Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Θα σε γαμήσω!»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

1. gaby

gaby Guest

Αγαπητή Princess_of_Pain,

είναι κάποια νέα κοινωνική αξία αυτή, που μου είχε διαφύγει; Ότι πρώτα κάνουμε οικογένεια και μετά "κάνουμε BDSM"; Είναι κάποια άγραφη ετικέττα αυτή του χώρου και όποιος δεν συμπεριφέρεται έτσι είναι πρόσωπο επονείδιστο και ανάξιο καλής συμπεριφοράς από τους υπόλοιπους;

Αν ναι, ανοίξτε παρακαλώ ένα νέο νήμα για να αναπτύξετε σε βάθος την άποψή σας αυτή. Γιατί το παρόν με το οποίο ποτέ δε συμφώνησα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, αναφέρεται στην αξία της καθαρής τεστοστερόνης ή την έλλειψη αυτής για τις γυναίκες εν γένει.

Ή στην αντικειμενική αξία της ηδονής της διείσδυσης και τη σημασία αυτής της ηδονής για τις γυναίκες.

Υστερόγραφο μηνύματος: <ψιθιριστά στην αγαπητή Princess_of_Pain> το αν είστε ή δεν είστε ανώμαλη δεν θα το κρίνει ο εραστής σας αγαπητή κυριαρχική. Εσείς η ίδια θα το κρίνετε.

2. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

Δεν είπα ότι πρώτα κάποιος πρέπει να κάνει οικογένεια αγαπητή tender.Oύτε θεωρώ τον εαυτό μου ανώμαλο.Oτιδήποτε γίνεται μεταξύ ενηλίκων και δεν περιλαμβάνει ζώα και παιδιά , δεν το θεωρώ ανωμαλία.Αυτό πιστεύω να σε κάλυψε, εγώ μιλώ πάντα για τον εαυτό μου και τα θέλω μου, όχι για τα δήθεν και τα πρέπει των άλλων 

3. Oneiremenos

Oneiremenos New Member

Συμφωνώ στο κάτω κάτω ειμαστε μεγαλοι αλλα μονο στην ελλαδα λενε εισαι ανώμαλος για αυτο δεα θα φτασουμε την ευρωπη ποτε:neut:  

4. FLASH

FLASH New Member

Απιστευτο! Αν θυμαμαι καλα η υπαρξη ανδρων με υποτακτικες τασεις δεν ειναι τωρινο φαινομενο.Η ιστορια εχει δειξει πως παντα πισω απο εναν μεγαλο ανδρα κρυβονταν μια δυναμικη γυναικα η οποια τον εξουσιαζε τουλαχιστον με το μυαλο της.Μ.Ναπολεων και Ιωσηφινα,Περικλης και Ασπασια,μην ξεχναμε και την Μεσσαλινα και αλλα πολλα παραδειγματα οπως αυτο του Κουταλιανου.Δεν γνωριζω αν ειναι αληθεια αυτο που λεει το τραγουδι αλλα σιγουρα ειναι ενα δειγμα γραφης.Μια λαικη παραδοχη της ανωτεροτητας της γυναικας.Αλλωστε ειναι γνωστο οτι η γυναικα ειναι τουλαχιστο βιολογικα ανωτερη, μιας και προοριζεται να υπομεινει το υπερτατο πονο της γεννας.
    Δεν νομιζω οτι η υπαρξη υποτακτκων ανδρων και κυριαρχικων γυναικων συνιστα εκφυλισμο.Ο εκφυλισμος μας προεκυψε απο αλλα ειδη ανδρων.προσωπικα γνωριζω ανδρες οι οποιοι ησαν βαρυμαγκες αλλα με την πρωτη δυσκολια σαν σωστα λαμογια την εκαναν αλεκοι και παρατησαν γυναικα και παιδια στους πεντε δρομους.Γνωριζω μερικους οι οποιοι πιστευουν οτι οσο πιο αγενης εισαι απεναντι στην γυναικα που συνοδευεις τοσο πιο αρεστος και ΑΝΤΡΑΣ θα φανεις στους φιλους σου.Επισης ξερω καποιους οι οποιοι γουσταρουν να λενε ποσο καλοι ειναι οταν γαμουν.Αυτο που δεν ξερουν ομως ειναι οτι τα κερατα τους φλερταρουν επικινδυνα με τους πυλωνες της ΔΕΗ.Ολοι ομως εχουν ενα κοινο σημειο:Στις 10 κουβεντες τους οι 11 ειναι "Θα σε γαμησω".
    Γι αυτα μας εχουν κρεμασει κουδουνια και οχι επειδη καποιοι απο εμας δηλωνουν υποτακτικοι.Απλα οι ανδρες πλεον δεν εμπνεουν καμια εμπιστοσυνη γιατι ειναι φυγοπονοι.Φοβουνται οπως ο διαολος το λιβανι τις δυναμικες γυναικες και αυτες με την σειρα τους λενε οτι λενε και εχουν και δικιο.
    Ποσοι απο εμας ξερουμε πων να φερθουμε σε μια κυρια;Τι πιστευεται; οτι αν μια Κυριαρχη αισθανεται σιγουρια με τον υποτακτικο της και αυτος με την σειρα του ειναι κυριος θα γυρισει ποτε να τον πει μαλακα;Aλλους λενε μαλακες!
    Αισθανομαι πικρια.Πιστευα εδω θα συναντουσα ανοιχτομυαλους ανθρωπους.Η αληθεια ειναι οτι καπου το περιμενα.Οτι ξεφευγει απο τον μεσο ορο καταδικαζεται.Ειτε ειναι υποτακτικος ειτε Κυριαρχη. Δεν τον απεφυγες τον ρατσισμο ΧΦΚ.Ειναι πολυεπιπεδη εννοια και εναι ευκολο να πεσεις στην παγιδα.Αληθεια ξερεις ποιος ηταν πραγματικα ο Χαινριχ Φον Κλαιστ;
    Για μενα δεν τιθεται προβλημα διακριτοτητας των ρολων.Εχει φροντισει η φυση γι αυτο.Τα υπολοιπα ειναι μεσα στο μυαλο μας.
    Ο πραγματικος ανδρας,δεν λεει "θα σε γαμησω"λεει "θα σε στηριξω"
    Y/Γ. Ο ανδρας κανει την γεννια και οχι η γεννια τον ανδρα.

