Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν το φόρουμ κοιμάται...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 14 Απριλίου 2009.

1. Avel

Avel Regular Member

Απάντηση: Re: Όταν το φόρουμ κοιμάται...

Είναι καμία αργία αύριο και δεν το έχω πάρει πρέφα????  
    Εγώ πάλι 530 το πρωί ξυπνάω.....  

ξεζούμισε τη φιλενάς.....
    η σκέψη μου μαζί σου. 

Last edited: 5 Μαϊου 2009
  2. Babylon

Babylon Regular Member

"No sound, down
    In this part of town
    Except for the boy in the belfry
    He's crazy, he's throwing himself
    Down from the top of the tower
    Like a hunchback in heaven
    He's ringing the bells in the church
    For the last half an hour
    He sounds like he's missing something
    Or someone that he knows he can't
    Have now and if he isn't
    I certainly am"

SUZANNE VEGA / ΙΝ LIVERPOOL

Το 'χω στο κεφαλι μου ολο το τριιημερο. Γιατι ποτε δεν μου κολανε χαρουμενα τραγουδια; Μαλλον θα φταιει το οτι δεν εχω χαρουμενα τραγουδια. Γιατι δεν εχω χαρουμενα τραγουδια;;;

3. Babylon

Babylon Regular Member

Stendhal syndrome, Stendhal's syndrome, Hyperkulturemia, or Florence syndrome, is a psychosomatic illness that causes rapid heartbeat, dizziness, confusion and even hallucinations when an individual is exposed to art, usually when the art is particularly 'beautiful' or a large amount of art is in a single place. The term can also be used to describe a similar reaction to a surfeit of choice in other circumstances, e.g. when confronted with immense beauty in the natural world.

It is named after the famous 19th century French author Stendhal (pseudonym of Henri-Marie Beyle), who described his experience with the phenomenon during his 1817 visit to Florence, Italy in his book Naples and Florence: A Journey from Milan to Reggio.

Although there are many descriptions of people becoming dizzy and fainting while taking in Florentine art, especially at the Uffizi, dating from the early 19th century on, the syndrome was only named in 1979, when it was described by Italian psychiatrist Graziella Magherini, who observed and described more than 100 similar cases among tourists and visitors in Florence. The syndrome was first diagnosed in 1982[citation needed].

The term is often used when describing the reactions of audiences to music of the Romantic period.

Stendhal syndrome - Wikipedia, the free encyclopedia

Κουφο;

4. Avel

Avel Regular Member

Απάντηση: Όταν το φόρουμ κοιμάται...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Στα αυτιά μου ακούω τον Tom Waits να γκαρίζει "The piano has been drinking not me...". Μου σφηνώθηκε στο μυαλό η ιδέα πως ασχολούμαι με πολλά πράγματα επειδή μου λύπει το ένα.

[MP3]http://www.sobermusicians.com/Tunes/piano_drinking.mp3[/MP3]

6. Avel

Avel Regular Member

Ρε πούστη μου, δεν είναι κρίμα κι άδικο, να χενυχτάω βλέποντας Θέμο (όλα9) αντί να βγάζω τα μάτια μου με κάναν παίδαρο???? 

7. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Τσου! Άμα ο Θέμος σε διασκέδασε,λίγοι παιδαράδες θα στο προσέφεραν αυτό ..  

8.  
  9. Avel

Avel Regular Member

Πονάω πολύ και μέσα και έξω.......

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

11. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Νυχτερινές περίεργες ορέξεις

Το αποψινό μας πιάτο είναι απο τη χώρα του Bruce Lee. Τέτοια έτρωγε και ήταν έτσι καρδαμωμένος.

Κορεάτικο μοσχάρι με σησαμέλαιο και φρικιαστικές, καβλωτικές σκέψεις

Yλικά

1 κιλό μοσχάρι, κατα προτίμηση μπριζόλα sirloin, κομμένο με καλό μαχαίρι σε πολύ λεπτές φέτες
    Ελάχιστο ελαιόλαδο
    1 φλυτζάνι σησαμέλαιο

Ένας τύπος που γαμάει τη δεκαεξάχρονη κόρη της γκόμενάς του
    Ένας άλλος τύπος που κάνει τη μικρή αδερφή του πουτάνα και όποτε του λέει οτι θέλει να σταματήσει τη γαμάει για να τη φέρει στα ίσα της

Δυο γάτες που απειλούν η μία την άλλη με εκείνο το αλλόκοτο μακρόσυρτο νιαούρισμα σαν ουρλιαχτό που κάνουν, στο διπλανό μπαλκόνι

Εκτέλεση

Βάζετε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και το αφήνετε να τζιτζιρίσει. Τηγανίζετε τις φέτες μοσχαριού για περίπου ενάμισι λεπτό στην κάθε πλευρά. Τα βάζετε σε μια πιατέλα και τα σερβίρετε μαζί με το φλυτζάνι σησαμέλαιο, το οποίο χρησιμοποιείται σαν dip (καταντίπ).

ΕΞΤΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΕΛΠΩΣ, ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM: Αν είστε αλκοολικός και είναι μεσημέρι, μην χρησιμοποιήσετε chopsticks γιατί θα φανεί η τρεμούλα σας.

Και μετά, και μετά;

Κάνετε roleplay τον κακό πατριό και τον αδελφό-νταβατζή, έτσι για να χωνέψετε.

Όταν πάτε για ύπνο έχει ξημερώσει για τα καλά.

12. Σήμερα ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα....