Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγάπη είναι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 22 Αυγούστου 2015.

1. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

σε αυτο συμφωνω !

αλλα μην βγαζετε λογους εξ αμβωνος !

τιποτα δεν ερχεται μονο του

2. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Αυτό ισχύει αμφίδρομα...

3. Jack Wolfskin

δεν υπαρχουν ιδανικοι στντροφοι, αγαπητη.

εμεις τους πλαθουμε

πρωτα στο μυαλο

και μετα με την αλληλεπιδραση μας

σε μια αποτυχημενη σχεση φταινε παντοτε και οι δυο

4. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Υπάρχουν ιδανικοί σύντροφοι... Αυτοί που τα στραβά τους είναι παρόμοια με τα δικά μας, αυτοί με τους οποίους κοιτάμε προς την ίδια κατεύθυνση σφιχταγκαλιασμένοι, αυτοί που πεινάνε την ίδια ώρα με εμάς, που μοιραζόμαστε τα ίδια ακούσματα, απολαμβάνουμε κοινά πράγματα...

Ό,τι φτιάχνουμε στο μυαλό μας στην πραγματικότητα απλά μας απογοητεύει... έτσι είναι... μόνο η πραγματικότητα μας εκπλήσει ευχάριστα, ποτέ η εικόνα που φτιάχνουμε στο μυαλό.
    Και όχι...σε μία αποτυχημένη σχέση δεν φταίνε πάντα και οι 2...εκτός κι αν η αποτυχία είναι παρατραβηγμένη...

5. brenda

brenda FU very much

Το θέμα του νήματος είναι σαφές νομίζω...
    Προς το παρόν, σας παρακαλώ να μείνουμε στην αγάπη...
    Η προσπάθεια κάποιων να χαλάνε τα νήματα, είναι ευδιάκριτη, ωστόσο έχει καταντήσει και άκρως κουραστικό...
    Το "πες μας -για μία ακόμη φορά- τον πόνο σου" δεν το έχω ανοίξει ακόμη...
    Οσονούπω...

Last edited: 2 Σεπτεμβρίου 2015
  6. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Αγαπητή @brenda ,επίτρεψε μου να πεταχτώ λίγο.
    Δεν θέλω να συνδράμω τον @Δημήτρης Άλφα , ωστόσο το κείμενο που μας παρέθεσε η @Lady in Corslet είναι επιεικώς απαράδεκτο, κονφορμιστικό ,συντηρητικό και αναπαραγωγικό του κατεστημένου καταμερισμού των ρόλων και της φύσης ( !!! ) των φύλων.
    Ποιός σας είπε ο,τι οι άνδρες είναι φτιαγμένοι να επισκευάζουν τέντες και ν' αλλάζουν λάμπες;( γιατί αν η γυναίκα δεν είναι όπως λέει, κάποιον θα σκέφτηκε ο Πάνσοφος να προικίσει με αυτά τα φυσικά προσόντα, δεν μπορεί, ποιόν άραγε; )
    Ποιός σας είπε πως σε μια σχέση απόδειξη αγάπης είναι να τρέχει ο άντρας να διεκπεραιώνει τη λάτζα της καθημερινότητας;
    Ποιός σας είπε πως ο άντρας ειναι εξ ορισμού ο ( πάντα χαμογελαστά πρόθυμος) προστάτης-φροντιστής -φύλαξ άγγελος και η γυναίκα η θηλυκή τακουνάτη αιθέρια και εύθραυστη ύπαρξη,που απλά σφυρίζει (οοοοοχι επιτακτικά ,εξ ανάγκης...) και ο άλλος τρέχει (όοοοοχι δουλικά , επειδή το αισθάνεται....) ;

7. Jack Wolfskin

8. Αγαπη ειναι.......να χερεσαι με την χαρα της και να κλαις στην λυπη της.....

9. brenda

brenda FU very much

Δεν θέλω να επεκταθώ αγαπητέ @underherfeet , έχω να προλάβω κι ένα καράβι, και έχω βαρεθεί και τις άσκοπες αναλύσεις...
    Επιγραμματικά θα σου πω, πως κατ´ουσίαν συμφωνώ, απλά οι ερμηνείες και η διαφορετικότητα, είναι μέσα στο πρόγραμμα, εμένα το θέμα μου είναι η πρόθεση...
    Αγάπη λοιπόν, με τα λάθη και τα πάθη της...
    Σας αφιερώνω το καδράκι του φοιτητικού δωματίου στην Κομοτηνή, αναγνωρίζοντας σου τις καλλίτερες των προθέσεων...

10. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

... και την τρίτη φορά που θα σου το πει να αντιδράσεις φωνάζοντας ότι δεν είσαι καμιά χαζή που νοιάζεται μόνο για τα νύχια της και ότι θέλεις να έχεις άποψη και για τα σοβαρά ζητήματα...!

Αγάπη είναι... υπομονή!  

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

...Αγάπη είναι να χαίρεσαι που η @brenda οργώνει τις θάλασσες με ιστιοφόρα και καράβια κι ας ζηλεύεις λιγουλάκι ,φυλακισμένος στους τέσσερις τοίχους του χώρου εργασίας σου...  

12. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

...να θελεις ο αλλος να ειναι καλα,ακομα κι αν αυτο το καλα σημαινει να ειναι μακρια σου η δεν σε περιλαμβανει.