Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Θα σε γαμήσω!»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

1. G_E

G_E Contributor

Εχει καμία καρέκλα διαθέσιμη εκεί δίπλα?

Και δεν είναι χιούμορ. Κι αν είναι, ...

Σοφά κι απλά τα είπες.

2. mfbw

mfbw New Member

Aυτή είναι μεταμόρφωση!! - θα τη ζήλευε και η πιο "μοβόρα" "καφκική" αφέντρα!!!

3. female

female Contributor

Απλά, σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, και η γλώσσα είναι ανδρική, όπως και οι βρισιές της. Ή, οι απειλές της.

Τα, και γλωσσικά, δημιουργικά θήλεα καλούμαστε να βρούμε αντίστοιχες εκφράσεις για να δηλώσουμε με θηλυκό τρόπο τα ανάλογα συναισθήματα. Κανονική κοινωνικοεννοιολογικογλωσσική επανάσταση!    

Last edited: 18 Ιουλίου 2006
  4. mfbw

mfbw New Member

"εμπρός της γής οι κολασμένοι"!!!

5. wifes-sub-maid

wifes-sub-maid Regular Member

Ακόμα και οι πιο ανδροπρεπείς και δυνατοί άνδρες ονειρεύονται να βρουν και να υποταχθούν από μια ομορφη,ανωτερη και δυνατή γυναίκα.

6. G_E

G_E Contributor

Ρωμαϊκό strap on- εδω σας θέλω

7. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

Μήπως ,λέω μήπως είναι κάποια δική σου κρυφή επιθυμία να υποταχτείς σε έναν ρωμαλαίο άντρα, γιατί εγώ δεν θα το ήθελα για μένα

8. Προσοχη κυριες και κυριοι,

βρισκομαστε μπροστα σε μια ανακαλυψη που θα αναθεωρησει τα μεχρι τωρα δεδομενα που αφορουν την αθρωπινη φυση και σεξουαλικοτητα,

βρεθηκε εν ετος 2006 η πρωτη straight γυναικα στην ιστορια του ανθρωπινου ειδους που δεν θα ηθελε να ερθει σε σεξουαλικη επαφη με ενα ρωμαλαιο αντρα,

και το ονομα αυτης Princess_of_Pain.

9. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Εύγε, λεβέντη μου!
    Πείσε και τους ομοϊδεάτες σου περί τούτου.

Και μια διευκρήνιση: η τονισμένη λέξη συνιστά πλεονασμό.

10. Mavrobasilis

Fanshaw, η ορθογραφία είναι μεταξύ των πολλών θηλέων επί των οποίων αρέσκομαι να ασελγώ.

Πέραν, τυγχάνω οπαδός του Μέντη στο προκείμενο θέμα.

11. Mavrobasilis

Πάλι κνίτικη αυτοκριτική, ρε κάθαρμα;

12. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

Εάν κατάλαβες κάτι τέτοιο ανορθωγραφος_πιητης, κάνεις μέγα λάθος.Διάβασε προσεκτικά το κείμενο και την απάντησή μου.Εγώ είπα ότι δεν θέλω να ξυπνώ αγγαλιά με έναν άντρα αλλά προτιμώ να ξυπνώ με έναν σκύλο να μου κάνει μασάζ, τώρα εάν και πόσο είμαι ανώμαλη αυτό δεν θα το κρίνεις εσύ που δεν ξέριες καν την φάτσα μου, ας το κρίνει ο εραστής μου ( τον οποίον έχω ).Και επίσης θέλω να σε πληροφορήσω ότι έχω ήδη κάνει την οικογένειά μου, κάτι που δεν νομίζω να έχεις καταφέρει ακόμα εσύ