Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Θα σε γαμήσω!»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

1. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

Ηλίας όσοι πιστοί προσέλθετε, όσο για στήριξη τι περιμένεις? Να βγουν οι Κυρίαρχοι που έχω πάρει να το παραδεχτούν? Χλωμό.
    Υπάρχει όμως κάτι που ίσως να έχεις ακούσει Ηλίας, οι καλύτεροι Masters ξεκίνησαν από σκλάβοι    
    Και το έχω δει σε γνωστούς  

2. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Ου παντός πλειν ες Κόρινθον...

3. Princess_of_Pain

Αγαπητέ Mavrobasilis θα χαρώ πολύ εάν μάθεις ( εγώ ξέρω από την φιλόλογό μου ) γιατι ειπώθει αυτό. 

4. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

Εγώ πάλι γιατί αμφιταλαντεύομαι στο συγκεκριμένο; Μήπως οι καλύτεροι Masters εκπαιδεύτηκαν από τους καλύτερους υποτακτικούς αντί να είναι οι ίδιοι υποτακτικοί ή σκλάβοι; Με την ίδια λογική αγαπητή Πριγκίπισα του Πόνου θα μπορούσε κάποιος να πει το ίδιο και για τις Mistresses.

Όσο για το αν οι Masters ή οι Mistresses ήταν προηγουμένως σκλάβοι/ες, το μόνο που θα δηλώσω είναι οτι δύσκολα βρίσκεις κάποιο άτομο που να έχει προηγούμενη εμπειρία ως σκλάβος και να του γύρισε το Κυριαρχικό μέρος της ζωής του χωρίς κάποιο προηγούμενο φταίξιμο κάποιου Κυρίαρχου. Ένα τέτοιο άτομο συνήθως στην αρχή κάνει οτι κάνει για εκδίκηση και έπειτα του αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής σε σχέση με τον προηγούμενο, χωρίς όμως να είναι σε θέση να τον ακολουθήσει πλήρως, γιατί συνήθως νοιώθει όπως ένα ψάρι έξω απ'τα νερά του.

5. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Ένα από τα λάθη που κάμω συχνά επά, είναι πως ξεχνώ που απευθύνομαι κι εκλαμβάνω πολλά προαπαιτούμενα ως δεδομένα.
    Ετσά χρειάζεται συχνά παρά ποτέ η δευτερολογία ώστε να γίνω κατανοητός.

Εν προκειμένω, Πριγκιπέσσα, η ταγός σου παρέλειψε να αναφέρει πως η έκφραση ετούτη είχεν εκλάβει μεταφορική σημασία πέραν την κυριολεκτικής κατά την αρχαιότητα, ιδέ και Αριστοφάνους Εκκλησιάζουσες σχετικά. Apropos, πρέπει πως η θηριώδης άγνοια των φιλολόγων είναι υπόλογη για την εκφραστική πενία των συμμετεχόντων και τα συχνά μαοϊκά πογκρόμ κατά όσων φιλοκαλούν τε γαρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούν άνευ μαλακίας. Επειδή το θέμα κατέστεσε καλά πληκτικό και δεν μου κάμει κέφι να αποκρίνομαι μονάχα για λόγους αστικής ευγενείας κλείνω λαμβάνοντας υπ' όψιν τη σοφή παραίνεση 'Εξέστω Κλαζομενίοις ασχημονείν'.

ΥΓ: Σχετικά με τους 'ανανήψαντες', με κάλυψαν επαρκώς οι αιτιάσεις του φίλτατου Master_Spiler.

6. Princess_of_Pain

Αγαπητέ Mavrobasilis η φιλόλογος μας πέρυσι μας είπε ότι ο μόνος λόγος που είχε ειπωθεί αυτό ήταν γιατί η Κόρινθος επειδή ήταν λιμάνι και το εμπόριο ανθούσε, τα πάντα ήταν πολύ ακριβά, γι αυτό και την είχε επιλέξει η Λαίς η επωνομαζόμενη Κορινθία, για να εξασκεί το επάγγελμά της  
    Ήταν απλησίαστη για τον φτωχό λαό εξ ου και η φράσις "ου παντός, πλην εις Κόρινθον"
    Αυτό για να μην μαθαίνουμε μέσα από εδώ μόνο πράγματα σχετικά με το BDSM  

7. savra

savra Guest

Ίσως, δεν ισχύει πάντα.

