Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κυρίαρχος, δύο σκλάβες στην ίδια σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 19 Μαρτίου 2011.

  1. tithon

    tithon Contributor

    είναι δική του δουλειά πώς βολεύεται.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Δεν είπα πουθενά ότι ο Κ κρύβει ή πρέπει να κρύβει την βανιλοσχέση, (είπα ότι κάνει ότι του αρέσει) εξάλλου κι εσείς αναφερθήκατε στο ότι κάποιος Κ ζήτησε από εσάς, να συμμετέχετε σε ένα τρίγωνο, με αυτόν και μία βανίλα σύντροφο.
    Δεν σας το έκρυψε.
    Ξέρετε αυτά τα θέματα που σας απασχολούν γίνονται πολύ πιο σύνθετα όταν τα ξετυλίγετε, σιγά σιγά, σε ένα ευρύ κοινό.
    Τείνει τελικά να εξελιχθεί η κουβέντα σε λαϊκό δικαστήριο, αλλά χωρίς δικογραφία και χωρίς σαφή κατηγορία.
    Αν διαβάσετε όσα γράψατε από την αρχή (ρωτήσατε ή δηλώσατε) φαίνεται σαν να μην λέτε τι έχει συμβεί ή συμβαίνει και αποζητάτε να καταδικαστεί κάποιος άγνωστος, για μια άγνωστη σε εμάς αιτία.
    Αν είναι να αναφερθείτε και σε άλλες λεπτομέρειες κάντε το συνολικά, παρόλο που θεωρώ ότι οι λεπτομέρειες αυτές δεν αφορούν κανένα εκτός από εσάς και τον εν λόγω Κ.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Το Κ δεν οφείλει τίποτε.
    Αυτά που γράφετε έχουν γραφτεί πολλές φορές στο φόρουμ. Μας τα επαναλαμβάνετε για να τα εμπεδώσουμε;
     
  4. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Ο καθένας λειτουργεί όσο υπεύθυνα ή ανεύθυνα νομίζει και κρίνεται από αυτό.
    Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και τέλος η υπόθεση. Και για το πως πρέπει να λειτουργεί ένα υ έχουν γραφτεί χιλιάδες σελίδες αλλά δεν είδα να ενοχλείστε από αυτό.
    Επίσης όταν ένα Κ γράφει ότι δεν έχει καμία ευθύνη, λέει πολλά για την νοοτροπία του, αλλά βοηθάει επίσης υποψήφια υ να αποφύγουν κακοτοπιές, οπότε όλα καλά  
     
  5. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Νομίζω είναι διαφορετικό ένα Κ να θέτει το πλαίσιο του συσχετισμού με το υπό, και εκεί, ίσως, να γίνει μια συζήτηση ότι το υπό δεν το αφορά η σχέση Του, με αλλά υπό/βανιλα/Κυριαρχικά κλπ. Και διαφορετικό να πει ψέμματα. Η’ να κρύβεται.

    Την πρώτη περίπτωση, για εμένα, είναι και συνηθισμένη. Η δεύτερη, εμένα προσωπικά, θα με απογοήτευε. Δηλαδή τι; Μου λέει ψέμματα γιατί με έχει ανάγκη, έχει καμία υποχρέωση; Κάπως έτσι το βλέπω  
     
