Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ό,τι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει… βανίλα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 4 Αυγούστου 2015.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Άμα έχουν μεθύσει και ολίγον... στανταράκι  
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Όπως λέει και κάποιος άνθρωπος που αγαπώ πολύ: αν μ@λ@κας μπήκες στο BDSM, μ@λ@κας θα παραμείνεις (το έχω παρακάνει με τα γαλλικά τελευταία, πρέπει να με ανακαλέσω στην τάξη   )

    Πιστεύω ότι μπορεί εκτός να τα έφτανε και να είναι εντός ο εαυτός του γιατί έρχεται να χτίσει πάνω σε αυτά που έφτανε ήδη, που είχε κατακτήσει ήδη.
    Το ζήτημα είναι αν δεν τα έφτανε και έτρεξε να κρυφτεί σε ένα πεδίο αλληλεπίδρασης με κάποιες ιδιαιτερότητες (όπως είναι το BDSM). Και κυρίως όταν κραδαίνει το δάχτυλο στους άλλους λέγοντας ότι πάνε από λάθος δρόμο και δεν θα βρουν την Ατλαντίδα (ναι αλλά - δεν τα'μαθες;;; - η Ατλαντίδα βούλιαξε!!! Ή όπως λέει και ο μπαμπάς μου "τέτοια έγραφε ο Σολωμός και τον κάνανε κονσέρβα"   )

    Κανονικότητα σε τι; Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το σημείο και ευχαριστώ που το αναφέρετε.
    Αλλά όπως το σκέφτομαι εγώ δεν μπορεί ρε γμτ η επιθυμία να έχει κανονικότητα...

    Σκέφτηκα να κάνω τη διευκρίνιση και κακώς δεν την έκανα: σαφέστατα και εξαιρώ την περίπτωση που δεν τα θέλει.  

    Αυτόκλητα; Α ναι, πόθεν εντέλλονται; Και επί το πιο καλοκαιρινοχυμαδέικον: ποιος τους χέζει;;;   (να τα πάλι τα γαλλικααααα...  )
     
    Last edited: 5 Αυγούστου 2015
  3. magda-m

    magda-m New Member

    προσωπικα θεωρώ βανιλλια κάποιον όταν αποφεύγει να τολμήσει κάτι περισσοτερο από τις συνήθειές του προκειμένου να κάνει ευτυχισμένο το ταίρι του. Κι αν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να δει πως και ο συντροφος χρειάζεται να είναι καλά δίπλα του, τότε δεν αγαπάει ούτε τον εαυτό του. Τωρα αν η αγάπη δενέχει σχέση με βδσμ δικαιολογήστε μεπου δεν τοβλέπω έτσι. Ειμαι απλά μια βανίλλια....
     
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Η αγάπη έχει σχέση με τα πάντα και είναι πάνω από όλα  
     
  5. Μην τα λες αυτά εδώ. Μόλις τα ραντάρ του bdsm Matrix ανιχνεύουν παρουσία αγάπης, έρωτα, συναισθήματος στέλνουν σήμα επίθεσης. Πίσω στη Zion γρήγορα!
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  7. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Οταν προσερχεσαι σε εναν χωρο που οριζεται απο την διαφορετικοτητα(αυτη βεβαιως των αλλων σπανιως γινεται αποδεκτη) φορτωμενος ενοχες,νοιωθοντας αβολα για αυτα που θελεις,γι αυτα που μπορεις και κυριως γι αυτα που δεν μπορεις να κανεις,ειναι πιθανο να θελησεις να κανεις τις επιλογες σου νορμα και τις αποψεις σου θεσφατα,περαν ολων των αλλων λογων και για να νοιωσεις κι εσυ μια φορα "κανονικος".


    Ιδου τα ολεθρια αποτελεσματα της συναναστροφης με αθυροστομους.
    Παντως η κυρια ευθυνη για την αταξια ανηκει στον περι ου ο λογος ομιλουντα την γαλλικην.
     
  8. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    But i'm an iron lion όσον αφορά στις αξίες που θεωρώ ιερές  

    Madeleine πολύ ενδιαφέρον νήμα και μπράβο στη νηματοθέτιδα @golden slave , θα το κοιτάξω σύντομα, ευχαριστώ  
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Η αγωνία της ενοχής λοιπόν... κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι.
    Και αυτή ακριβώς η αγωνία σε βάζει να κάνεις κρεμαστάρια τα όσα θες αλλά δεν μπορείς. Ανθρώπινο και θα πρέπει να του δείχνουμε όσο περισσότερη κατανόηση μπορούμε. Αλλά για να αποκτήσεις - επιτύχεις τελικά κάτι πρώτο και αναπόδραστο βήμα είναι να πεις "το θέλω", ακόμη και αν δεν το δηλώσεις σε κανέναν άλλο παρά στον εαυτό σου, έτσι δεν είναι;

    Πάντως από τις διευκρινίσεις αντιλαμβάνομαι ότι τελικά μάλλον ισχύει αυτό το shibboleth Υπερεγώ στο οποίο αναφέρθηκα   Αυτό όμως με στενοχωρεί  

    Ένα ουσιαστικό κομμάτι της Κ/υ σχέσης για εμάς τους υποτακτικούς (ναι ακόμη και τα τσαούσικα) είναι να σπάσει το Υπερεγώ που μας καταδυναστεύει. Προσωπικά όσες φορές έσπασε ένα κομματάκι του, τότε έκανα ένα στέρεο βήμα προς την υποταγή στον Άλλο. Και κανένα από αυτά τα βήματα δεν τα πισωπάτησα ποτέ... Το θεωρώ κατάκτηση αυτό και μου γεννά ευγνωμοσύνη για Όσους μου έσπασαν έστω και ένα τόσο δα κομμάτι του Υπερεγώ μου.  

    Δεν θα έπρεπε το BDSM να είναι αλυσίδα βαρυποινίτη αλλά μόνον απολαυστική αλυσίδα. Το βρίσκω πολύ στενάχωρο να μην μπορεί κάποιος να απολαύσει κάτι ερωτικό μόνον και μόνον επειδή δεν έχει την ταμπέλα BDSM, είναι ένα είδος ακρωτηριασμού για μένα  

    Αγαπάμε francophones