Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Θα σε γαμήσω!»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

1. Astarty

Astarty Contributor

RE: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

Γράφεις και σε άλλο forum SM_Art_Lady ως observer;
    Αστάρτη

2. Astir

Astir Guest

Στη μέση ενός δάσους πέφτει ένα δέντρο.
    Με δεδομένο πως δεν είναι κανείς σε ικανοποιητική απόσταση ώστε να το ακούσει, το δέντρο κάνει θόρυβο ή όχι;;;;;
    Α.

3. Guest05

Guest05 Guest

RE: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

Οbserver μου, στον ουρανό σε Γύρευα στη γη σε βρήκα.
    Με το καλό να γράψεις και την Ιθάκη ( Φρέντυ Γερμανός )

4. Ηλίας

Ηλίας Guest

Είναι τόσο , μα τόσο όμορφα δοσμένο , που σχεδόν στεναχωριέμαι SM Art Lady που δε θα συμφωνήσω σε κάτι μαζί σου   Η εμμονή είναι πάθος σκοτεινό , κάτι που δεν ταιριάζει ή που θα έλεγα απορρίπτεται σαν βλέδυρη αμαρτία από τους Σταυροφόρους του φωτός . Είσαι ένα μίασμα που θα πρέπει να αποδομηθεί και ξαναχτιστεί , για τις εξτρεμιστικά ανορθόδοξες απόψεις σου .  ) Ελπίζω να μου επιστρέψεις να βρω εγώ τη κούπα που θα γεμίσει με το Κώνειο που σου ταιριάζει για τα "καινά" δαιμόνια που σπέρνεις . Και θα χοροπηδάω και θα φωνάζω σεληνιασμένος στο πλήθος που θα σε οδηγεί για λυντσάρισμα  ) Άλλωστε δεν υπάρχει μεγαλύτερο πάθος από αυτό των φιλήσυχων πολιτών που εξεγείρονται κατά των αναρχικών στοιχείων . Και θα ήθελα όταν σε κλείσουν στο μπουντρούμι για να συνέρθεις να είμαι εγώ ο βασανιστής σου  )) . Άκου εκεί , που ακούστηκε γυναίκα αφέντρα και με άποψη για την κυριαρχία σε αυτή την κοινωνία  )))

5. Guest05

Guest05 Guest

RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

Μια φορά ήταν ένας κροκόδειλος που όταν τον ρώταγαν πόσο κάνει 2+2 τους έλεγε 100 και όταν τον ρώταγαν πόσο κάνει 100+100 έλεγε 4.
    Και οι άλλοι γελούσαν. Και ο κροκόδειλος θύμωνε αλλά όχι όπως θυμώνουμε εμείς, γιατί γελούσε όπως όταν ήταν θυμωμένος. Έπιασε της αλεπούς την ουρά, και της την έφαγε για να μάθει η φαντασμένη.
    Μόλις έφαγε της αλεπούς την ουρά, τα άλλα ζώα, τον ρώταγαν,
    -Νόστιμη;
    -Νόοοοστιμη! Είπε αυτός.
    Ύστερα έφαγε του παγωνιού την ουρά, κι εκείνος είπε ότι είχε πολλά φτερά.
    Ε τελικά δεν ήταν πολύ κακός κροκόδειλος;

Και ζήσανε αυτοί καλά και ‘μείς καλύτερα

6. carissa[L_T]

carissa[L_T] Contributor

Καθε φορά που βλέπω το συγκεκριμένο thread στα last posts μου έρχετε συνειρμικά.... ε κατούρα και λίγο!

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει την εμμονή κάποιων με το γαμήσι του άλλου... σε επίπεδο προσωπικότητας, σε επίπεδο επιλογών και σε οποιοδήποτε επίπεδο τελικά....

μήπως λίγο πραγματικό σέξ να ήταν και η λύση?

7. Astarty

Astarty Contributor

RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

Παρακολουθήσε στενά Εύα αλλά για άλλο λόγο. Ήλπιζα ότι θα είχες τουλάχιστον την ευγένεια να διορθωθείς. Υποτιμάς την νοημοσύνη μας με το να οικειοποιήσε και να αναδημοσιεύεις απόψεις-κείμενα άλλων. Εγώ προσωπικά δεν το ανέχομαι!
    Εσύ που δουλεύεις σε εκδοτικό οίκο θα έπρεπε να είσαι πιότερο ευαισθητοποιημένη.

Λένε πως η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. Βλέπω πως κατέχεις καλά την τακτική αυτή.
    Διαθέτουμε πλούσια φαντασία για να μην φτάσουμε στο σημείο να ζητήσουμε την βοήθεια σου. Ευτυχώς να λες που δεν σε χρειαστήκαμε γιατί σε ζευγάρι δύο κυριαρχικών τύπων ο τρίτος θα έπαιζε τον ρόλο του υποτακτικού.

