Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έκθεση των δεδομένων->Αξιολόγηση τους->Επιλογή...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 17 Σεπτεμβρίου 2015.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αρκεί να μην πάει άκλαφτη χαχα. Εγώ έχω την καστανή μου, χαλάλι σου η κοκκινομάλλα. Κάν την μόνο να αγιάσει και για μας τους Fans της.

Y.Γ. Κι άλλο ράντισμα? Βρε συ ραντισμένος από κούνια είμαι χαχα

2. brenda

brenda FU very much

Έχω ένα θέμα με τις αριθμήσεις και το prioritising που αυτό συνεπάγεται, η δική μου προτεραιοτητοποίηση    είναι καμιά φορά διαφορετική...Ας πω λοιπόν κι εγώ δύο...  λόγια...

Θα προσπαθήσω ωστόσο, γιατί το υποσχέθηκα στον εαυτό μου, να τοποθετηθώ συνολικά, σ΄αυτό που θεωρώ ενδιαφέρον νήμα, αν και αποκαλυπτικό, φίλε @Tenebra_Silente , μανούλα του soul digging, ούτε ανθρακωρύχοι να μασταν, τόσο δεν θα χαμε σκάψει...

Αν και έχω την αίσθηση ότι ο νηματοθέτης κάτι κατέχει από την λογική (λέμε τώρα ) που διέπει την βιδιεσεμική κοσμοθεωρία μου...

Αναφέρεται πρώτη και καλύτερη η εμφάνιση, ως κάτι δεδομένα πολύ σημαντικό...
    Δεν θα αντιλέξω ακριβώς, αλλά είναι σαν να ταυτίζουμε την ευείδεια, το κάλλος με την έλξη και την θέλξη...Έχω ενστάσεις, δεν θα τις διατυπώσω πλήρως, απλά θα πω, ότι για μένα ένας άνθρωπος, άνδρας ή γυναίκα, δεν είναι μόνο η εικόνα του, το ύψος, το βάρος και τα χαρακτηριστικά του, αλλά κυρίως είναι η αύρα του, η συνολική αίσθηση που μου αφήνει...
    Όταν ήμουν μικρότερη είχα σαν αφετηρία μου το ''επιθυμητικό'', με ενδιέφερε και με έλκυε απίστευτα η εμφάνιση, γεννούσε συνεπακόλουθα το ''θυμοειδές'', που όμως πάλι προσέκρουε σε αβαθή πάθη, τώρα πια, όσο περνάνε τα χρόνια οδεύω με χαρά και γαλήνη στο ''λογιστικό'', μακάρι να μείνει εκεί το πράγμα και να είμαι ευθυκρινής πέρα από οποιαδήποτε αίσθηση κάλλους, ως προς το προσωπικά βιωμένο και επιθυμητό Ωραίο...Το αυθύπαρκτο και όχι το προβεβλημένο...

Το λέμε με ευκολία, ότι η ηλικία είναι ένα νούμερο, τίποτα παραπάνω, σε σχέση με τον χωροχρόνο, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, αλλά αν δεν εστιάζουμε μόνο στις σαρκικές απολαύσεις, το θέμα της συμβατότητας μπορεί να λειτουργήσει μεν υπερβατικά, υπάρχουν ωστόσο και κάποια στεγανά...Έχω βιώσει την παράκαμψη του κανόνα που λέει να είμαστε κοντά στην ηλικία για να συνεννοούμαστε, για να έχουμε τις ίδιες περίπου προσλαμβάνουσες, αλλά οι εξαιρέσεις απλά τον επιβεβαιώνουν...
    Θέλω εγγύτητα ηλικιακή, ψυχική και ανθρώπινη...Θέλω να μπορώ να εστιάζω στην ουσία και να μην επεξηγώ τα αυτονόητα, με έχει κουράσει στο παρελθόν αυτό πολύ...''Τι εννοείς? Τι σημαίνει αυτό? Εξήγησέ μου...'' 'Ολα αυτά πρέπει να ακούγονται, αλλά όχι συνέχεια, καθημερινά και αφόρητα...Προσπαθώ κι εγώ να μην κουράζω τους άλλους με ατέλειωτες διευκρινίσεις και απανωτές ερωτήσεις, θεωρώ ότι πρέπει να ταιριάζουμε ως προς την μέση και πάνω αντίληψη των πραγμάτων...''Λόλα να ένα μήλο'', όσες φορές το σκέφτηκα για κάποιον αυτό, μου τελείωσε και σαν ενδεχόμενος σύντροφος/Κ/whatever, με κουράζει αφόρητα η αμβλύνοια...

