Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντρες σε απόγνωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 13 Ιουλίου 2010.

1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

ανεκαθεν ειμεθα ετσι αγαπητη μου ...
    ομως υπηρχαν αντρες το παλαι ποτε που μας δαμαζαν και μας συγκρατουσαν και νοιωθαμε αρσενικο παντου απο το μυαλο μας ως τα σκελια μας ,
    τωρα οι κλαιουσες ορνιθες πως να μας υποταξουν ?

2. kali crow

kali crow Guest

Re: Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

σαν να μας λες οτι ανεκαθεν ειμασταν ατομα διχως τιμη...
    συναισθημα μηδεν...μετρουσαν τα λεφτα για μας και τσιπα καμια...
    συγγνωμη αλλα αρνουμαι να το δεχτω αυτο...

οσο ανεκαθεν ηταν κοτες και ανικανοι οι αντρες αλλο τοσο ανεκαθεν ειμασταν και εμεις ετσι....

και μη τα ισοπεδωνουμε ολα...
    καλη η υποταγη αλλα υπαρχει και η πραγματικη ζωη,προβληματα που δεν ειναι παιξε γελασε και υπεταξε και το λυσαμε...

3. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

τι θεωρεις οτι συνετελεσε σ αυτη την αλλαγη λοιπον ?

4. kali crow

kali crow Guest

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

οι συνθηκες διαβιωσης...εκτος κιαν πιστευεις οτι η κοινωνια εχει τους ιδιους ρυθμους που ειχε το μεσαιωνα που οι γυναικες ηταν περισσοτερο στη σκια του αντρα τους και δε λεγανε κουβεντα...
    οι καιροι αλλαξαν.η γυναικα ανεξαρτητοποιηθηκε,εμαθε τα δικαιωματα της.ο αντρας βρεθηκε στο να πρεπει να τη δεχτει ως ιση.και παραλληλα αλλαξαν πολλα αλλα που δεν εχουν να κανουν αποκλειστικα με τα φυλα.
    ο ανθρωπος προσαρμοζεται στην εποχη που ζει.οι εποχες αλλαξαν,οι ανθρωποι αλλαζουν.
    δε νομιζω οτι ειναι δυσνοητο...
    ειναι ολα εναας κυκλος.
    το ενα επηρεαζει το αλλο....

5. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

σ' ευχαριστω για την αμεση απαντηση , θεωρεις οτι οι ιδιοι παραγοντες συνετελεσαν και στην αλλαγη των ανδρων?

6. kali crow

kali crow Guest

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άντρες σε απόγνωση

οι αντρες επηρεαστηκαν σιγουρα απο ολες αυτες τις αλλαγες...
    απιθανο ειναι?
    ωρα ειναι να μου πεις οτι φταιμε και που κατακτησαμε τα δικαιωματα μας και πλεον τουλαχιστον εχουμε την πολυτελεια να μη μας εκμετταλευται καθε μαλακας...η τεσπα καποιες φορες την εχουμε...

οι γυναικες προσπαθησαν και πετυχαν στο να καλυτερευσουν τη ζωη τους,βρεθηκαν πλεον μαζι με τους αντρες να κολυμπανε στα νερα μιας κοινωνιας περισσοτερο εχθρικης και επικινδυνης απο ποτε,συν του οτι οι αντρες κλασανε ισως λιγο μεντες απο την αλλαγη της γυναικας...
    αλλα το θεμα δεν ειναι να φοβουνται.το θεμα ειναι να καταλαβουν οτι εχουν διπλα τους ενα ισαξιο ον και μετα να φροντισουν να συνυπαρξουν σεβομενοι αυτο...

7. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: Άντρες σε απόγνωση

Υπάρχουν δύο εκδοχές:
    α) Ακόμα να συνέλθει!
    β) Το θυμάται και ... εχμ ... {συμπληρώστε το κενό, κατά βούληση}.

Σας ευχαριστώ, είστε πολύ φιλόξενος.  

8. danos

danos Regular Member

Εγώ όχι μόνο τα γνωρίζω όλα αυτά τα πρέπει αλλά συμφωνώ και απόλυτα μαζί τους
    Τολμώ να πω ότι είμαι πρόθυμος να τα μεταδώσω με πάθος και στα παιδιά μου
    Εξαιρουμένης της προίκας που αναφέρεις όλα τα άλλα τα βρίσκω απαραίτητα στην δική μου οικογένεια , για της άλλες αδιαφορώ
    Και εγώ μεγάλωσα με πρέπει και δεν έχω κανένα από τα παρατράγουδα που αναφέρεις
    Χίλιες φορές να είμαι κλειστο μυαλό παρά μπουρδέλο:conf:

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

.... Μαστερ Περι , υποκλινομαι στην παρατηρητικοτητα σου . ομολογω οτι λιγοι θα το εβλεπαν αυτο .... θεωρητικα εισαι σωστος ... πρακτικα ομως καλα το εγραψα .... 
    τις περισσοτερες φορες οταν η παραγγελια ειναι περιπου στα 12 ευρω (το 60% 11 με 13) , συνηθως δινουν 20ευρω , οποτε ή θα πρεπει να δωσεις ρεστα απο 20 πραγμα που αμα το κανεις συνεχεια , σε 3 παραγγελιες θα εχεις ξεμεινει απο ψιλα ή να του δωσεις 10 και να σου δωσει αναλογα ρεστα ....  

10. devine_sub

devine_sub Contributor

Αιτούμαι δεύτερης ευκαιρίας και αναθεωρώ την αρχική μου απάντηση, ως εξής:

Άντρας είναι αυτός που δε μιλάει πολύ, αλλά ό,τι πει *το εννοεί*.
    Χωρίς σάλτσες, μα-μου-σου-του και λοιπές βλακείες.

Επίσης: δηλώνω πως ο Αφέντης μου είναι άντρας ...        
    Όλα τα άλλα είναι τσιχλόφουσκες.

11. Απάντηση: Άντρες σε απόγνωση

Και γιατί έτσι;

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

προχτες στην παραλια , την ωρα που ξεκινουσα με το κανω μου για την διατα της μπριζολας και λογο του αερα που μετεφερε την φωνη , ακουσα δυο κοπελες απο διπλα να σχολιαζουν εμενα και ενα τυπο διπλα που εκανε windboard (η καπως ετσι .. αυτο με το αλεξιπτωτο τελος παντων) ...
    "για δες τους .... δεν μπορουν να ερθουν στην θαλασσα και να κανουν απλα ενα μπανιο .... μολις αφησουν τα κουβαδακια τους και τα φτιαρακια τους βρισκουν αλλα παιχνιδια ..."
    οποτε παω και εγω βγαζω ενα μικρο πτυσσομενο φτυαρι που εχω στο αμαξι παντα και τους λεω "δεν αφησαμε ποτε το φτυαρι ... απλα εδω η αμμος δεν ειναι κατλληλη για πυργακια ..."