Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κ πολλές υ. Μια υ πολλούς Κ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος A-C, στις 23 Οκτωβρίου 2017.

1. ManMasterFirst

ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

Ωραία η τεχνική ανάλυση του μήκους κύματος! Τώρα πως αυθαίρετα ορίζεις το ποιός έχει μεγαλύτερο και ποιός μικρότερο δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Εάν πρόσεχες θα καταλάβαινες ότι μίλησα για διαφορετικό χωρίς ορισμούς. Οι σωστές επικοινωνίες γίνονται στο ίδιο μήκος κύματος..... Ευχαριστώ!

2. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Μπορώ να κάνω μια χαζή ερώτηση? Μιλάμε για μόνιμη σχέση Κ-Κ-υ, σεσιον μεταξύ των τριών ταυτόχρονα, σεσιον ανά 2 εννοώντας ένας Κ ανά σεσιον, σχέση του υ με κάθε Κ ξεχωριστά? Ξεμεινα και από συνδυασμούς! Γιατί για μένα η σχέση με το σεσιον διαφέρει οριζόντια και κατακόρυφα...

3. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Έχω την εντύπωση ότι εννοείται ένα Κ ανά session και δηλώνεται ξεκάθαρα σχέση του υ με το κάθε Κ, ξεχωριστά ή συνδυασμένα είναι υπό συζήτηση, εν γνώσει όλων.

Πολύ χρήσιμη και ρεαλιστική ερώτηση.

4. cider

cider Kitchen master

Σε μια κατ' ιδίαν συζήτηση που είχα πάντως σχετικά με αυτό το νήμα, η πλευρά του συνομιλητή θεωρούσε δεδομένο ότι μιλάμε για "μόνιμη σχέση Κ-Κ-υ," με "σεσιον μεταξύ των τριών ταυτόχρονα". Άρα σίγουρα για κάποιους παίζει και αυτό.

Εξακολουθώ να παρακολουθώ το νήμα με τεράστιο ενδιαφέρον, και επιστρέφω στη σιωπή του παρατηρητή.

5. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Και εγώ αυτό είχα στο νου μου  

6. Janine

Janine Regular Member

Ε, εντάξει, τότε. Δεν πληγώνομαι.  

7. subwhat

Εδώ εννοείτε δύο παράλληλες ασύμμετρες σχέσεις; Και αν ναι, τα κ γνωρίζονται μεταξύ τους; Υπάρχει δλδ συνεννόηση;

8. Higita

Higita Brain_alcoholic

ουαου!!! αυτά είναι  

Ένας Κ , ο πολυγαμητης ο πορθητής..
    τις παίρνω όλες γιατί είμαι ο Κ σου μωρη!!
    Είμαι ο Κ όλων των υπό..δεν έχει σου, μου, του!
    Έχει όλες, "μου".. γιατί είμαι ο πολυγαμητης το μεγάλο κανόνι, ο σκληρός και Κυρίαρχος!

μια υπό η πολυγαμητικη..μουρλια λέμε!!
    η υπό.. όλων των Κ..
    και τα τρένα περνάνε.. περνάνε...
    Κύριε σήμερα θα το κάνω με τον άλλον Κ μου(Κώστα), αύριο με τον Κ μου (Γιάννη) και και και..

γαμω τα σενάρια για τσόντα μιας ώρας..
    αλλά όταν σε μια σχέση Κ-υ, το "ΜΟΥ" χάνει την ουσία του και από τις 2 πλευρές..!! αυτόματα χάνεται και το Κ-υ!!(έχει ένα υπόβαθρο άλλωστε και δεν είναι τίτλοι τιμής)

να το δεχθώ μια στο τόσο για την ρουτίνα..για την πουτανια ρε γαμωτο!! αέραααααα.....
    για την φαντασίωση! κομπλέ!!!

πιο σωστά λοιπόν......
    όλοι για μία και ένας για όλες!!
    τα Κ τα υ τα μου... άστα να πάνε στην ευχή της Παναγίας!!

9. espimain

espimain Contributor

Καθόλου χαζή ερώτηση.
    Εξαιρετικά σαφής και επικεντρωμένη.

10. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Η ερώτησή μου ήταν ακριβώς για να διευκρινησω κι εγώ η ίδια την φύση αυτού του, τελοσπαντων συνοθηλευματος. Η προσωπική μου άποψη διαφοροποιειται αναλόγως της απάντησης που θα δώσει από τον νηματοθετη. Δεν έχω προχωρήσει πιο πέρα από αυτό γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Έδωσα τυχαία μερικούς συνδυασμούς που μου ήρθαν πρόχειρα στο νου.

Καλή η ερώτηση, όταν το έγραψα είχα στον νου μου ότι μπορεί οι Κ να γνωρίζουν η υ έχει σχέση και με άλλον Κ αλλά μέχρι εκεί πήγε ο συλλογισμος. Η σημαντικοτέρη απορία μου αφορά στον διαχωρισμό σεσιον με σχεση αλλά στην παρούσα φάση μόνο υποθέσεις και μαντεψιες μπορώ να κάνω. Αναμένω λοιπόν κάποια ξεκάθαρη απάντηση από τον νηματοθετη για να επανέλθω.

11. Brigitte

Brigitte Contributor

Xαχαχαχαχαχαχα!!    

12. subwhat

Σας ευχαριστώ