Για μένα είναι πολύ σημαντικό να μπορώ να σέβομαι τον/την σύντροφό μου (αν μιλάμε γι αυτό κι όχι για κάτι άλλο) και να μπορώ να τον θαυμάζω...Όχι την εικόνα, την φθαρτή, την πρόσκαιρη, αλλά την ουσία...
    Να μπορώ να ακούω με τα μάτια ορθάνοιχτα, με διάπλατο μυαλό, να χωρέσω την ουσία του και την αλήθεια του, να ακούω εκστατική ό, τι έχει να πει, κι αυτό να έχει μία συνειδησιακή ουσία, κάποιο περιεχόμενο...
    Εξ΄αυτού έχω εμπλακεί στη ζωή μου με διάφορους τύπους ανθρώπων, αλλά δεν ξέρω, συλλαμβάνω τον εαυτό μου να έχει κάνει σημαντικές εκπτώσεις σε σχέση με την ουσία, χάριν του ''πακέτου'', κυρίως στο παρελθόν, τα τελευταία χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ διαφοροποιημένα...
    Προσπαθώ να αποφύγω τέτοια αποπροσανατολιστικά κριτήρια στον παρόντα χρόνο...
    Θέλω να είμαι γεμάτη και χαρούμενη, το ίδιο να μπορώ να εμπνεύσω και στον άλλον, αυτή είναι η ιδανική συνθήκη, όλα τ΄άλλα είναι επιφάνεια...

Το βιδιεσέμιον δεν παρεκκλίνει του γενικού κανόνα...Ως αλγολάγνα, έχω συλλάβει τον εαυτό μου να έλκομαι από πληγωμένους και σκοτεινούς ανθρώπους, που μπορεί με την σειρά τους να μοιράστηκαν τον πόνο αυτό μαζί μου, μετακυλίοντάς μου κομμάτι αυτού...
    Το να μοιράζομαι, για μένα είναι μία από τις υπέρτατες ηδονές, με βαθιά ψυχική ευχαρίστηση, θέλω να μοιράζομαι, αισθήσεις, εμπειρίες, εικόνες, σκέψεις, συναισθήματα, θέλω να γίνονται προβολές και από τις δύο πλευρές...
    Μου αρέσει η εμβάθυνση, πεθαίνω να βουτάει ο άλλος μέσα μου, ενίοτε κι εγώ το ίδιο επιθυμώ διακαώς...

Τα συναισθηματικά μας μπαγκάζια δεν είναι μόνο βάρη, κρύβουν και θησαυρούς...
    Εμένα μου αρέσει να τα κουβαλάω, πετάω όσα δεν μου αρέσουν και μπορώ να ξεφορτωθώ, αλλά έχω και μία αποθήκη κλειστή, που την μοιράζομαι μόνο όταν νιώθω ότι αξίζει τον κόπο...
    Ας έρθει ο άλλος σε μένα με τα δικά του...Ωριμότητα είναι να το αντιλαμβάνεσαι αυτό, βίτσιο το να σου αρέσει και να το απολαμβάνεις...
    Μου αρέσουν οι άνθρωποι με ιστορία, και με ιστορίες, είμαι λάτρης των στιγμών, δικών μου και των άλλων...

Ο χρόνος που θα ωριμάσουν οι συνθήκες για να θελήσεις να βουτήξεις μέσα στον άλλον είναι τόσο υποκειμενική και ρευστή ιστορία, που μπορεί να ποικίλει από μία μέρα, μέχρι μερικούς μήνες, με την επιθυμία ως καταλύτη, συχνά όμως αλλοιωμένη από την ανυπομονησία...
    Το πάθος μου με την φωνή και την αλληλογραφία, με το γράψιμο, μπορεί να γιγαντώσει την επιθυμία συνάντησης, ή να την απεμπολήσει...
    Είναι και το κληρονομικό χάρισμα στη μέση όμως, που συνήθως καταλαβαίνω, οραματίζομαι και καμιά φορά μπαίνω σε πειρασμό να προδικάσω και την εξέλιξη μίας επαφής...
    Από κει, έως εκεί, λέω, και συνήθως το πετυχαίνω δυστυχώς...
    Σπάνια ξεκινά κάτι, και δεν μιλώ μόνο για το bdsm, το οποίο μου αποσυντονίζει την διαίσθηση και με αφήνει έμπλεη απορίας ως προς το πως μπορεί να εξελιχθεί η αλληλεπίδραση...Είναι τόσο ωραίο όμως όταν συμβαίνει αυτό...