  6. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Ένα θέμα αρκετά ενδιαφέρον που απασχολεί και θα απασχολεί πολλούς νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.
    Είναι απλά τα πράγματα,φτάνει η ώρα φαγητού,είναι ωραίες οι εκπλήξεις δε λέω,αλλά πρέπει να βλέπεις τι έχεις στο πιάτο σου για να γνωρίζεις αν είσαι σε θέση να το φας.Πχ κάποιος μπορεί να έχει δυσανεξία στην γλουτένη,καλό θα ήταν να αποφεύγει κάποια φαγητά.Κάποιος άλλος μπορεί να είναι αλλεργικός στα κάστανα,θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει κάστανο μέσα το πιάτο που θα φάει.Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του και σύμφωνα με αυτά πορεύεται στην ζωή.Δεν είναι διατεθειμένοι όλοι οι άνθρωποι της γης να είναι τρίτα πρόσωπα χωρίς το άλλο πρόσωπο να το γνωρίζει ή χωρίς το ίδιο το τρίτο πρόσωπο να το γνωρίζει.Γιατί;Θα σας πω λοιπόν ένα σπουδαίο περιστατικό που έτυχε να βιώσω ως θεατής ενώ δούλευα,για να καταλάβουμε και την πολυπλοκότητα αυτού που λέμε.Δυο άνθρωποι στον δρόμο,άντρας και γυναίκα,κράζανε χυδαία κάτω απ' το μπαλκόνι κάποιας που πήγε με παντρεμένο.Ήταν πάρα πολύ έντονο περιστατικό κι είχα ταραχτεί πάρα πολύ εγώ ως απλώς θεατής,εκεί που ήμουν χαλαρή στην ησυχία μου στην δουλειά,είχα παγώσει στα κάγκελα της σκάλας και πήγαινε η καρδιά μου ΜΠΑΜΠ-ΜΠΑΜΠ-ΜΠΑΜΠ-ΜΠΑΜΠ-ΜΠΑΜΠ....δεν είχα βιώσει ξανά τέτοια αναστάτωση ποτέ από εξωγενές περιστατικό.Δεν πιστεύω ότι θα ήταν για κάποιον επιθυμητή μια τέτοια κατάσταση κι επειδή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με αυτά,θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από διάφορα.Να μην έχεις να σκέφτεσαι ότι μπορεί να έχεις τέτοια ή αν το μάθει ο/η σύζυγος ή σ του κ,να γίνει stalker με εσένα,να σε βιτριολίσει ή ό,τι άλλο.Συμβαίνουν πολλά στον κόσμο και κάποια άτομα τα λαμβάνουν υπόψιν.Κατ' εμέ πρέπει να υπάρχει διαφάνεια σε βασικά θέματα,πχ "είμαι πολυάμορους κ,κι έχω πολλά σ,όλα τα σ το γνωρίζουν αυτό.Μ' αρέσουν και θέλω αυτά.Αν θες ακολουθείς,αν όχι,χάρηκα που τα είπαμε." απλό και δεν έχει να κάνει με αναφορά καν,έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα κατάστασης ώστε το υ να ξέρει που πρόκειται να μπει.Τελεία και παύλα.
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Κανένας δεν έχει υποχρέωση να εισέλθει σε οποιαδήποτε σχέση αν δεν έχει τις πληροφορίες που χρειάζεται.
     
  8. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Δεν ξέρω τι "ωραίο" επιλέξατε να διαβάσετε στο φόρουμ. Πολλά έχουν γραφτεί 15 χρόνια τώρα.

    Εγώ ξέρω πως το κ κυριαρχεί στα σουμπιά του. Στον εαυτό του κάνει ότι θέλει και λόγος δεν μας πέφτει.
    Στα σουμπιά του λέει ότι χρειάζεται να ξέρουν. Σε ένα εν δυνάμει υ του, επίσης.

    Τα σουμπιά δεν είναι ηλίθια. Ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται. Άμα τα κοροϊδέψει κανείς θα το αντιληφθούν.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Έστω ότι:
    Είστε υποτακτική κάποιου που σας είπε εξ αρχής ότι έχει κι άλλη ή άλλες ή ότι δεν σας αφορά το θέμα. Για να είστε μαζί του σημαίνει οτι το αποδεχτήκατε και τον ακολουθάτε.
    Μια άλλη υποτακτική απευθύνεται στον συγκριμένο κυριαρχικό και τον παρακαλεί να την αναλάβει.
    Θεωρείτε ότι αυτός πριν επικοινωνήσει μαζί της, θα πρέπει να συγκαλέσει κονκλάβιο των υποτακτικών του και να πάρει την άδεια τους; Πρέπει να ενημερώσει εσάς προσωπικά ή και κάθε άλλη, αν υπάρχει, για την πρόθεση του;
    Τι θα έπρεπε να πράξει κατά την γνώμη σας;
     
  10. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Όποιοι κοροιδεύονται είναι ηλίθιοι; Όλοι κάποια στιγμή το αντιλαμβάνονται,το θέμα είναι το χρονικό διάστημα που θα γίνει αυτό.Πέραν αυτού,για να υπάρχει συναίνεση σε κάτι,πρέπει να ξέρεις που συναινείς.
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Χιούμορ on: Του έχω ζητήσει να εχουνε μεγάλα βυζια

    Χιούμορ off: όχι, φυσικά   Δικό Του σπίτι, δικοί Του κανόνες  
     
  12. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Το Κ είναι άνθρωπος όπως και το υ.
    Πριν την υποταγη και πριν την όποια συναίνεση το Κ όπως και το υ οφείλουν -ναι οφείλουν- ειλικρίνεια. Στα πλαίσια της ποιότητας και της προσωπικής τους καλλιέργειας ως άνθρωποι. Εάν το Κ αισθάνεται πως δεν οφείλει ειλικρίνεια στα πλαίσια της γνωριμίας όταν θα λάβει την ερωτηση περι του πως είναι η προσωπική του κατάσταση τότε : a) θα έχει κοροιδέψει έναν άνθρωπο και b) στα δικά μου μάτια θα έχει πιάσει πάτο. Σεβασμός στον πάτο δεν υπάρχει ούτε και υποταγή πια. Βάλτε μέσα και το γκρέμισμα από το βάθρο κατά την αποκάλυψη. Απογοήτευση.
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2020