Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έμπειρος υποτακτικός vs άπειρου..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DOMINA-G, στις 19 Δεκεμβρίου 2016.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αυτό που με αποστρέφει είναι τα έμπειρα υ όπου έχουν συλλέξει "υλικό" δίχως ραφινάρισμα με αποτέλεσμα την άτεγκτη στάση.
    Ακόμα με αποστρέφει ένα άπειρο υ όπου τραμπαλίζει.
    Με ελκύει ένα έμπειρο υ το οποίο είναι ευπροσάρμοστο και συνειδητοποιημένο.
    Με ελκύει ένα άπειρο υ το οποίο είναι καλοπροαίρετα διαθέσιμο να εμπλακεί.

2. Συμφωνούμε 1000%

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

επακριβως... και για να γινει ακόλουθο το ατομο πρέπει να αισθανθεί οτι εχει κάπου να παει με το συγκεκριμένο Κ. Αλλιώς οτι αρπάξει ο κώλος μας...

4. Αυτό το θεωρώ δεδομένο και πιστεύω πως ισχύει για κάθε σχέση, πόσο μάλλον για D/s

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τα πιστεύεις αυτά που λες;  

Tου σκάει το παραμύθι και πάει με τα 4, γιατί είναι ζώα μερικά υπό, νομίζουν μερικοί Κ, ότι έχουν τον έλεγχο και καθοδηγούν το υπό αλλά συμβαίνει το αντίθετο, αν δεν υπάρξουν υποχωρήσεις και ανταλλάγματα δε πάνε πουθενά, λολ θλιβερό αλλά πραγματικότητα.

6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

η εμπειρία ειναι περίεργο πράγμα. χρειαζεται ξεψείρισμα ως προς τι πρεπει να κρατηθει και πως πρεπει να κρατηθει ωστε να αποφευχθούν κινδυνοι οπως η ξερολιαση, η επικριτικοτητα, τα expectations και ο εγκλωβισμός μεσα σε αποψεις για το πως 'πρεπει' να γίνονται τα πράγματα.

πιστευω οτι το υ πρεπει να μπαινει σε καθε νεα σχεση οσο πιο 'λευκο' γινεται. ο τροπος ο δικος μου γι αυτο ειναι η συνειδητή αποφυγή αναλύσεων και πισωγυρισματων. Ηταν δηλαδη αυτο που ηταν οταν ηταν και τερμα. δεν τα ξανασκεπτομαι, δεν κανω απολογισμους, δεν διαβάζω παλια ριπορτς.

η εμπειρια αποκταται ευκολα. και γρηγορα. σημαντικοτερο της εμπειριας ειναι η ανοικτοτητα του υ στον τροπο και τον δρομο που του δειχνει το Κ.

7. Χαχαχαχχαχ!! Κοίτα να δεις απόψεις! Λοιπόν, σαν άπειρο υπό, θα πω κι εγώ την γνώμη μου!

Μεταξύ ενός άπειρου κι ενός έμπειρου που και οι δύο έχουν τον ίδιο ψυχισμό, καλή διάθεση και όρεξη, πιστεύω πως υπερισχύει ο έμπειρος (χαχ! ασύμφορο, αλλά γεγονός!) Ακόμα κι αν λέγαμε ότι ο άπειρος έχει πιο πολύ ενθουσιασμό, δεν νομίζω να είναι κάτι που "φεύγει" όσο περνάει ο καιρός - ή δεν πρέπει να φεύγει, τέλος πάντων. Το ενδιαφέρον για το σεξ άλλωστε είναι πολύ σημαντικό σε μια τέτοιου είδους ανθρώπινη σχέση - εμάς δε, που μας διακρίνει από τους υπόλοιπους, ακόμα παραπάνω.