Λυπάμαι που δεν θα σου δοθεί η ευκαιρία να μας δείξεις τις ικανότητες σου αλλά η επιθυμία μου για συνάντηση έπαυσε να υπάρχει.

Αστάρτη

Υ.Γ. Αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου. Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους για την κατάχρηση που έκανα.

8. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Αν οι αντιπαραθέσεις επί προσωπικού δεν σταματήσουν, θα αναγκαστώ μετά λύπης μου να μεταφέρω, για άλλη μια φορά τα άσχετα posts στο obsolete και / ή να κλειδώσω το thread.

9. Ηλίας

Ηλίας Guest

Για να επανέρθω στο θέμα φίλτατε ΧφΚ , απλά θα σας θυμίσω ότι όταν ένας άνδρας διεισδύει σε μια γυναίκα , δε "γαμάει" απλώς (εκτός και αν το κάνει από βαρεμάρα ή έλλειψη πάθους) ολοκληρώνει μια κατάσταση που έχει ήδη ξεκινήσει (εκτός αν θέλει να ξεκινήσει απευθείας από εκεί , δεν είναι κακό) και που πιθανόν θα συνεχίσει και που έτσι εκφράζει κάτι παραπάνω από ένα φθηνό ζωικό ένστικτο , ακόμα και αν το βίτσιο του είναι πιο βάρβαρο δεν παύει να είναι ανθρώπινο . Άρα για τους από πάνω , δεν γαμάνε απλώς όπως αναφέρετε στο τίτλο . Τώρα δεν υπάρχει φυσική επαναφορά στους ρόλους , γιατί απλά ποτέ ο άνδρας ή γυναίκα δεν είχε μια συγκεκριμένη θέση καθορισμένη , από τότε που ξεκίνησαν οι πρώτοι πολιτισμοί . Ίσως μόνο στα ζώα , το αρσενικό και το θυληκό και αυτό σε κάθε είδος , όπως έχετε προσέξει διαφορετική . Σαν άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα της επιλογής , να θέλουμε να κυριαρχούμε ερωτικά και όχι μόνο ή να είμαστε υποταγμένοι ή να εναλλάσουμε τους ρόλους . Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το αποδέχεσθε (ο πληθυντικός δεν είναι προφανώς μεγαλοπρεπείας , δηλώνει το πλήθος στο οποίο απευθήνομαι) , έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι υπάρχει κάποιος άλλος λόγος με το επιμένετε στη θεωρία της απόκλισης . Δεν είναι μήπως δικαίωμα του καθενός στο να διαλέγει τι τον ικανοποιεί ; Σέβομαι την άποψη σας , αλλά δεν είναι εγωιστικό το να προσπαθείτε να την επιβάλλετε με το χλευασμό ; Δε νομίζω ότι έχω να πω τίποτα άλλο να πω γιατί έχω αρχίσω να πιστέυω ότι απευθήνομαι σε δογματικούς και ότι είναι μάταιο .
    Ένα μικρό και ανόητο παγώνι , τώρα στο στομάχι του καλού κροκοδείλου βρίσκετε , τι θλιμμένη ιστορία...

10. mfbw

mfbw New Member

Το αγαπημένο μου θέμα!!
    Νομίζω χάνεις το νόημα Χαινριχ φον τέτοιε μου.. Αν το πλαστικό πέος δεν μπορεί να αντικαταστήσει ενα περήφανο πέος, υπάρχει η εναλλακτική τακτική, να μη πηδάει η ίδια η dom τον sub, αλλα να χρησιμοποιεί ένα άλλο άντρα γι 'αυτη τη δουλειά!!

Και τι αγαπούν? Το άλλο φύλο? Το αντρικό? ... Καλό μου ακούγεται πού είναι το πρόβλημα?
    Ασε που μια γυναίκα dom φυσικά και απολαμβάνει τον έρωτα, αλλα όχι κατ'ανάγκη με τον δούλο της.. Μπορεί να το κάνει με άλλον άντρα, και μάλιστα μπροστά στον υποτακτικό της. (Σ'αυτή τη περίπτωση φυσικα, ο υποτακτικός έχει μεγάαααλο πρόοβλημα!!)

Μπούρδες. Αυτά είναι μέσα στην κεφάλα σου μόνο. Η σχέση "γαμώ" <--> "είμαι κυρίαρχος" είναι μέσα στην κεφάλα σου Mr Χαινριχ... Και μεσα στις κεφάλες των περισσοτέρων dom.. Και μέσα στη δική μου κεφάλα. Και ώς εκ τούτου, βρίσκω τρομερά ερεθιστικό να με πάρει μια dom με στραπον!!! Το βρίσκω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κυριαρχικό απο την πλευρά της!!