Αυτό με την διαπραγμάτευση τώρα είναι ένα θέμα που με πονά, γιατί δεν την πιστεύω σε politically correct βάση, θεωρώ ότι πάντα κουμπώνει πάνω στις ψυχικές μας ανάγκες, το ποιον έχουμε απέναντί μας, την εμπιστοσύνη που γεννάται, τα θέματα που προκύπτουν και την ''γλώσσα'' επικοινωνίας...
    Ο λόγος είναι ο ένας τρόπος, να διαπραγματευόμαστε τα πάντα, αλλά με κουράζει γαμώτο, τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, τρεις και το λαδόξιδο...
    Εμένα με ενδιαφέρουν τα δομικά, τα βαθιά, τα άρρητα, εκεί θέλω να δω αν και κατά πόσο ταιριάζουμε, αν μπορούμε να πορευτούμε αντάμα, ας ακολουθώ, δεν με νοιάζει, σαφώς και το προτιμώ από το να ηγούμαι, το έχω πράξει και αυτό, και δεν το άντεξα...
    Μπορώ να δω με τα μάτια σου? Μπορείς να δεις με τα δικά μου? Μας αρέσει αυτό που βλέπουμε? Μπορούμε να το μοιραστούμε χωρίς φτιατσίδια? Εκεί είναι το πραγματικά ταλανιστικό ερώτημα των bdsm/vanilla/X σχέσεων, θαρρώ...

Με κάνει το D/s, ή το s/m να το ξεχνάω αυτό? Μακάρι, εκεί είναι το ζουμί και όλη η ουσία, αν με κάνει να το παραμερίζω και να ακολουθώ τον άλλον σαν κουτάβι, με κλειστά μάτια, με ακυρωμένη σούμπιτη όλη την έλλογη κοσμοθεωρία μου, χαλάλι του, γίνομαι η πιστή σκύλα που μόνο χαίρεται, μυρίζει, γεύεται, προσφέρεται αμετροεπώς και άνευ όρων, γαυγίζει χαριτωμένα, χωρίς πως, γιατί και διότι...
    Χαίρεται με το χάδι, δέχεται την τιμωρία, κάνει τα πάντα για να δώσει χαρά στον Αφέντη...
    Καλώς ή κακώς δεν είναι αυτός ο κανόνας, νιώθω απλά στ΄αλήθεια τυχερή που το έχω ζήσει και αυτό, άτυχη από την άλλη γιατί μπορώ να καταλάβω την διαφορά...

Ελπίζω να μην σας παρακούρασα, σκεφτείτε, ότι αυτολογοκρίθηκα κιόλας, ήθελα να γράψω κι άλλα... 

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Σας διάβασα και τους δυο πιτσουνάκια μου πριν τα σβήσετε  

Η ηλικία δεν παίζει σπουδαίο ρόλο όταν είναι και οι δύο μαζί, εμείς δεν το καταλαβαίνουμε καν. Το θέμα δεν είναι στην ηλικία, αλλά στην αντίληψη. Πχ. όταν μου λένε ότι οι σχέσεις κ/υ αντιμετωπίζουν διαφορετικά το πρόβλημα ανεργίας όταν το κ είναι άνδρας και διαφορετικά όταν το κ είναι γυναίκα γιατί είμαστε στη χώρα που είμαστε και έχουμε τις τάδε αντιλήψεις (αυτό το σεξιστικό και bdsm θα είναι θέμα για το μέλλον), τότε μου ανάβουν τα λαμπάκια. Ναί, αν η Κ μου είχε τέτοιου είδους παρωχημένες αντιλήψεις, πρώτα θα την κλείδωνα μέσα την Κυριακή να μην πάει να ψηφίσει και μετά θα της κούναγα το μαντήλι. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα και όχι μομφή προς τον τύπο με την όμορφη θέα. Αυτό που θέλω να πω γιατί πρέπει να φύγω, είναι ότι τα μυαλά δημιουργούν και τα προβλήματα και τα λύνουν κιόλας. Αν είσαι ευτυχισμένος με τον άλλον δεν σε προβληματίζει η διαφορά ηλικίας.

Και θα σας θέσω ένα ερώτημα, υποθετικό, αν είχατε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο καθηγητές(με ίδια πτυχία) για μάθημα στα παιδιά σας. ο Α είναι νέος 32 χρονών διδάσκει σε παιδιά από τα 21 και ο Β είναι 50 και διδάσκει τα τελευταία 5 χρόνια πριν έκανε άλλη δουλειά. Ποιόν θα προτιμήσετε; (και οι δύο χρεώνουν το ίδιο)

4. Tenebra_Silente

Εγώ της ζήτησα να σβήσει, γιατί δεν ήθελα να "καπακώσω" κανέναν εδώ και το είχα κάνει με μουσαμά χαχα.
    Ως προς την ηλίκια, βρε συ, είναι δικό μου σκάλωμα και το ξέρω. Μάλλον επειδή έχω συνηθίσει με ελάχιστα μικρότερες/συνομήλικες/ακόμη και τρελά μεγαλύτερες μου.
    Τις φορές που η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη προς τα κάτω, τα έκανα μαντάρα.
    Δεν θα ξαναπάρω, αφού δεν μου χρειάζεται έτσι κι αλλιώς.
    Βέβαια αν κοιτάξω την "ιστορία" μου, μάλλον δεν τα βρίσκω με καμία ανεξαρτήτου ηλικίας χαχα. Και δεν γίνεται να είναι μονίμως λάθος οι άλλες.
    Ως προς τον σεξισμό, τα κατάλοιπα το BDSM και λοιπά, μακάρι όλοι/ες της γενιάς σου, να τα σκέπτονται σαν κι εσένα. Αλλά συμφωνώ κι εγώ τουλάχιστον σ' ένα πράγμα με τον Under, κάποια "θέματα" έχουν αμβλυνθεί, δεν έχουν εκλείψει.
    Τιμή σου ειλικρινά, αλλά ένας, δυο, δέκα δυστυχώς δεν φτάνουν.

Ως προς το ερώτημα που έθεσες, θα διάλεγα χαλαρά εκείνον από τους δυο, που θα έβλεπα ότι με τα παιδιά μου θ' ασχολιόταν περισσότερο και θα ήταν πιο μεταδοτικός.
    Αν εκείνος θα ήταν ο νεότερος, τον νεότερο. Αν εκείνος ήταν ο γηραιότερος, τον γηραιότερο. Δεν κοιτάζω ηλικίες σε κάποια πράγματα.  

Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2015
  5. bumblebee

bumblebee Contributor

-> Τι αξιολογείτε πρωτίστως, τα όποια BDSMικά προσόντα/τάσεις/"εχέγγυα" ή τα υπόλοιπα στοιχεία του χαρακτήρα του/της υποψηφίου/ας?
    Δοτικότητα - Χαμόγελο απαραίτητα. Σπίρτο - Θάρρος - Κοινωνικότητα- Τελειομανία καλό θα ταν. Όλα τα υπόλοιπα θα τα φτιάξουμε.

-> Η πιθανή μεγάλη ως πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, τι βάρος έχει στην απόφαση σας?
    +8. Καλά είμαι   Τεκνατζής  

-> Για τους/τις γηραιότερους/ες που ίσως "μπλεχτούν"/έχουν ήδη "μπλεχτεί" με κάποια/ον νεότερο/η. Λαμβάνετε υπόψιν σας, ότι ο/η ίσως μελλοντικός/η σας παρτενέρ λόγω ηλικίας/εμπειριών ζωής εκτός από τον ενθουσιασμό, την υπομονή και την κατανόηση, που τουλάχιστον θεωρητικά θα θέλατε να είχε.
    Παρτενέρ άλλη δεν θα υπάρξει, λέω   Κοινές περιπέτειες ... ναι.

-> Πόσο καιρό τριβής/γνωριμίας με τον/την άλλο/η χρειάζεστε, πριν ξεκινήστε τ' όποιο D/s?
    5 μήνες αέρα και μετά συγκατοίκηση.

