Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άϊντε και...( Στο πόδι...)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 30 Δεκεμβρίου 2016.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δε ξέρω τι λέτε εσείς, me myself & I, δε φταίμε, έχω πάψει να "πλερώνω" λάθη άλλων. Δύσκολο να παραδεχτώ ότι φταίω.  

2. Master1232015

Master1232015 Don't stop at the top

Υπήρξαν αναφορές στο νήμα και για χωρισμό αλλά και εγώ χρησιμοποίησα τον χωρισμό σαν παράδειγμα για να δείξω ότι λόγω της Χριστιανικής μας παιδείας ο ερωτισμός μας και η σεξουαλικότητά μας είναι πρωτίστως ενοχικές.

Υπάρχουν έρευνες που υποστηρίζουν ότι δεν θα μπορέσουμε να φτάσουμε ποτέ στην σεξουαλική αθωότητα άλλων πολιτισμών όπως π.χ. του αρχαίου ελληνικού που υπήρχαν θεές και θεοί του έρωτα και του σεξ, που οι πόρνες λεγόντουσαν ιερόδουλες (υπηρέτριες του Θεού) και που ομαδικά όργια είχαν λατρευτικό χαρακτήρα.

3. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

Έχω την εντύπωση οτι αναφέρεται, ή τέλος πάντων εγώ το κατανόησα, σε περιστατικά όπου μία BDSM φάση (session, play, younameit) πήγαν στραβά...

Για το κατά πόσο το να παίρνεις ρίσκα για να ικανοποιήσεις μία σεξουαλική σου φαντασίωση, ένα θέλω σου, άξιζαν τελικώς κάνοντας μία μετέπειτα αξιολόγηση.
    Αν και ο τίτλος δεν ειναι πολύ βοηθητικός νομίζω οτι έχει σύνδεση το νήμα με την συνειδητοποίηση των ρίσκων και του κινδύνου και φυσικά το ποιος έχει την ευθύνη όταν πάνε στραβά τα πράγματα.