Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έρευνα : Οι υποτακτικές είναι απαθείς στον πόνο του άλλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Επιστημονικές έρευνες που αφορούν το BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 29 Ιουνίου 2019.

  1. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!


    Είμαι προκλητικός γενικά, δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, αλλά διάβασα με προσοχή τα τελευταία ποστ και αναλώθηκαν σε γατιά, ζώα και χορτοφάγους. Καταλαβαίνω πώς τα γράφετε, και τι θέλετε να πείτε αλλά προβλέπω γρήγορα η συζήτηση να ξεστρατίζει απο άγνωστους που θέλουν να συμμετάσχουν και δεν θα διαβάσουν το αρχικό ποστ παρά θα συνεχίσουν το παραλογισμό με τα ζώα και αν πρέπει να τα τρώμε (fun fact, τα λιπάσματα που βάζουμε στα φυτά έχουν ζωική προέλευση οπότε οι χορτοφάγοι τρώνε ζώα θέλουν δεν θέλουν)
     
  2. zogia

    zogia New Member

    Θα θέλατε να μας εξηγήσετε τι είναι οι υποτακτικες Αφεντρες;
     
  3. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Να σας εξηγήσω ευχαρίστως μιας και σαν υποτακτική δεν ξέρετε τι παίζει!

    Είναι αυτές που σου συστήνονται σαν Αφέντρες και κάποια στιγμή σου λένε "Χθές ο γκόμενος μου έδωσε ένα χαστούκι και....γούσταρα  "

    Ελπίζω να κατάλαβες!
     
  4. Persephone_red

    Persephone_red Dark ambient

    Και αυτές σας συστήνονται ως υποτακτικές αφέντρες; Ω μα μου έχουν γεννηθεί απορίες! Από αυτές όταν βιώνετε την απόρριψη τις παίρνει ο διάολος η όντας υποτακτικές την γλυτώνουν;
     
  5. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Με αυτές απλά δεν ασχολούμαι καθόλου, τις μυρίζομαι αμέσως!!!
     
  6. zogia

    zogia New Member

    Γιατί μου απευθύνεστε και σε ενικο και σε πληθυντικό; λέτε να είμαι κι εγώ μια υποτακτικη Αφεντρα; όχι τίποτε άλλο, φοβάμαι μη με πάρει ο διαολος
     
  7. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Δεν σε παίρνω μην ανησυχείς!
     
  8. Persephone_red

    Persephone_red Dark ambient

    Υπάρχουν δηλαδή κάποιες ενδείξεις η το κάνετε μόνο μέσω της όσφρησης; Υπάρχουν και υποτακτικοί Κ; Με έχετε μπερδέψει.
     
  9. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Οχι, τις υποβάλλω σε πειράματα και αν αποτύχουν ξέρω ότι είναι υποτακτικές. (δεν λέω σε τι πειράματα γιατί θα με καταγγείλουν οι εδώ φιλόζωοι)

    Οσο για το δεύτερο ερώτημα,δεν γνωρίζω! Εγώ είμαι Κυρίαρχος υποτακτικός, να απευθυνθείτε στο inbox σας!
     
  10. gazza

    gazza Regular Member

    φτυστος...ευγε απο μενα
     
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    η ζωή αντιγράφει την τέχνη ή η τέχνη την ζωή;

     
  12. tithon

    tithon Contributor

    όχι αναγκαστικά.
    αρχικά δεν έχουμε ιδέα πώς «νοιώθει», βιώνει ή αντιλαμβάνεται ούτε κανένα ζώο άλλου είδους, ούτε κάποιος άνθρωπος μακρυνού (ή διαφορετικού) περιβάλλοντος. η τριβή, η αλληλεπίδραση και η εξοικείωση μας παρέχουν εργαλεία γιά να αντιληφθούμε και να προβάλουμε συγκεκριμένες αναλογίες, βάσιμα ή λιγότερο βάσιμα, σε μακρυνούς και κοντινούς.

    οι παράμετροι της οπτικής κάποιου τρίτου (ή κάποιας κατάστασης ή συγκυρίας), καθώς πλουτίζονται, επιτρέπουν την πιστότερη αναπαραγωγή της οπτικής του (ή των συνθηκών). η προσωποκεντρική στάση απέναντι στον ψυχοθεραπευόμενο (αντί απέναντι στην «διαταραχή») ζητά απ τον ψυχοθεραπευτή να κατανοήσει την συνολική οπτική του θεραπευόμενου σχετικά με ότι τον αφορά, αντί να του υποδείξει οπτική. αυτό προϋποθέτει προσωπική (προσωποποιημένη) εμπλοκή και εξοικείωση με τον θεραπευόμενο, κατανόηση της οπτικής του. ενσυναισθητική. έξω απ το πλαίσιο της σχέσης θεραπευτή θεραπευόμενου η ενσυναισθητικότητα δεν έχει περιεχόμενο, δεν υπάρχει θεραπευτής και θεραπευόμενος, είτε έχει άλλο περιεχόμενο.
    ενσυναίσθηση δεν προκύπτει απέναντι σε ένα γατάκι, σε έναν κινεζο, ή στον αδελφό σου αν δεν προκύψει προηγουμένως εκείνη η σχέση που καθιστά τον έναν θεραπευτή και τον άλλον θεραπευόμενο. άλλα περιεχόμενα, που μπορουν να αποδοθούν στον όρο έξω από αυτό το πλαίσιο είναι λιγότερο ή περισσότερο φαντασιακά. είτε είναι προβολή της οπτικής μου στον γάτο, ή στον άνθρωπο του 19ου αιώνα γενικώς και αορίστως, είτε είναι μια πρόχειρη φαντασίωση οτι αντιλαμβάνομαι την οπτική του γιατί υποθέτω οτι αντιστοιχεί στην δική μου ή σε κάποια που μου είναι οικεία, ίδιοι είμαστε εξάλλου(!). συναισθάνομαι, προφανώς στο βαθμό που μπορώ και θέλω να κατανοήσω, αλλά αν δεν είμαι θεραπευτης του συγκεκριμένου θεραπευόμενου δεν ενσυναισθάνομαι. όσο κι αν θα ήθελα να πάρω το ρόλο του θεραπευτή. ειδικές συνθήκες υφίστανται κάποτε.

    ψυχοθεραπευτική μέθοδος που κατανοείται ως βίωμα εκτεινόμενο πέραν του πλαισίου της ψυχοθεραπείας και συγκρίνεται ή εξομοιώνεται με τρόπους διαπροσωπικής ή κοινωνικής αλληλεπίδρασης δεν είναι παράδοξο να αντιμετωπίζεται πολύ επιφυλακτικά, γιατί υπερβαίνει το όριο της σύγχυσης.
    η εισήγηση του νήματος λίγο απέχει.

    αυτό είναι συναίσθηση. με βαθμούς ευστοχίας. με αρκετή ευστοχία και πληρότητα περιέγραψε την συναίσθηση η @brenda