Από διάφορες πάντως εμπειρίες που είχαν πει κάποιοι θα είναι Βαθύ πέρα ως πέρα το λεγόμενο Εξέστω, φτάνει να μην πετύχει τα άκρα σε βαθμό που δεν ελέγχονται ή μπορεί και να τα πέτυχε, ε και καλά δεν ...

ο τίτλος
    και η υπογραφή

όλα τα λεφτά - ερχόμαστε!!!!    

8. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

Την βρισκης σοβαρη αλλα συνεχιζης και γραφης ωστε να δινης τροφη σε τετια βαρετα θεματα,και να μεγαλονη ενα τετιο θεμα με [τραγους ,τσοπαναρεους ,αρματα, και αλλες λοιπες δυναμοις,] που δεν εχουν καμια σχεσι με τον χωρο μας.ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΔΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΕΝΕΚΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ:lol:   Ρε που πατε ρεεεεεεεεεεεεεε... γιναμαι πιο βανιλα απο τους βανιλα [φυσικα δεν εχω κατι με τους βανιλα μην παρεξηγηθω] 

9. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: «Θα σε γαμήσω!»

Αρσενικα!!!
    πολλα αρσενικα!!!!!
    πααααρα πολλα αρσενικα!!!!

Οκ
    Το εμπεδωσαμε 

10. G_E

G_E Contributor

Re: Απάντηση: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

Masterperris, δε νομίζω πως δίνω τροφή σε τέτοια θέματα πχ. τις απόψεις μου εδώ τις είπα στις 2 πρώτες σελίδες πρίν από πολλούς μήνες. Μερικές φορές απάνταω σε συγκεκριμένα σοβαρά posts ή κάνω κάποιο χιουμορ.

Πάντως είναι αλήθεια πως έχει παραγίνει το κακό με τη μάχη "αγορακια - κοριτσάκια" και τα συναφή.

11. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Απάντηση: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

Το διδυμο των φιλων κρητικων, ανεπτιξε το θεμα αρσενικων και θυλικων λιγο αγαρμπα, μου θημισε την εποχη του παπου μου που ο αντρας γαμουσε και εδερνε την γυναικα και αυτη τα υπαιμενε χωρις να το θελη ,και φοβουμενη μην την χωριση ,ο χωρος του bdsm δεν ειναι αυτο και εμενα μου αρεση να γαμαω και να δερνω τοις υποτακτικιες μου, αλλα με τον τροπο που μονο ατομα Αρσενικα Κυριαρχα που το ΕΧΟΥΝ το bdsm τροπο ερωτικης ζωης ξερουν να το κανουν, και θυλικα υποτακτηκα να το αποδεχονται.Τωρα για τοις Μιστρες και τους σκλαβους , δεν γηνεται να υπαρχουμε μονο εμεις, θα υπαρχουν και αυτοι δεν μπορουμε λοιπον εμεις να τους κατηγορουμε για τα γουστα τους περι ορεξεως κολοκυθοπητα, αλοστε οσοι πιο πολλοι σκλαβοι ειναι προς συμφερον μας θα εχουμε λιγοτερους ανταγωνιστες για τοις υποτακτηκες μας.   

12. kinkylina

kinkylina New Member

Απάντηση: «Θα σε γαμήσω!»

Καλησπέρα σας.
    Είχα την εντύπωση ότι για να μπορεί να παίζει κανείς με τα κοινωνικά στερεότυπα (όπως νομίζω ότι γίνεται στο bdsm) δεν θα έπρεπε να τα παίρνει και τόσο στα σοβαρά. Και γιατί σώνει και καλά Κυρίαρχος/η =διείσδυση υποτακτικός/η=παθητικός/η?
    Όσο για τους συμπατριώτες μου θα έπρεπε να ξέρουν όσοι το παίζουν παρα πολύ άντρες , κάτω από τις βράκες και τα στιιβάνια φοράνε καλσόν με ζαρτιέρες (όχι οτι είναι κακό αλλά ας χαλαρώσουν λίγο), πράγμα κάπως κοινό για τα μέρη μας. Δεν μιλάω προσωπικά, δεν θα μπορούσα αλλωστε.