Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έτσι ξεκίνησε

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dementia, στις 3 Ιουνίου 2010.

1. beltedgirl

beltedgirl Regular Member

Απάντηση: Έτσι ξεκίνησε

΄Ομορφη εμπειρία..Είναι φανερό πως πέρασες υπέροχα!

Κι επειδή λοιπόν είναι λίγες οι όμορφες στιγμές στη ζωή μας... ζήσε έντονα, ερωτεύσου παράφορα...

Last edited: 5 Ιουνίου 2010
  2. katerina

katerina Regular Member

Σου εύχομαι καλή τύχη στο «παιχνίδι» που διάλεξες να παίξεις .Να θυμάσαι είναι παιχνίδι επικίνδυνο για την ψυχούλα και το σώμα σου.Eίσαι πολύ μικρούλι για τέτοια παιχνίδια.
    Ας μου επιτρέψεις να σου δώσω μια μικρή συμβουλή, ότι κάνεις κάνε το χωρίς να ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ ( μηδέν άγαν = τίποτα σε υπερβολή)!!!  

Τι να πω… εγώ στην ηλικία σου, είχα καβαλήσει ένα ροζ σύννεφο!!  

3. Maley

Maley Contributor

ομορφη εμπειρια..αλλα κρατα την σαν τετοια..

4. Dementia

Dementia New Member

beltedgirl,έχεις απόλυτο δίκιο στο οτι πέρασα υπέροχα και χαίρομαι ιδιαίτερα που είναι εμφανές στην αφηγησή μου.Και συμφωνώ απόλυτα στο σχόλιο σου γαι τις όμορφες στιγμές,αυτό φροντίζω να κάνω  

katerina κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να τραυματίσουν ένα σώμα πόσο μάλλον μια ψυχή.
    Η αλήθεια είναι πως πάει καιρός που έχω τσακωθει με τα ροζ σύννεφα χαχα
    Ο ενθουσιασμός είναι κάτι αναμενόμενο πιστεύω σε κάθε νέα αρχή όποια κι αν είναι αυτή, αλλά αυτό ήταν κάτι πολύ δυνατό, όσο για την ηλικία πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό στοιχείο αν ξέρεις τι πραγματικά θέλεις κι αν έχεις φυσικά και τον κατάληλο "οδηγό" να σε πάει εκεί που θέλεις. Η σωστότερα εκεί που ξέρει ότι θέλεις να πας, χωρίς απαραίτητα εσύ να το γνωρίζεις και αυτό να το επιτυγχάνει κάνοντας σε να το θέλεις με ένα φυσικό τρόπο.
    Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως για τη συμβουλή σου ειλικρινά  

Maley θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς;Να μείνω απλά σ'αυτή την πρώτη εμπειρία;

5. Durcet

Durcet In Loving Memory

Εύστοχη παρατήρηση. Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω σχετικά με το κατά πόσο όλοι έχουν τα ίδια γούστα, ακολουθούν τις ίδιες τακτικές απλά και μόνο επειδή αρέσουν στους ίδιους. Πιο πολύ μου κάνει σε πιστή αντιγραφή ενός, πετυχημένου ίσως, μοντέλου. Ίσως ο Master της ιστορίας, όπως και πολλοί άλλοι, να διάβασαν, να παρατήρησαν, να άκουσαν πως το συγκεκριμένο μοντέλο συμπεριφοράς, η συγκεκριμένη τακτική, οι συγκεκριμένες πράξεις σε κάποια άλλη περίπτωση λειτούργησε και το εφάρμοσε κατά γράμμα, σαν να επρόκειτο για οδηγίες χρήσης. Ας μην ξεχνάμε πως οι τυποποιημένες συμπεριφορές δεν είναι διόλου σπάνιο φαινόμενο εντός του bdsm, τόσο από Κ όσο και από υποτακτικούς. Σαν καλοί (ή κακοί, δεν έχει σημασία) ηθοποιοί, παίζουν ένα ρόλο, λειτουργούν εντός μιας συνεδρίας ή ακόμα και μιας σχέσης με προκαθορισμένο, προβλέψιμο ίσως τρόπο. Αντί η όποια ιδιότητά τους ως Κ ή ως υ να γίνει μέρος του εαυτού τους, να προσαρμοστεί στα προσωπικά τους θέλω, καταλήγουν να ακολουθούν προκαθορισμένους τύπους, κανόνες, πρακτικές. Πληκτικό; Για κάποιους ίσως ναι. Για άλλους, ίσως να λειτουργεί ανακουφιστικά, καθώς δεν έχουν το άγχος της ουσιαστικής πρωτοβουλίας. Απλά, θα ακολουθήσουν το manual κι ό,τι βγει.