Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΈΛΕΓΧΟΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 22 Μαρτίου 2007.

1. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΈΛΕΓΧΟΣ

<γελάει> συνθήκες, συνθήκες, συνθήκες, (και υπεκφυγές <χ> )

Υποθέτω πως η ερώτιση του νήματος αναφέρεται εις Τον chef. Τότε;

2. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: ΈΛΕΓΧΟΣ

Μη με σπρώχνετε σε απαντήσεις που θα με αναγκάσουν να συμφωνήσω με την υπογραφή μου. Αν και όποτε συντρέξουν οι ευτυχείς προϋποθέσεις, τότε το πλέον κατάλληλο άτομο να απαντήσει θα είναι ο σεφ - φαντάζομαι.

3. MasterJp

<looking @ alnair seriously>

Δεκτόν

4. MasteR_PieR

MasteR_PieR Regular Member

Κσερετε ποσο ομορφα εσ8ανετε ενας Κυριαρχος οταν ο/η υποτακτικη παραδιδετε και αφινη τον πλιρη ελεγχο σε Αυτον? Υπεροχα ομος προιγητε η Εμπιστοσινη χορις αυτην δεν γινετε τιποτα . Σιμπερασμα υπαρχη απολιτος ελεγχος .Και για την 2η εροτιση δεν σιμβιβαζομαι σε μερικα σιμια μονο αλλα μονο σε ολλα . Παντα κατα την ταπινη μου αποπσι . Εινε κουραστικο για τους παλιους αλλα το λεο για τους νεοτερους απο ορ8ογραφια δεν σκαμπαζω αλοστε εχο διλοση Χωριατης. 

5. blindfold

blindfold Contributor

αν και δεν έχει να κάνει με το ότι είμαι υποτακτικός ,γενικά είμαι αρκετά ανεύθηνος, οπότε πιστεύω ότι χρήζω έλεγχο.. πόσο μάλλον αν είναι και του s/m Η Κυρίαρχος μου όπου η τιμωρία ηδονίζει αλλά πίο εύκολα πονάει ..

6. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

7. Elysium

Elysium Contributor

Re: Απάντηση: Re: ΈΛΕΓΧΟΣ

Πιστεύει κανείς πως θα άντεχε τέτοιου είδους έλεγχο;
    Αφήστε που είναι κι ανέφικτο  

8. Aeon

Aeon New Member

Δεν ειναι ανεφικτο. Ειναι εφικτο, και το θεμα ειναι αν ειναι επιθυμητο ιδιαιτερα στον οικονομικο ελεγχο. Εκει αρχιζουν επικινδυνα παιχνιδια κατα την εμπειρια μου.
    Θεωρουμε το bdsm consensual. Αν ειναι non- consensual, και ειναι ευκολο να γινει αν υπαρχει οικονομικο control, τοτε βαδιζουμε σε αλλα μονοπατια.

9. Elysium

Elysium Contributor

Ξέρει κανείς πως μπορεί να ελέγχει το μυαλό και τη σκέψη του άλλου;
    Αν η απάντηση είναι ναι, τότε όντως αυτά είναι εφικτά...

Για τα άλλα που γράφεις Aeon συμφωνώ...

10. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΈΛΕΓΧΟΣ

Πραγματικά εκει πονάει το θέμα στα οικονομικά, ομως οταν εμπιστευομαστε καποιον πιστευω πως ακόμα και σε αυτα δίνουμε τον έλεγχο.

11. Aeon

Aeon New Member

Lost Boy, το έχω δει σε πάνω από μια περίπτωση και ήταν ότι χειρότερο έχω δει. Σκέψου μια ξένη φοιτήτρια στο Λονδίνο με sub-personality που ψάχνεται. Βρίσκει κάποιον χωμένο όχι σε net forum, αλλά σε κανονικότατο prive sm club. Της πληρώνει τη συνδρομή, που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη, το μυαλό της παλαβώνει, οι αισθήσεις της παλαβώνουν και αρχίζει μια εξάρτηση που καταλήγει σε κάτι που δεν είναι καθόλου συμφωνημενο. Αρχιζει να θελει να φυγει και δεν μπορεί, ακόμα και ο λογαριασμός που βάζει ο μπαμπάς ελέγχεται, safe words παύουν να υπάρχουν. Και πιο σημαντικό ακόμα, η ψυχοσύνθεση της ελέγχεται από κάποιον που δεν απλά γουστάρει το bdsm lifestyle αλλά έχει ζήσει τη ζωή του εκεί μέσα, χωρίς να δουλέψει ποτέ γιατί υπάρχουν αποθέματα για άλλες δέκα γενεές.

soft_crystal Ναι αυτη ειναι η λεξη κλειδι.

12. MasterJp

Εφικτότατο Lostboy, πολλοί δέ όχι απλώς το αντέχουν αλλά και το επιθυμούν διακαώς