Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντρες vs Γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 25 Ιανουαρίου 2015.

1. Brigitte

Brigitte Contributor

2. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

3. Konstantinosmx5

Konstantinosmx5 New Member

Όταν 2 σώματα γίνονται ένα και το ζουν δεν υπάρχουν όρια στο κρεβάτι .. σε ένα παιχνιδι που μοιάζει ταξίδι μυαλού και σωματος τα πράγματα μπλέκονται εύκολα και ευχάριστα.

4. Dux

Dux Regular Member

Έναν στιλό θέλω ρε καργιόλα...

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

6. Η αλήθεια ειναι πως άντρες και γυναίκες δεν θα πρέπει να έχουν ξεχωριστή μεταχείριση , όλοι είμαστε ίσοι άλλωστε . Δεν χρειάζεται πολλοί άντρες πιο οπισθοδρομικοί να κομπλαρουν όταν ακούν γυναίκες να λένε ότι αρέσκονται να βλέπουν άντρες στα 4 ... οι εποχές έχουν αλλάξει και κατεμε ολα ειναι φυσιολογικά ! Και για εμένα ας πούμε , οι κοπέλες που είχα μου έβγαζαν ενα περιφέρει αίσθημα να θέλω να τις υποταξω , ποτε δεν μου έβγαλε καμια το αίσθημα να θέλω να της υποταχθώ ( γι αυτο άλλωστε δηλώνω και Τοπ γιατί μόνο ως Τοπ έχω λειτουργήσει ) ! Επομένως πολλές γυναίκες τοπ μπορούν κατα την γνώμη μου ίσως και να ξεπεράσουν άντρες τοπ λόγω της φύσης τους ( όμορφο φύλο , σαγηνευτικό , με πολλά κιλά δόσεις φαντασίας )

7. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

8. Candl

Candl άκρον άωτον ...

Ήταν κάποτε ένα τύπος που την είχε (την γνωστή) 50 εκ.
    Ήθελε όμως να την μικρύνει κάπως γιατί δεν υπήρχε παντελόνι να την χωράει.
    Πάει λοιπόν σε μια μάγισσα και της εξηγεί το πρόβλημά του.

Η μάγισσα:
    - Κύριέ μου, εγώ δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί θέλετε να ... συμμαζέψετε το πρόβλημα - προσωπικά δεν το βλέπω για πρόβλημα, εάν με πιάνετε- αλλλα τέλοσπάντων θα πρέπει να κάνετε αυτό που θα σας πω.

- Για πείτε μου.

Βγάζει εναν χάρτη αυτή, και στη μέση είχε ένα μεγάλο δάσος.
    Θα πάτε εδώ στη μέση, στη λιμνούλα, τα μεσάνυχτα. Θα βρείτε εκεί έναν βάτραχο που μιλάει. Είναι ο μόνος βάτραχος, και ο μόνος που μιλάει. Θα φαίνεται, όλο το βράδυ κάνει φασαρία.
    Λοιπόν, με το που τον βρείτε θα πρέπει να του πείτε κάτι ώστε αυτός να απαντήσει ΟΧΙ. Κάθε φορά που θα λέει ΟΧΙ, θα σας μικραίνει κατα δέκα εκατοστά! ΟΚ;

- ΟΚ

Πάει λοιπόν ο φίλος μας στο δάσος τα μεσάνυχτα.
    Βρίσκει τον βάτραχο, σκέφτεται την ερώτηση και του λέει:
    - Θες να με παντρευτείς;;
    Ο βάτραχος τον κοιτάει καλά καλά και του λέει
    - ΟΧΙ
    40 εκατοστά.
    - Ωραία σκέφτεται.
    Του ξαναλέει
    - Θες να με παντρευτείς ;
    - ΟΧΙ!!
    30 εκατοστά.
    - Ωραίαααα. Άλλη μια φορά και θα'μαστε ΟΚ, σκέφτεται.
    Του ξαναλέει:
    - Θες να με παντρευτείς ;;
    και ο βάτραχος:
    - Εεεε είπαμε ρε φίλε!!!! ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ !!!

9. E. Dantes

10. E. Dantes

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor