Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έκθεση των δεδομένων->Αξιολόγηση τους->Επιλογή...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 17 Σεπτεμβρίου 2015.

1. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

@peleas

τα πολλα λογια
    ειναι για τον πουτσο

(παραλλαγη γνωστης παροιμιας)

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

έχουν αρχίσει να χάνονται έγραψα, δεν είπα ότι έχουν εκλείψει.

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Και μετά λέτε εμένα ψείρα χαχα. Καλά έκανες και το υπογράμμισες, γιατί φαίνεται ότι είχα παρανοήσει ή πιθανότατα δεν είχα διαβάσει προσεκτικά τα λόγια σου.

4.  
    Το σχόλιό μου δεν είχε καμμιά αιχμή, φίλτατε. Απολαμβάνω τα μάλα τη συζήτηση ένα βροχερό απόγευμα.
    Ξέρεις οτι δε φοβάμαι να διαφωνήσω. Απλά, καθ' όσο με αφορά, όσες φορές προσπάθησα να ξεκαθαρίσω και να στοιχειοθετήσω τι αξιολογώ για να προχωρήσω σε μιά σχέση, η ζωή με χλεύασε. Και καλά έκανε. Τελικά, αν η φωνή μέσα μας που αποκαλούμε διαίσθηση μας οδηγεί, όλα τα "διά ταύτα" μοιάζουν ωχρά...

5. 1. Πέρα απ' τον παράγοντα εμφάνιση, σε τι άλλο επικεντρώνεστε, πριν αποφασίστε, να μπείτε σε μια D/s σχέση με κάποιον/α?
    Τι αξιολογείτε πρωτίστως, τα όποια BDSMικά προσόντα/τάσεις/"εχέγγυα" ή τα υπόλοιπα στοιχεία του χαρακτήρα του/της υποψηφίου/ας?

Ο χαρακτήρας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο: η ψυχραιμία, η συνέπεια, η αποφασιστικότητα, η αυστηρότητα σε συνδυασμό με την τρυφερότητα... τα bdsmικά προσόντα, ας μην ξεχνάμε ότι διαφέρουν για τον καθένα, αλλά καλό θα είναι (για μένα) να υπάρχει εμπειρία.

2. Η πιθανή μεγάλη ως πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, τι βάρος έχει στην απόφαση σας?

Δε με απασχόλησε ποτέ.

3. Πόσο καιρό τριβής/γνωριμίας με τον/την άλλο/η χρειάζεστε, πριν ξεκινήστε τ' όποιο D/s?
    Και για καιρό γνωριμίας εννοώ δια ζώσης και όχι μόνο την επαφή μέσω τηλεφώνου/skype κτλ.
    Αφού πιστεύω, ότι συναντήσεις με άτομα του "χώρου" μπορούν να συμβούν κάλλιστα κι εκτός διαδικτύου.

Από τη στιγμή που υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς κι έχουν διαπιστωθεί δια ζώσης, στη βράση κολλάει το σίδερο, το γοργόν και χάριν έχει κλπ.

4. Ξεκινάτε σιγά και προχωρώντας με τον καιρό, επαναδιαπραγματεύεστε και θέτετε πιο στενά όρια, πιο "πιεστικά" αιτήματα/θέλω?
    Η κάνετε τ' αντίστροφο, δηλαδή ξεκινάτε με ήδη αρκετά "συμπαγείς" όρους και ψηλό πήχη, ίσως έχοντας στην άκρη του μυαλού την μελλοντική αναδιαπραγμάτευση και το "χαλάρωμα" κάποιων όρων?

Baby steps, σιγά σιγά κι από λίγο κάθε φορά... είναι ωραία η αίσθηση να ανακαλύπτεις ότι έχει κι άλλο, ότι μπορείς παραπάνω απ' όσο ίσως είχες φανταστεί.

6. Κάτι για το μουνί, δεν έχουμε? Μη μείνει παραπονεμένο...  

7. Tenebra_Silente

Τώρα μου παίρνεις αμυντική στάση ( αν το νιώθεις, καλά έκανες ). Είμαι λίγο "ξερός" όταν εκφράζομαι και κάπου μου βγαίνει σε "κακό". Ξέρεις ότι αν ήθελα να σου πω κάτι, θα το έκανα στα ίσια.
    Μιλάμε μεταξύ μας αλλά τα λόγια μας εκτός απ' τον συνομιλητή μας, μπορούν κάλλιστα ν' αποτελέσουν "πρόσκληση" και για τα λόγια άλλων.
    Ξέρω ότι δεν φοβάσαι να διαφωνήσεις, έχουμε διαφωνήσει και ζωή να έχουμε, θα το ξανακάνουμε χαχα.
    Εγώ όσες φορές πίστεψα ότι δεν χρειαζόταν να στοιχειοθετήσω τίποτε και τα είχα αφήσει όλα "χύμα" ( που είμαι αλήθεια πολύ χύμα σαν άνθρωπος για κείνο που αφορά τα γούστα μου ), είχα ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα που είχες κι εσύ.
    Δηλαδή η ζωή/η μοίρα/η τύχη/οι συγκυρίες/το χρηματιστήριο του Τόκιο μου έβγαλε μια γλώσσα πέντε μέτρα.
    Και κατάλαβα - για μένα πάντα το λέω και για κανέναν άλλο - ότι είναι καλή η διαίσθηση, πιστεύω ότι την έχω αρκετά ανεπτυγμένη, αλλά από μόνη της, μπριτς κοκό, δεν φτάνει σε καμία περίπτωση.
    Εννοείται ότι δεν ψάχνεις/βρίσκεις σύντροφο με την "λίστα για τα ψώνια" στα χέρια.
    Αλλά καλώς ή κακώς, όσο κι αν τ' όποιο D/s είναι μέρος της σχέσης, αν είναι προορισμός των δυο ανθρώπων κι όχι αφετηρία ( πάλι για μένα και αυτό ).
    Δεν είναι ότι γνωρίζεις κάποιον/α, μπλέκεσαι για τα καλά μαζί του/της. Και μετά από μήνες "ξυπνάς" και απ' το πουθενά ( επειδή ο/η άλλος/η δεν θα ήξερε τίποτε. Αφού τίποτε δεν θα είχατε συζητήσει ) και του/της λες :

Μωρή τσούλα/τελειωμένε, άνοιξε τον χαρτοφύλακα μου, τσάκω τις χειροπέδες, πέσε στα τέσσερα, δέσου κι έρχομαι να σου κάνω την πλάτη τοστ απ' τις βουρδουλιές σαν να ήσουν σκλάβα/σκλαβος στις πυραμίδες.

Μιλώντας γενικά, σου δίνω δίκιο. Επί του ειδικού όμως ( δηλαδή το θέμα του νήματος ), θέλει και κάποια αξιολόγηση πέρα απ' την έλξη, την χημεία, την αστρονομία κλπ.

Πάντα άποψη η δική μου.

Υ.Γ. Ξετρελαίνομαι για κουβεντούλα με ανθρώπους που και πράγματα έχουν να μου πουν και πράγματα έχουν να μου μάθουν. Πόσο μάλλον σε "χαλαρές" εργασιακά ( και κυρίως μουντές ) ημέρες σαν την σημερινή.  

Last edited: 21 Σεπτεμβρίου 2015
  8. Tenebra_Silente

Σύντομη, περιεκτική και κατευθείαν στην ουσία. Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και για τις σκέψεις σας.