-> Ξεκινάτε σιγά και προχωρώντας με τον καιρό, επαναδιαπραγματεύεστε και θέτετε πιο στενά όρια, πιο "πιεστικά" αιτήματα/θέλω?
    Πάμε για το απόλυτο. Σεξουαλικό απέραντο - υποχρεώσεις τακτοποιημένες. Υπάρχει υπομονή αλλά και μηδενική αντοχή στην τεμπελιά - κοροιδία  

Πριν αποφασίσει κανείς αν ειναι bdsm ή οχι, καλό θα ήταν να συζήσει πρώτα.
    Οι Κ θα το λατρέψετε          

6. Elune

Elune Priceless

Το άγνωστο πάντα γοητεύει παρότι στις περισσότερες περιπτώσεις η "κάψα" για εξερεύνηση επισκιάζεται από τον φόβο.

Οπως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου ετσι και κατά την ενασχόληση μου με το BDSM, το κυριότερο που εξετάζω πριν συνάψω μία σχέση με κάποια υπό, μια φιλία με κάποιον άλλον/ην που βρίσκεται στον χώρο ή πριν πετύχω έναν έντιμο συμβιβασμό με κάποια υπό/bottom για κάποιο πλέι, ειναι η αύρα που περιτυλίγει το εκάστοτε άτομο. Το ένστικτό μου με βγάζει πάντα - ευτυχώς - ασπροπρόσωπο. Το δεύτερο που κοιτάζω ειναι τα μάτια, καθότι είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Μακριά οι δήθεν, οι ξινές, οι αγέλαστες και οι διπρόσωπες. Τρίτη αλλά εξίσου σημαντική παράμετρος για να προχωρήσω στα περαιτερω ειναι η υπό να είναι ξανθιά. Είναι άκρως διεργετικό το χρώμα που παιρνει το κατασπρο δέρμα της κάτα τη διάρκεια του s/m.

7. MυρΤώ

MυρΤώ Guest

1. Πέρα απ' τον παράγοντα εμφάνιση, σε τι άλλο επικεντρώνεστε, πριν αποφασίστε, να μπείτε σε μια D/s σχέση με κάποιον/α?
    Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο χαρακτήρας του.Θα έλεγα ισότιμο της εμφάνισης η οποία είναι και υποκειμενική για τον καθένα μας.Ο διακριτικός τρόπος προσέγγισης,χωρίς χυδαιότητες και πρόστυχα υπονοούμενα σε συνδυασμό με την ψυχραιμία,την ωριμότητα και την αίσθηση του σεβασμού είναι τα πρώτα γοητευτικά στοιχεία.Στην πορεία,η οξυδέρκεια αλλα και το χιούμορ μαζί με την καλοπροαίρετη διάθεση φλέρτ είναι στα βασικά προτερήματα του.Επιπλέον,πολυ ευχάριστοι είναι οι ήρεμοι και χαλαροί άνθρωποι που επικοινωνούν όμορφα και με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις.

Τι αξιολογείτε πρωτίστως, τα όποια BDSMικά προσόντα/τάσεις/"εχέγγυα" ή τα υπόλοιπα στοιχεία του χαρακτήρα του/της υποψηφίου/ας?
    Τα υπόλοιπα στοιχεία του χαρακτήρα του πρωτίστως και δευτερευόντως τις τάσεις του(αν ταιριάζουμε ερωτικά θα φανεί στην μετέπειτα πορεία)

2. Η πιθανή μεγάλη ως πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, τι βάρος έχει στην απόφαση σας?
    Ακριβώς λόγω των εμπειριών που έχει κάποιος αρκετά μεγαλύτερός μου,με ελκύει ως ιδιαίτερα ενδιαφέρων άνθρωπος ώστε να τον εξερευνήσω,σε σχέση με κάποιον συνομήλικό μου 18χρονο με τον οποίο θα έχουμε κοινά θέματα συζητήσεων τα βαρετά εκπαιδευτικά και κάποια κοινά ενδιαφέροντα που δεν σχετίζονται με την ηλικία όμως.Όσον αφορά την δυσκολία και την άρνησή του στον συμβιβασμό,με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη κι εμένα σαν χαρακτήρα,οπότε δεν θα χρειαζόταν ποτέ να βρεθούμε μπροστά σε ψυχοφθόρες καταστάσεις όπως είναι ο συμβιβασμός και η μιζέρια των καταπιεσμένων απωθημένων που συνεπάγεται.

3. Πόσο καιρό τριβής/γνωριμίας με τον/την άλλο/η χρειάζεστε, πριν ξεκινήστε τ' όποιο D/s?
    Και για καιρό γνωριμίας εννοώ δια ζώσης και όχι μόνο την επαφή μέσω τηλεφώνου/skype κτλ.
    Αφού πιστεύω, ότι συναντήσεις με άτομα του "χώρου" μπορούν να συμβούν κάλλιστα κι εκτός διαδικτύου.