5. Princess_of_Pain

Μπράβο FLASH !!!!!!!!!! Από τις λίγες φορές που χαμογέλασα αισιόδοξα διαβάζοντας το κείμενό σου!!!!! Απλά μερικοί δεν θέλουν να το παραδεχτούν   Ο πρώην μου μάλιστα με φοβόταν και ακόμα και τώρα με φοβάται, εγώ απλά του είπα να ζει με τον φόβο μου και στην όποια στραβή κάνει, θα με βρει μπροστά του. ( τελικά είμαι πολύ κακιά ) χαχαχαχααχα

6. Princess_of_Pain

potty65 το τραγουδάκι μόνο στα όνειρα, το ξέρεις?

Συνέχισε να ονειρεύσαι αυθεντικό αρσενικό    

7. Princess_of_Pain

Mavrobasilis εγώ γαμάω ψυχή και σώμα σε άντρες, κακό?
    Και σε Μαστερς άμα λάχει, που τους έχω και φοβερή αδυναμία    

8. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Princess Aγριεμενη σε βλεπω η μου φαινεται? 
    Κατεεις μωρέ με ποιονε τα' βαλες?  
    Απαπαπαπα ...ουτε ψυλος στον κορφο σου! 

9. john_slave96

john_slave96 Contributor

Ξέρει τι κάνει, αγαπητή Sm_Art_Lady, ξέρει και πολύ θα το χαρώ έναν κρητικο-πελοπονησιακό πόλεμο. Ίσως θα είναι μια ακόμα ευκαιρία να επανορίσουμε ποιοι είναι παληκάρια. (Όπως λέει και το ανέκδοτο.).

10. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Nα πεσουν στοιχηματα τοτε.  

11. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Πάλι καλά που την γλυτώσαμε όσοι δηλώνουμε Dom  

12. Ηλίας

Ηλίας Guest

Είμαι σίγουρος ότι το έκανες Φιόνα μου , σε αυτούς που στο επέτρεψαν και πιθανόν το ήθελαν και όχι δεν είναι κακό . Άγαρμπο και προκλητικό (ιδίως όταν δεν βλέπω και την ανάλογη στήριξη) είναι όμως για μένα , όταν κάποιος προσπαθεί να περάσει την εικόνα ότι έχει την δύναμη να το κάνει σε όλους . Μπορεί να κάνω λάθος , αλλά αν όχι σε προκαλώ ανοιχτά να το φωνάξεις αν το εννοείς ...