Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έλεγχος "διπλοεγγραφών"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Black swan, στις 6 Ιουνίου 2015.

1. brenda

brenda FU very much

Τότε θα παρατηρηθεί το φαινόμενο των διχασμένων προσωπικοτήτων που στην Αθήνα θα εμφανίζονται ως Dommes πχ, και στο Σαλόνικα ως σούμπες, χιχιχιχιχιιχχι  λόλ(α, να ένα μήλο...) 

2. brenda

brenda FU very much

Και η γιόγκα βοηθάει σ΄αυτό...χθες με μία στάση κεφαλής (ενώ μου είχε ήδη ανέβει το αίμα στο κεφάλι) και ένα ωραίο quote, μια χαρά τους ιγκνόησα.... 

3. Dapom

Dapom Contributor

Δεν το βρίσκω κακό...εδω εχουμε αποδεχθεί τους bisexual δεν θα αποδεχθούμε τους bistatus;

4. brenda

brenda FU very much

Εγώ λέω να αγκαλιάσουμε αυτήν την ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπων με διπροφιλική διαταραχή και να τους χορηγήσουμε με πολύ αγάπη (η)λίθιο... 

5. Black swan

Black swan Regular Member

6. brenda

brenda FU very much

Και σ΄αυτό το σημείο, θέλω να σας ομολογήσω ότι κι εγώ έχω δεύτερο προφίλ, μόνο που το πρώτο είναι μουγκό και ανενεργό, κι έτσι το διχασμένο μου εγώ βγάζει τα σπασμένα μέσω της Brenda, που μιλάει και για τις δύο, χιχιιχιχιχιιχιχιχιχι   

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@Black swan πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν σου επιτέθηκα...Γιατί δεν το έκανα...Εξέφρασα την άποψη μου, όπως έκανες κι εσύ...
    Δεν μπορούμε να επιβάλουμε στους άλλους τρόπους...Κάποιος/α η τους έχει η δεν τους έχει...
    Στο "σπίτι" μας τους κανόνες τους βάζουμε εμείς...
    Εδώ είναι κοινόχρηστος χώρος...
    Εγώ δεν πετάω "γόπες"...Η τουλάχιστον προσπαθώ...Δεν πετάς ούτε κι εσύ...
    Μπορούμε να κρατάμε το "κομμάτι" που μας παραχωρείται καθαρό...
    Τώρα αν κάποιοι/ες "λερώνουν"...
    Τι να κάνουμε, είπαμε ότι η συγκεκριμένη "παραλία" είναι ανοιχτή σε όλους/ες...
    Χωρίς όμως να σημαίνει ότι είμαστε "ανοιχτοί/ες" σε όλους/ες κι εμείς...
    Εκείνοι/ες που δεν μας κάνουν, τους/τις κρατάμε μακριά μας...

8. Black swan

Σε πα
    Σε πάω

9. Revenant

Revenant Staff Member

Αυτό γίνεται ήδη, δεν είναι αποτελεσματικό όμως πάντα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να κάνεις εγγραφή απο μια άλλη IP.

Επίσης, όποιος κάνει εγγραφή με άλλο nickname δεν έχει πάντα "κακές" προθέσεις, ακριβώς αυτό που είπε η gaby. Οι περιπτώσεις αυτές όμως είναι ελάχιστες, για να ξέρετε. Το site για τα Ελληνικά δεδομένα (γενικά στα sites) είναι μικρό-μέτριο, δεν είναι μεγάλο, δεν έχουμε τόσο πολυ δραστηριότητα η οποία θα προκαλέσει "τόση φασαρία".

Last edited: 6 Ιουνίου 2015
  10. Tenebra_Silente

Να είσαι καλά...Είσαι μια από τις ελάχιστες/ους εδώ χαχαχα...

Σε πάω κι εγώ... 

11. Black swan

και συγνώμη για τα κενά αλλά δεν έχω καλό σήμα και χάνεται η σελίδα. Μπαίνω για βουτιά  

12. Tenebra_Silente

Μα τι συγνώμη, αυτό μας έλειπε...Καλή βουτιά και ρίξε μια και για μένα που είμαι σε διάλειμμα από βάψιμο ολόκληρης πρόσοψης κτιρίου κάτω από τον ήλιο χαχαχα...