Αρκετό καιρό.6μηνο και άνω(μην πω χρόνο)

4. Ξεκινάτε σιγά και προχωρώντας με τον καιρό, επαναδιαπραγματεύεστε και θέτετε πιο στενά όρια, πιο "πιεστικά" αιτήματα/θέλω?
    Σιγά και σταδιακά,βλέποντας και κάνοντας

8. Tenebra_Silente

Σας ευχαριστώ πολύ για την ενδιαφέρουσα συνεισφορά σας στο νήμα.  

9. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Εύγε νέα μου καταπληκτικό δείγμα γραφής!!! 

10. Limit

Limit Guest

Eύγε Μυρτώ 
    προσγειωμένη νεαρά..

11. To πόσο υπεράνω είσαστε οι περισότερες με το θέμα της εμφάνισης, είναι συγκινητικό.
    Α ναι, ξέχασα. Λέτε "δε με ενδιαφέρει η εμφάνιση, αρκεί να υπάρχει χημεία". Η εμφάνιση δεν είναι μέρος της χημείας? Τι είναι, τριγωνομετρία?

Μη την ψάχνετε. Η επιλογή συντρόφου συμβαίνει ασυνείδητα. Μάλιστα, καμιά φορά ξαφνιαζόμαστε και οι ίδιοι απο τις επιλογές μας και προσπαθούμε φιλότιμα να τις αιτιολογήσουμε εκ των υστέρων. Επομένως, οι λίστες χαρακτηριστικών, προσόντων, προδιαγραφών κ.λ.π. είναι για κουβεντούλα μιά βροχερή μέρα του Σεπτέμβρη... 

12. Tenebra_Silente

Του στυλ :

- Είναι όμορφη η λεγάμενη?
    -_ Μαγειρεύει τέλεια  

Εγώ ήδη απ' το εισαγωγικό post είχα γράψει πέρα απ' την όποια εμφάνιση.
    Γιατί αν μη τι άλλο, θεωρώ αυτονόητο ότι για όλους/ες αφού η πρώτη "συνάντηση", είναι η οπτική, δεν χρειαζόταν να το παρακουράσω.
    Τώρα ξανά "προπαίδεια", ο καθένας/καθεμία με τα γούστα του/της. Σε κάποιον/α μπορεί να φτάνει και να περισσεύει το περιτύλιγμα, με γεια, χαρά και ευτυχία.
    Σε άλλους/ες όχι.
    Και πάλι, κάποιες φορές θέλουν και κάτι παραπάνω από απλό περιτύλιγμα, κάποιες άλλες όχι.
    Αλλά ας είναι όμορφο εκείνο και ποιος γαμεί τα υπόλοιπα.

Στο κάτω κάτω της γραφής, ότι γράφουμε, διαβάζουμε, πολλές φορές για την κουβέντα δεν είναι φίλε @peleas ?
    Δηλαδή αν διαβάσεις ποτέ κάτι που έγραψα εγώ ή ο/η οποιοσδήποτε άλλος/η, θα το κατεβάσεις αμάσητο, θα συμφωνήσεις/διαφωνήσεις by default, ή θα πας να το κάνεις ? Δεν νομίζω και καλά θα κάνεις.
    Επικοινωνία, σκέψη, που και που πληροφόρηση, τίποτ' άλλο. Έχει για όλα τα γούστα. Ο καθένας/καθεμία πάει στον μπουφέ και βάζει στο πιάτο του/της ότι γουστάρει  

Εγώ δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να δικαιολογηθώ σε κανέναν και καμία για τις σκέψεις μου.
    Πόσο μάλλον όταν τίποτε δεν χρωστούσα στον/στην άλλο/η, τίποτε μαζί του/της δεν θα είχα να μοιράσω.
    Τις προθέσεις των άλλων δεν τις γνωρίζω και ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρουν.
    Πόσο μάλλον όταν η ζωή τους με την δική μου δεν εφάπτεται καν.
    Και το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για τους άλλους απέναντι σε όλους/ες τους υπόλοιπους/ες.
    Τώρα ότι δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα, δυστυχώς δεν λειτουργούν.
    Έχουμε τιγκάρει από "μάντες", "παντογνώστες", "θεόσωστους" και "ψυχολόγους" και δεν μιλάω για το Forum, αλλά για παντού.