Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλα τα μουνιά είν' ωραία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 23 Ιουνίου 2008.

?

Όλα τα μουνιά είν' ωραία;

1. Όχι, τα κυριαρχικά μουνιά είναι πιο ωραία από τα άλλα...

57,1%
  2. Όχι, τα υποτακτικά μουνιά είναι πιο ωραία από τα άλλα...

28,6%
  3. Όχι, τα μη έχοντα d/s στατους μουνιά είναι πιο ωραία από τα άλλα...

14,3%
  1. skia

skia Contributor

Re: Απάντηση: Όλα τα μουνιά είν' ωραία;

είναι γλυκύτατες!!! θεωρώ ότι είστε άνθρωπος με ''γαλαζοαίματο'' γούστο .    

2. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Όλα τα μουνιά είν' ωραία;

Παλαιά μου άρεσε και ο Ίντι Αμίν. Θεωρούσα ασήμαντο ψεγάδι το ανδρικό του φύλο. Όλοι γνωρίζουμε ότι το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή. Εγώ θα κατασκευάσω ένα δικό μου και θα το θέσω σε δημοψήφισμα.

3. kali crow

kali crow Guest

μικρο παιδι ειμαι....να μαθω και τιποτα ....δλδ Κυρια, ειμαι ενα κλαμμενο μουνι?  

4. female

female Contributor

Αχ, αυτή η κλασσική αντρική ιδέα πως δικαιούνται ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα θήλεα! Έχουν την ιδέα του ιδιοκτήτη ΚΑΘΕ θήλεος. Γιαυτό τους πιάνει κακία και μοχθηρία όταν κάποια γυναίκα δεν είναι του γούστου τους -- κακία επειδή την απορρίπτουν αυτοί ως μη γαμίσιμη και της το χρεώνουν! Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν άσκημες, χοντρές, γριές; Ντροπή, ντροπή και αίσχος! Πρέπει εξ' ορισμού να 'ναι ΟΛΕΣ έτσι που τις θέλει ο καθένας -- όχι απαραίτητα ίδιες, καλύτερα να έχουν μια σχετική ποικιλία, αλλά πάντως μέσα στα όρια που ο καθΕΝΑΣ, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ επιβήτορας επιθυμεί.

Τελικά βέβαια συνεργάζεται, όπως οι λύκοι, με τους άλλους αρσενικούς στο κυνήγι και ανταλλάσσει και κυνηγετικές λεπτομέρειες - λημέρια, τεχνικές, πληροφορίες για το θήραμα, απολογισμούς (όχι πάντα πιστευτούς) και όχι μόνο για τις γκόμενες, αλλά ουχί σπανίως και για την ίδια τη σύζυγο (με τους κολλητούς). Όταν ή αν αποκτήσει αίσθημα ιδιοκτησίας προς ένα θήλυ, το θέλει μόνο για την πάρτι του, ενώ ο ίδιος φυσικά έχει όλο το γυναικείο πληθυσμό ως εν δυνάμει χαρέμι.

Η ιδέα αυτή βρίσκει την ιδανική της πραγμάτωση στην πορνεία, όπου οι πελάτες μοιράζονται συλλογικά, λίγο-πολύ, το σύνολο των εκδιδόμενων. Πιθανότατα και των αφροδισίων τους.

5. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Όλα τα μουνιά είν' ωραία;

Ουδέποτε εξέφρασα τέτοια ιδέα οικουμενικής ιδιοκτησίας των θηλέων - είμαι εχθρός της ατομικής ιδιοκτησίας εν γένει και εν πάση περιπτώσει προτιμώ να κατέχω πατίνι, παρά σύζυγο. Τουναντίον, πιστεύω ότι εγώ και κάτι φίλοι μου, ίσως, ανήκουμε σε όλες τις γυναίκες και πολλά θα αποκομίζατε αν μας αθλοθετούσατε πλανητικώς.
    Μάλιστα, αδυνατώ να διακρίνω τις όμορφες από τις άσχημες, τις ευφυείς από τις ηλίθιες, τις γραίες απ' τις νιές. Τόση είναι η αγάπη μου γι΄αυτές. Παρ΄όλ΄αυτά, αποδεδειγμένα τις μοιράζομαι, αν οι ίδιες το επιθυμούν, με άνδρες μη έχοντες ή και αδηφάγους - πολλές αγαπημένες μου τις καλοπαντρεύω.
    Τέλος, ενοχλούμαι όταν κακολογείς τις πουτάνες. Αυτή η προκατάληψη δεν συνάδει με την καλαισθησία σου.
    Το μόνο που με λυπεί είναι ότι στην οικογένεια μου όλες οι πόρνες εισήλθαν εξ αγχιστείας. Σταθήκαμε ανίκανοι να εκπαιδεύσουμε σωστά τα κορίτσια μας.
    Προσωπικώς, συντρίβομαι όταν αναλογίζομαι ότι ποτέ μου δεν κατόρθωσα ν΄αρπάξω αφροδίσιο. Αυτή η αποτυχία με έχει στιγματίσει.

Last edited: 25 Ιουνίου 2008
  6. Guest05

Guest05 Guest

Δεν τον έχει;

7. LordAini

LordAini Regular Member

Είναι να κοπανάς το κεφάλι σου η δεν ειναι?

8. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Μάλιστα..
    Δεν απάντησα κανενα και ο λόγος, γιατί βλέπω πως το συγκεκριμένο θέμα ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ όλες τις γυναίκες και η κατηγοριοποίηση που τίθεται προσωπικά με ενοχλεί…

Συγνώμη ένα αντίστροφο θέμα του στιλ :

« ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΎΤΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ?»

ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥΤΣΟΙ
    ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥΤΣΟΙ
    ΜΕΣΑΙΟΙ ΠΟΥΤΣΟΙ

Θα σας άρεσε?

9. Durcet

Durcet In Loving Memory

Και δεν το ξεκινάς; Δε νομίζω να προσβληθεί κανείς

By the way, μεγάλο ελάττωμα η έλλειψη χιούμορ. Πολύ μεγάλο  

10. Guest05

Guest05 Guest

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα για το θέμα που προτείνεις. Αλλά αν σε ενοχλεί το δικό μου, ζητώ συγνώμη, και θα εξαιρέσω το δικό σου το μουνί από την δημοσκόπηση.

Το είπα άλλωστε και προκαταβολικά.

Last edited by a moderator: 25 Ιουνίου 2008
  11. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: Re: Όλα τα μουνιά είν' ωραία;

Μια χαρά θέμα θα ήταν. Το πέος, λόγω ανατομίας, προσφέρεται για χειραψία, οπότε δεν χρειάζεται να χάσεις πολύτιμο χρόνο στις συστάσεις με τον κομιστή του.

12. chemical23

chemical23 Regular Member

Lady in Black νομίζω πως είσαι άδικη. Κανένας δεν ήθελε να προσβάλλει τις γυναίκες (ότι πιο όμορφο θα μπορούσε να υπάρχει στη ζωή μας) και τις ιδιότητες σαν αυτές που ο Χάινριχ εκθειάζει. Και με το θέμα που προτείνεις συμφωνώ απολύτως να αναρτηθεί και από άποψη μεγέθους και από άλλες απόψεις.

Μπορεί να μην είναι όλα χιούμορ στη ζωή μας αλλά εν προκειμένω είμαι απόλυτα σύμφωνος.

Last edited: 25 Ιουνίου 2008