Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άσχετες σκέψεις επί του θέματος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 9 Δεκεμβρίου 2022.

1. Vakhos

Vakhos Regular Member

Είναι άλλο να απαντάς με χιούμορ και άλλο ειρωνικά. Το φόρουμ πρέπει να είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και όχι αρένα για τις παρέες.

2. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Εγώ λέω , άλλο να ρωτάς από πραγματική απορία και δίψα για μάθηση και άλλο ότι μπούρδα σου κατέβει και ότι τρολαρισμα σου ήρθε εκείνη την στιγμή.

3. Queen87

Queen87 Contributor

@Vakhos Σας ευχαριστώ! Και εμένα ενοχλεί η ειρωνεία. Θεωρώ πως νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια και ζητάνε επιβεβαίωση μέσα από την άμυνα συν δεν έχουν τρόπους.

@Δίας ναι κάποια είναι χιλιοειπομένα ε και;

Θυμάμαι ένα νήμα που είχε διχάσει το φόρουμ... ζήταγε ο Μάστερ από την υπό του στραπ ον... είναι Μάστερ ή όχι; ότι καζούρα κ να έφαγε αν ή υπό Του το δέχεται και αυτός αισθάνεται Μάστερ κ το θεωρεί ταμπού τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Δεν είναι μόνο τα θέματα είναι και η Παρουσία σαν Παρουσία.

Πριν λίγο καιρό ανοίχτηκε θέμα για τις slaves και στις απαντήσεις που απαντούσαν οι sub ρώτησα υπάρχουν slaves; γτ εγώ δεν βλέπω... καμία απάντηση.

4. leuko25

leuko25 Regular Member

Όχι, πέθαναν απο βαθύ γήρας. Εγώ είμαι ο μοναδικός επιζών και όποτε πάω να γράψω με παίρνουν με τις πέτρες

5. Queen87

Queen87 Contributor

Και καλά κάνουν γτ τρολλάρεις.

6. leuko25

leuko25 Regular Member

το μυαλό σου τρολλάρει αλλά τέλος πάντων. Λοιπόν αν ψάχνεις τις αιτίες ξεκίνα απο τα βασικά. Κάποιοι είχαν μια αίσθηση του χιούμορ και αυτό πάντα ακολουθεί το πνεύμα.
    Υπήρχε πνεύμα λοιπόν. Όλα τα υπόλοιπα δεν τα παραγγέλνεις.

7. leuko25

leuko25 Regular Member

Είδες όμως; Πέντε έξι πόστ έχω κάνει όλα κι όλα σε δέκα χρόνια και με πρόσεξες αν τρολάρω η αν δεν τρολάρω.
    Όχι τίποτ΄άλλο αλλά για να βλέπουν οι νέοι τι ήταν οι παλιοί.

8. Just_Me

Just_Me Contributor

Άλλοι έρχονται άλλοι φεύγουν, κάποιοι άλλαξαν τη ζωή τους για κάποιους άλλους άλλαξε η ζωή από μόνη της.

Μία θεώρηση είναι πως ζω πρώτα κι όλο και κάτι νέο προκύπτει κι επανέρχομαι.
    Υπάρχει ζωή και bdsm κι έξω από το φόρουμ. Το φόρουμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ως βιβλιοθήκη για όλα τα γούστα (περί bdsm πάντα). Υπάρχει πληθώρα πληροφορίας στα τόσα πολλά κι ενδιαφέροντα νήματα, όποιος έχει διάθεση και καύλα για το bdsm θα ψαχτει και θα διαβάσει. Να'ναι καλά οι παλαιοί κι οι επόμενοι αυτών αλλά κι οι μεθεπόμενοι και πάει λέγοντας που μάλλιασαν τα δάχτυλα τους πάνω από τα πληκτρολόγια κι άφησαν κι από λίγη ψυχούλα μέσα από τα γραφόμενα τους.

Άλλη άποψη είναι πως πλέον υπάρχει πρόσβαση στην πληροφορία τόσο άμεσα χωρίς να χρειάζεται να καταφύγει κανείς μόνο σε ένα φόρουμ. Δεν είναι η μόνη πηγή πληροφόρησης όπως ήτανε παλαιότερα.

Αυτές τις σκέψεις για αρχή, αν κάνω και καμιά άλλη θα επανέλθω.

9. ΜουσΑ

ΜουσΑ Regular Member

Κάποιοι δυστυχώς μας άφησαν, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

10. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Σίγουρο είναι ένα.
    "Είναι αδύνατο να μάθει κάποιος αυτά που έχει την εντύπωση ότι ήδη ξέρει"
    Επίκτητος

11. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Μόνο εκεί υπάρχει!
    Placebo το φόρουμ και το κάθε φόρουμ στο ίντερνετ, όποιος το καταλάβει σώθηκε!

12. Just_Me

Just_Me Contributor

Εξαρτάται η χρήση του φόρουμ.
    Παν μέτρον άριστον Κένταυρε