Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας /μια Κ - δύο υ. Ειρηνική συνύπαρξη ή καζάνι που βράζει ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 7 Οκτωβρίου 2014.

1. Soraya

Soraya Guest

η δυνατότητα του να έχεις "αδερφές" είναι ευλογία. μόνο αν το δεις έτσι μπορείς να συνυπάρξεις.
    αν το δεις ανταγωνιστικά τότε μην το ξεκινάς καν.

2. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Δεν ξέρω, αλλά ένα τέτοιο τρίο εμένα με παραπέμπει σε κάτι τέτοιο...

3. Εμένα σε κάτι τέτοιο

4. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

.. δεν είναι ακατόρθωτο, απλά λιγάκι δύσκολο να βρεθούν ταυτόχρονα 3 άνθρωποι που να είναι όλοι συνειδητοποιημένοι και κυρίως ώριμοι για να αναπτύξουν μία τέτοια σχέση ..

5. bumblebee

bumblebee Contributor

Στηριζω το συστημα Κ..... μπαλαντεζα  Ηλεκτρικη ενεργεια να υπαρχει μπολικη, και απο κει και περα   Το πολυ στην πορεια να καει καμια λαμπα, η να αλλαχτουν τελειως τα φωτα, λυση θα βρεθει    Εξαιρουνται τα ψυγεια  

6. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Όλοι οι καλοί χωράνε.

Είναι αστείο. Αλήθεια. Το ότι η ανισότητα και η αντίδραση προς αυτή είναι χαμηλά ανθρώπινα ένστικτα.

7. dxflw

dxflw New Member

Εγω νομιζω μονο περστασιακα θα βολευε κατι τετοιο κι αυτο για αλλαγη να το πω; σαν τονωση της σεξουαλικης επιθυμιας φαντασιας κ εμπειριας; καλο ειναι προσθετεις προσοντα στο προσωπικο σεξουαλικο σου βιογραφικο αλλα για κατι μονιμο δεν το κοβω. Καποιος θα εφευγε καποτε. Στην αρχη θα σου αρεζε αλλα μετα θα σου γινοταν μια βαρετη συνηθεια ρουτινα δλδ γιαυτο λιγο λιγο με το σταγονομετρο ειναι καλυτερα. Η στερηση απο κατι παντα ανεβαζει την επιθυμια. Ασε που το αποκλειστικο ειναι πιο νοστιμο πιο εμπιστευτικο κ πιο καυλωτικο. Θα συμφωνησο με το μονοφαι αλλα χωρις να αποκλειω μια τετοια συνεβρεση που κ που

8. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Η οδήγηση ενός Κ στην αναζήτηση δεύτερου υ, υποθέτω γίνεται καθαρά για προσωπική του τέρψη. Εφόσον μπορεί να έχει δυο υ (καμιά φορά και περισσότερα) που θα τον ικανοποιούν, γιατί να μην το κάνει;

Υποθέτω οτι θα πρέπει να έχει πολύ καλά προετοιμασμένη αλλά και προγραμματισμένη την κυρίαρχη υ για να δεχτεί την ύπαρξη μιας δεύτερης.
    Η δεύτερη υ θα πρέπει να αποδεχτεί πως υπάρχει κυρίαρχη υ και πως εκείνη θα έρχεται δεύτερη. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλές που μπορούν να το δεχτούν αυτό.
    Θα πρέπει να είναι πολύ συνειδητοποιημένη για το στάτους της (η δεύτερη), τις επιθυμίες και τις ανάγκες της. Επίσης δεν ξέρω πόσες είναι όντως συνειδητοποιημένες από προσωπική προσπάθεια πρώτα κυρίως κι όχι έξωθεν.

Ο Κ οφείλει να τις φέρει κοντά και να δώσει ίδιο χρόνο και στις δυο. Υποθέτω εφόσον δεν υπάρχει συγκατοίκηση των τριών, να δίνει ισάξιο ποσό ανταπόκρισης και χρόνου και στις δυο. Πρέπει ο ίδιος πρώτα και πάνω απ όλα να μοιράζεται τον εαυτό του.

Ο ανταγωνισμός ειναι ανταγωνισμός.
    Δεν νομίζω να μετατρέπεται ποτέ σε συναγωνισμό.

Όχι, δεν το θεωρώ βιώσιμο. Κάποια στιγμή μία εκ των δύο θα αποχωρήσει. Νομίζω πως θα ναι η δεύτερη γιατί απλά πάντα ήταν δεύτερη.

Όπως και να χει για να φτιάξει ή να σπάσει το σχήμα, ο μόνος που είναι υπεύθυνος είναι ο Κ.

Πιο βιώσιμο θεωρώ το σχήμα Ντομ με γυναίκα κι άντρα υποτακτικό, παρά με δυο υποτακτικες γυναίκες.
    Το πρώτο το βρίσκω μακράν πιο ερωτικό κι ενδιαφέρον.

9. Αυτό τό τελευταίο που είπες δεν το είχα σκεφτεί.. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα βέβαια να είμαι σε μια τέτοια σχέση γιατί είμαι κτητικη και ζηλιαρα.. από την στιγμή όμως που τό άλλο υ θα ήταν άντρας.. ίσως Να ήταν λίγο πιο εύκολο ας τολμησω να πω! Θα έπαιρνα απόφαση ότι δεν μπορώ Να ανταγωνιστω το άλλο υ Σε καμία περίπτωση ..και ίσως το δεχόμουν σαν σχήμα ..έστω και δοκιμαστικά..

10. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@Justmeandme : Ενδιαφέρουσες απόψεις εκ στόματος υ(?) και όντως λειτουργική "συνταγή", λειτουργικότερη απ' όσο δείχνετε να πιστεύετε, με κάποιες διορθώσεις.

11. Justmeandme

Παίζεις και κατέχεις δυο διαφορετικά υλικά. Εκεί κάνεις θάματα!
    Εγώ βέβαια σκέφτηκα το σχήμα (κι οχι πρώτη φορά) λόγω πανσεξουλιασμου!
    Το θεωρώ για τα δικά μου ανοίγματα ιδανικότερο, οχι γιατί έχω θέμα κτητικοτητας ή ζήλιας.
    Βέβαια ένας στρέιτ Ντομ δεν θα έχει στην κατοχή του, υποθέτω, άντρα υπο.

12. Justmeandme

Θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε τι εννοείτε οταν λέτε διορθώσεις.
    Ευχαριστώ