Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγάπη και κυριαρχικότητα: Εννοιες ασύμβατες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 30 Ιανουαρίου 2015.

1. Εχω την ελευθερια να τζογαρω. Και τζογαρω αγρια βρε αδερφε! Αυτο εχω επιλεξει και μου δινει καυλα και ευχαριστηση. ΑΥΤΟ ΝΑΙ! Ειναι ελευθερια! Βιωστε το! Ο καθενας ειναι ελευθερος να το βιωσει. Οπως πρεζα και ποτο. Κι αυτα τα κανω και νιωθω ακομα πιο ελευθερος! Ειναι επιλογη μου! Δεν αντεχω τοση ελευθερια ομως....Αι στο διαολο...θα τα παρατησω ολα μου φαινεται και θα γινω καλογρια.

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

O καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει τις ανελευθερίες που τον εκφράζουν και τον κάνουν να νιώθει καλύτερα. Η βασικότερη αρχή της ελευθερίας είναι ότι είμαστε... ελεύθεροι να επιλέξουμε το κακό εάν το θέλουμε   Και μάλιστα χωρίς καμία συνέπεια για τους άλλους.

3. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...μπήκα με καφέ να γελάσω με καμμιά χαζομάρα, και φεύγω με μαύρη κατάθλιψη.

4. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Να μάθεις να μπαίνεις με καφέ. Με ποτό άλλη φορά και μετά ωρίμου σκέψεως.  

5. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...To ποτό και η ώριμη σκέψη δεν πάνε μαζί. 

6. Janine

Janine Regular Member

Μεγάλη σχέση με τις ψυχαναλυτικές θεωρίες και σχολές δεν είχα ποτέ μου, οπότε συγχωρήστε την πρόχειρη απάντηση. Φαντάζομαι ότι όντως, αφού το απόσπασμα μιλάει για το γάμο και μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, δεν έχει και γενική εφαρμογή.

Εγώ θα σταθώ μόνο σ' αυτή τη φράση

Ρωτάτε: "Αγάπη και κυριαρχικότητα: Έννοιες ασύμβατες?"

Προσωπικά, δεν έχω βιώσει σχέσεις όπου αναπτύσσεται πιο γρήγορα και έντονα το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης, από τις σχέσεις D/s (εξαιρώ εδώ τις οικογενειακές σχέσεις - για όποιον άνθρωπο θεωρεί κάποιος οικογένειά του). Η ευγνωμοσύνη αυτή μάλιστα, έρχεται κι από τις δύο πλευρές, τόσο από τον Κ προς τον υ, όσο κι από τον υ προς τον Κ. Προέρχεται, νομίζω, από το γεγονός ότι μέσα από μια τέτοια σχέση καλύπτονται ανάγκες που δεν μπορεί να καλύψει ο καθένας.

Αν λοιπόν η αγάπη ξεκινάει από την ευγνωμοσύνη, κάτι που δεν είχα σκεφτεί αλλά μου φαίνεται λογικό, και η σχέση D/s προκαλεί έντονα συναισθήματα ευγνωμοσύνης, κάτι που έχω βιώσει και έχω δει να το βιώνουν άλλοι στην πράξη, τότε θα έλεγα ότι η αγάπη και η κυριαρχικότητα είναι έννοιες απόλυτα συμβατές μεταξύ τους.

7. Πέστα ρε Τζένη

8. bumblebee

bumblebee Contributor

Εγώ προσωπικά μόνο με ότι αγαπάω ή πιστεύω σε αυτό, ασχολούμαι.. οπότε όχι ασύμβατες.