και κάτι ακόμα..
    Εγώ πάλι πάντα ένοιωθα πως όταν κάποια μου γαμήσει το κορμί θα έχει κάνει το βήμα για να μου γαμήσει το μυαλό.
    Οταν μου γαμήσει το μυαλό, θα έχει κάνει το βήμα για να μου γαμήσει την ψυχή.
    Και όταν θα μου γαμήσει και την ψυχή, θα έχω φτάσει στην κορφή...
    Αλλα ισως αυτός είμαι εγώ καλή μου LilithOnTop.. Πάντα ανάποδος..

.Synopsis......................................
    .Κατα τη γνώμη μου, το ποιός "γαμάει" απο μόνο του δεν σημαίνει και πολλά. Ειναι μια φυσική πράξη που τη χαιρόμαστε και οι δύο.
    .Το ποιός "γαμάει" σε μια σχέση, μέσα σ'αυτή την κοινωνία, μέσα στα κεφάλια μας, είναι σύμβολο ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ.
    .μια αποκλειστικά κυρίαρχη -σε μια σχέση- γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να πηδιέται απο τον υποτακτικό, αλλα μόνο να τον πηδάει.
    .(μόνη της ή δια αντιπροσώπου, το ιδιο κάνει)
    .Αλλιώς σ'αυτή την κοινωνία που ζούμε, με τα μυαλά που έχουμε θα της πάρει αμέσως τον αέρα!! (Amazona πως την πατησες έτσι? δεν το ήξερες αυτο???)

Σκατά τα έχουμε κάνει γαμώ την κοινωνία μας!!  

PS. σιγουρα δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, κάποιοι εδω μεσα όμως (πχ Fanshaw, Mavrobassilis, Astarty και άλλοι ) μ'εχουν αφήσει βλάκα!!!
    είσαστε κορφές! Το εννοώ, και σας αφιερώνω ενα τραγούδι που μ'αρέσει πολύ: [Love in Sadness - Ψηλή Κορφή].

Last edited: 16 Ιουλίου 2006
  11. Guest05

Guest05 Guest

Αχ με πρόλαβες ήθελα να τα αποκηρύξω να πω λάθος τα είπα . Αλλά δεν πρόλαβα .

Από εδώ και πέρα αλλάζω αισιοδοξώ για όλα!

Ξεχάστε τον Χάινριχ (Μάνος για τους φίλους) που ξέρατε τόσον καιρό .
    Θα είμαι αμέτοχος, απλός θεατής ούτε να παρέμβω μπορώ ούτε η φωνή μου ν' ακουστεί.

Και γιατί να φωνάξω; Τι να πω; «Γαμάω και δέρνω »; Θα με θεωρήσουν ανόητο ή γραφικό.

Τώρα πια δεν μ' ενοχλεί και δεν με αγχώνει τίποτα, είμαι μια ορίτζιναλ ξανθιά ακατοίκητη με μεγάλα βυζιά τροφαντό κωλαράκι κι ό,τι κι αν μου λέτε χασκογελάω ηλίθια.

Ακόμα και το χιούμορ, που κάνει τους άλλους να γελάνε, ανακάλυψα πως είναι φτιαγμένο απ' το ίδιο υλικό με τον πόνο, αναπτύσσεται πάνω σ' ένα υπόστρωμα θλίψης όπως όταν κάνεις καλλιέργεια ούρων .

Last edited by a moderator: 17 Ιουλίου 2006
  12. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Συμφωνώ σε όλα Χάϊνριχ, αλλά αν νομίζεις ότι ο πισινός σου είναι "τροφαντός" χρειάζεσαι επειγόντως βιβλιογραφία.
    Μια χαρά μπορεί να είναι, αλλά δεν νομίζω ότι περιγράφεται με την Ύψιστη Αισθητική Έννοια: "τροφαντός".
    Μόνο η αγαπημένη μου Ποιήτρια Στέλλα Μπεζεντ...κλπ, δικαιούται αυτόν τον τίτλο!

ΥΓ1. Εμείς είμεθα απλώς άνδρες ομορφοπίσθιοι, ωραιοπρόσθιοι και ομφαλοσκόποι, λόγω της ακατασχέτου ροπής μας προς τον ρομαντισμό και, ίσως, των ξανθών βοστρύχων μας.
    ΥΓ2. Η Ασημούλα, αφ' ότου επέστρεψε, είναι πάλι ευτυχισμένη!

Last edited: 17 Ιουλίου 2006