Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κ πολλές υ. Μια υ πολλούς Κ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος A-C, στις 23 Οκτωβρίου 2017.

1. centcool

centcool Guest

μαντλιν πάνω απο δυο εγω ξέρω...
    να αναθεωρήσω λες ?

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Το αβαταρ σου, τα λέει όλα. Keep going.. ^^

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

& @lexy

Γιατί αντιμάχεται την στερεοτυπική αντίληψη του κ, σε πάρα πολλά άτομα, αν κι εξακολουθώ να βλέπω πως είναι από τα πολύ ζόρικα, κυρίως για λόγους πολύ γενικότερους, ουσιαστικά στάση ζωής.
    Μπότομ λάιν, θα έλεγα πως εδράζεται σε μιαν ενοχικότητα, έτσι στο παντού, η οποία κουβαλιέται και από κ και από υ άτομα.
    Κάτι που είχε πει παλιά ο @lizard_ σχετικά με το αν ταιριάζουν τα ocd, μπορεί να περιγράψει με αδρές γραμμές τον κοινό παρονομαστή της ενοχικότητας των μεν και των δε. Προσοχή παρακαλώ, κοινός παρονομαστής δεν σημαίνει κάτι το ίδιο εν προκειμένω, περισσότερο σε παραπλήρωμα μού κάνει, εξ ου και το όποιο κούμπωμα.
    Κάτι που επίσης δεν έχει ακουμπηθεί πρακτικά ποτέ είναι η ιδιοσυστασία της όποιας ενοχικότητας των κ, και κατά πόσον είναι αντιληπτή ως τέτοια καθώς και το κόστος να την μετουσιώνεις ενώ ουσιαστικά αγνοείται ή μετονομάζεται από τα κ μέλη πρακτικώς καθολικά. Το βασικό στην προσέγγιση αυτή είναι, ας πούμε να ιδωθεί η κ ενοχικότητα σαν το άγχος, ένα πράμα: μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δημιουργικό, μπορεί και ανάποδα.
    Και φυσικά δεν είναι εύκολο το να γίνει μια συζήτηση de profundis για το θέμα, πάλι για πολλούς και διάφορους λόγους και "τεχνικούς" (έχει να κάνει με τις παραμέτρους του παρόντος μέσου δηλαδή) και ουσιαστικότατους.
    Βαθιά νερά για κάποιους ίσως, νερά είναι όμως, κολυμπιούνται όπως και τα άλλα...
    Άπλωσα λίγο τραχανά, φτάνει τόσο...!

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ναι ρε γαμώτο, "κόβουν" στο αυγοχτύπημα...

5. centcool

centcool Guest

τι λέει δηλ ?

6. rea..

rea.. Contributor

χαχαχα Όπα παιδιά, έθεσα παράδειγμα που να πλησιάζει κάπως περισσότερο το σχήμα από τσι κότες .. και μέχρι εκει.

Από εκεί και πέρα έχω διαβάσει πολλά νήματα που αφορούν την πολυσυντροφικότητα και όχι δεν έχω δει να είναι πολλοί άνθρωποι ανοιχτοί σε αυτό και δικαίωμά τους βέβαια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί όμως. Για κάποιους λειτουργεί μια χαρά, και είναι τρόπος ζωής ..δηλαδή πιο ΠΡΑΞΗ δεν γίνεται!

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Κάνε BDSM, εν ολίγοις.

8. centcool

centcool Guest

Πάντως για να μην ξεφεύγουμε απο το topic συμφωνώ με προηγούμενα post ότι πολλοί Κ ως σενάριο είναι πιο δύσκολο.

9. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Σ ' ευχαριστώ πολύ για τα εύσημα ... ήταν έκπληξη για μένα, ειδικά επειδή νομίζω ότι δεν συμφωνείς με την άποψή μου,
    αλλά και για το χαμόγελο (που δεν το συνηθίζεις )! Να είσαι καλά :- )

10. ManMasterFirst

ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

Είναι αυτονόητο αλλά εάν δεν το καταλαβαίνεις να στο εξηγήσω.
    1ον) Υποτακτική σημαίνει να υποτάσσεσαι στον Κύριο σου.
    2) Ο Κ είναι ΕΝΑΣ
    3) Εάν θεωρείς ότι μία υ μπορεί ταυτόχρονα να έχει περισσότερους του ενός Κ τότε δεν είναι υποτακτική αλλά πουτ@ν@
    4) Η σωστή υ είναι πιστή και υπάκουη στον ένα και μοναδικό Κ της.

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μάλιστα, δεκτή η άποψή σου, αλλά διαφωνώ. Δε θα μιλήσω, δε θα μιλήσω. -.-

*Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και αυτό το χειμώνα, σε τούτο δω το φόρουμ*.

12. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Μην μιλήσεις...