Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άρνηση οργασμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος blonde mermaid, στις 16 Αυγούστου 2016.

1. Grizos Lykos

Grizos Lykos Regular Member

Η Κυριαρχία και η υποταγή σε προχωρημένο στάδιο...Έχω φτάσει στο σημείο να χύνει αποκλειστικά και μόνο κατόπιν εντολής στην καθημερινότητα της καύλας της.Να χύνει σε δευτερόλεπτα ,μόλις ακούει το << χύσε τώρα >>.Ακόμα και χωρίς καμία σωματική επαφή.Το έχω συζητήσει διεξοδικά μαζί της...Η άρνηση εκ μέρους μου να χύσει την κάνει να το << πνίγει >> μέσα της ,αλλά να μη << σβήνει >>.Και αν/όταν παίρνει την εντολή να χύσει λειτουργεί σε δευτερόλεπτα << επαναφέροντας >> τη καύλα και έρχεται σε οργασμό.Ο προβληματισμός μου είναι με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να << σβήσει >> τελείως η καύλα χωρίς να έλθει τελικά σε οργασμό...χωρίς ακραίες συμπεριφορές βέβαια.Θα είχε ενδιαφέρον η άποψη υποτακτικών που έχουν βιώσει κάτι τέτοιο.

2. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Τί εννοείς με το "να σβήσει" η καύλα χωρίς οργασμο;

3. Grizos Lykos

Να μην επαναφέρει τη καύλα που έχει << πνίξει >> αλλά δεν έχει σβήσει...

4. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Αν δεν της ζητήσεις να χύσει δεν επανέρχεται μέχρι να το πεις απο ότι κατάλαβα. Κάνω λάθος;

5. Grizos Lykos

Σωστά αλλά δεν << σβήνει>>...

6. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

Θέλετε να καυλωνει και μετά να επιστρέφει στην πρότερη ήρεμη κατάσταση όπως μετά από έναν οργασμό αλλά χωρίς τον οργασμό;

7. Grizos Lykos

Ακριβώς

8. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

its not a button per se

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Παγάκια.

10. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

Ακόμα και αν ένα σωματικό σοκ λειτουργήσει όπως αναφέρει η @Dark_Explorer, ο οργασμός "χτίζεται" τόσο σωματικά όσο και εγκεφαλικά.
    Αμφιβάλλω αν μπορεί να σβήσει εντελώς χωρίς κάποιου είδους εκτόνωση.

11. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Ο έλεγχος του οργασμού δεν είναι κυριαρχία και υποταγή σε βαθύτερο επίπεδο.
    Ειδικά αν μιλάμε για μικρά χρονικά διαστήματα, μια χαρά ευπρόσδεκτος μπορεί να είναι από έτερα τα συμβαλλόμενα μέρη, χωρίς καμία κυριαρχία και χωρίς καμία υποταγή.
    Δεν ισχυρίζομαι ότι ο έλεγχος της σεξουαλικότητας σε μια D/s σχέση δεν είναι απαραίτητος, αυτό που λέω είναι ότι είναι η αρχή και τίποτα παραπάνω.
    Το βαθύτερο επίπεδο δεν έχει να κάνει με τις καύλες, έχει να κάνει με την ίδια την ύπαρξη.

Last edited: 30 Δεκεμβρίου 2021
  12. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα. Αν εννοείτε στέρηση για ένα, όποιο, χρονικό διάστημα, με την πρόκληση ερεθισμού χωρίς επαφή, το βρίσκω λογικό η ένταση που ακολουθεί τη στέρηση να είναι αυξημένη.
    Αν αναφέρεστε σε edging, προσωπικά δεν έχω καμία εμπειρία μετά από αυτό να σβήνει-χάνεται-ζαλίζεται. Τι διάολο, όλα τα χαλασμένα μουνιά σε εμένα πχια!