Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαδομαζοχισμός πέρα και πρίν το BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Stalker, στις 11 Μαρτίου 2016.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Μπορεί, κατά την γνώμη μου, υπό προϋποθέσεις, αλλά δεν θα θελα να επεκταθώ, ήδη έχουμε γράψει πολλά εκτός θέματος στο παρόν νήμα.
    Ευχαρίστως να το συζητήσουμε σε κάποιο σχετικό με το D/s ή την ελευθερία.
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    απο ποιόν καθορίζεται, γιατί, με ποιά κριτήρια;
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Από τις σκέψεις και τις προθέσεις των γονέων για το αγέννητο παιδί ακόμη και πριν τη σύλληψη, λένε, το ξανατονίζω, εγώ μόνο θεωρητικά μπορώ να το προσεγγίσω, ομολογώ.
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Πολύ, παρα πολύ μεταφυσικό μου ακούγεται... Τεσπα, είναι κι εκτός θέματος...
     
  5. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Άντε τώρα να διαβάζεις το νήμα και να μη βάλεις ένα Hennesy και, αφού ο ουρανίσκος σου γλυκαθεί, να μη σκεφθείς το Αιμίλιο να ανθυπομειδιά.
     
  6. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Θα έλεγα πως τα παιδιά καταστρέφουν, εν πολλοίς από καθαρή περιέργεια, στην προσπάθεια τους να καταλάβουν, να μάθουν από τι είναι κατασκευασμένο, πώς λειτουργεί το αντικείμενο της παρατήρησης τους.Δεν γνωρίζουν καν εκ των προτέρων πως πρόκειται να καταστρέψουν.
    Εγραψα εν πολλοίς, διότι σκέφτομαι πως στην πράξη τους,ενδεχομένως να υπάρχουν και ψήγματα ενήλικης απόλαυσης της καταστροφής.
    Σκέφτομαι πως η απόλαυση δεν βρίσκεται τόσο στο αποτέλεσμα,όσο στη διαδικασία καταστροφής.
    Φαντάζομαι ότι έχεις ακούσει ανθρώπους να λένε πως ευρισκόμενοι σε κατάστημα υαλικών επιθύμησαν σφόδρα να είχαν ένα τσουβάλι πέτρες και το ελεύθερο να τα κάνουν όλα λίμπα εκεί μέσα.Η απόλαυση δεν έγκειται στο να τα δουν όλα θρύψαλα, αλλά να τα δουν να θρυμματίζονται θορυβωδώς και μεγαλοπρεπώς.Αντίθετα,κατόπιν συχνά υπάρχει ένα (sadist's)drop στη θέα της καταστροφής.
    Οσο πιο περίτεχνο, εύθραυστο ή όμορφο είναι το αντικείμενο, τόσο πιο απολαυστική η καταστροφή.Τα όμορφα πράγματα, όμορφα καταστρέφονται, για να παραφράσω τον τίτλο μιας παλιάς ταινίας...
     
  7. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Σαδισμος και μαζοχισμος υπηρχαν πολυ πριν επινοηθει ο ορος που τους περιγραφει.Δεν εχει απαραιτητα σχεση με το bdsm γιατι το bdsm αφορα τον ερωτικο σαδισμο και μαζοχισμο δηλαδη την ερωτικοποιηση του σωματικου οσο και ψυχικου πονου. Η εκφανση σαδισμου και μαζοχισμου που σιγουρα δεν ανηκει στο Bdsm ειναι ο ηθικος σαδισμος και μαζοχισμος αντιστοιχα.
    Μετα τον DeSade ηρθε η ψυχαναλυση μεσα απο τον Φρουντ και τους μαθητες του να μας δωσει μια διαφορετικη , πιο ψυχραιμη ματια στο φαινομενο αυτο.
    Οι ηθικοι σαδιστες κατα φρουντ ειναι ψυχοσεξουαλικα ανωριμοι ανθρωποι με καθηλωση στο δευτερο , πρωκτικο σταδιο , τσιγγουνηδες, με απωθημενα για την μανα τους που δεν ηταν καλη για αυτους , δεν ικανοποιησε τις αναγκες τους και ετσι θελουν να τις εκδικηθουν.
    O Ηθικος σαδισμος αποσκοπει στην αποκατασταση της εκαστοτε ηθικης ταξης , δηλαδη ο σαδιστης απονεμει δικαιοσυνη για την αδικια που δεχτηκε στη βρεφικη ηλικια. Το ιδιο σεναριο επαναλαμβανεται ξανα και ξανα με πολλες παραλαγες. Δεν ειναι ατομα αξια λογου λογω του οτι ειναι δουλικοι με τους ανωτερους του ( η αυτους που θεωρουν ανωτερους), και αυταρχικοι με τους κατωτερους τους( η αυτους που θεωρουν κατωτερους).
    Δεν ερωτικοποιουν παρα βγαζουν απωθημενα εγκλωβισμενοι στη νευρωση τους.
    Αυτο το ειδος σαδιστων και μαζοχιστων δεν ειναι μερος του bdsm .
    Το κριτηριο ειναι μονο ενα: η δυνατοτητα ερωτικοποιησης της προσφορας και αποδοχης πονου.
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Πάνε έξι χρόνια που ήμανε ένας από καμιά εξηνταριά νοματαίους ένα βράδυ στο πατάρι, που "το Αιμίλιο" (βάλε ένα ν, έλεος,  ) έκανε διάλεξη για τον παχιό μαρκήσιο και ακόμα θυμάμαι τις ευθύτατες απαντήσεις του στις πιο άσχετες και ανούσιες τοποθετήσεις/ερωτήσεις του άρρενος και θήλεος ακροατηρίου. Το διασκέδαζε πολύ, ή έτσι μού φάνηκε τουλάχιστον, που απαντούσε σε 5 λεπτά τοποθέτηση συνοδευόμενη από 20 δευτερόλεπτα ερώτηση, που σκοπός της δεν ήταν η διασαφήνιση της θέσης του εισηγητή, αλλά η επιβεβαίωση της διανοητικής μπαλαφάρας του ερωτώντος/ερωτώσης. Ο Αιμίλιος λοιπόν ανέτρεπε με ευκολία τις παπαροθεωρητικοποιημένες πεποιθήσεις τους, υποβάλλοντάς τους χαριτωμένα να πουν πως διαφωνούν τελικά με την ίδια τους την άποψη που είχαν πεί 6-7 λεπτά πριν. Συνήθως η διαφωνία με την ίδια τους την άποψη ακουγόταν σαν το "μουμπλε-μούμπλε" των κόμιξ και πολλά κουνήματα του κεφαλιού με επιταχυνόμενο ρυθμό.
    Εκείνο το βραδάκι στο πατάρι ...!
     
  9. lexy

    lexy .ti.va.


    Να, λοιπόν, γιατί λατρεύω τους σαδιστές χωρίς να έχω ίχνος καθαρόαιμου μαζοχισμού πάνω μου : απολαμβάνω και θαυμάζω, από διαφορετική θέση, αυτή τη διαδικασία της "καταστροφής". Όσο, δε, πιο μεθοδική και ευφάνταστη η διαδικασία, τόσο πιο απολαυστικά "καταστρεπτική".
     
  10. ... είπε ο Μοροζίνι και βομβάρδισε τον Παρθενώνα...

    Καταστρέφω, άρα υπάρχω  
    (είναι και πιο εύκολο από το να δημιουργώ, νες πα?)
     
  11. Τι κάνει ο θάνατος? Καταστρέφει, αποδομεί, διαλύει.
    Τι κάνει ο σαδιστής? Χλευάζει το θάνατο...
    (σαδιστική σκέψη)
     
  12. lexy

    lexy .ti.va.

    Η "καταστροφή" είναι απολύτως δημιουργική, απαιτεί ικανότατους "καταστροφείς" και ευαίσθητους δέκτες.

    *χρησιμοποιώ τη λέξη σε εισαγωγικά, λαβ, και δεν σκέφτομαι τον Παρθενώνα