Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγάπη και Bdsm..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Casus Belli, στις 10 Ιουνίου 2016.

  1. gaby

    gaby Guest

    @Cyclacur

    χωρίς να θέλω να μπω στη συζήτησή σας με την @kinsha no onna και στη συζήτηση αυτή γενικά, νομίζω ότι το video που παραθέτει η @brenda θα έλυνε μια και καλή τις απορίες σου.

    Ευελιξία man μου, υπάρχει κανείς να σε κρίνει και να σε γραδάρει άλλωστε;  
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν σκοπεύω να σε κουράσω άλλο βραδιάτικα, με κάλυψες ούτως ή άλλως, οφείλω ωστόσο να ομολογήσω ότι η παραπάνω είναι και γαμώ τις δηλώσεις.

    @gaby

    σε ευχαριστώ για την πρόταση, το είδα, όμως αδυνατώ να αντιληφθώ το βάθος του νοήματος που προσπαθεί να περάσει.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Δες το video και θα καταλάβεις   Αλλά και αν δεν ασχοληθείς, δεν χάθηκε ο κόσμος  
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Αν ξέρω να μιλώ όλες τις γλώσσες των ανθρώπων και των αγγέλων, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε έγινα σαν ένας άψυχος χαλκός που βουίζει ή σαν κύμβαλο που ξεκουφαίνει με τους κρότους του. Και αν έχω το χάρισμα να προφητεύω και γνωρίζω όλα τα μυστήρια και όλη τη γνώση, και αν έχω όλη την πίστη, ώστε να μετακινώ με τη δύναμη της ακόμη και τα βουνά, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε δεν είμαι τίποτε απολύτως.

    Και αν πουλήσω όλη την περιουσία μου για να χορτάσω με ψωμί όλους τους φτωχούς, και αv παραδώσω το σώμα μου για να καεί, αλλά αγάπη δεν έχω, τότε σε τίποτε δεν ωφελούμαι.

    Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι ευεργετική και ωφέλιμη, η αγάπη δε ζηλεύει, η αγάπη δεν ξιπάζεται (= δεν καυχιέται), δεν είναι περήφανη, δεν κάνει ασχήμιες, δε ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δε σκέφτεται το κακό για τους άλλους, δε χαίρει, όταν βλέπει την αδικία, αλλά συγχαίρει, όταν επικρατεί η αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει. Η αγάπη ποτέ δεν ξεπέφτει.

    Αν υπάρχουν ακόμα προφητείες, θα έλθει μέρα που και αυτές θα καταργηθούν αν υπάρχουν χαρίσματα γλωσσών και αυτά θα σταματήσουν αν υπάρχει γνώση και αυτή θα καταργηθεί. Γιατί τώρα έχουμε μερική και όχι τέλεια γνώση και προφητεία· όταν όμως έλθει το τέλειο, τότε το μερικό θα καταργηθεί. Όταν ήμουν νήπιο, μιλούσα ως νήπιο, σκεφτόμουν ως νήπιο, έκρινα ως νήπιο. Όταν έγινα άνδρας, κατάργησα τη συμπεριφορά του νηπίου. Τώρα βλέπουμε σαν σε καθρέπτη και μάλιστα θαμπά, τότε όμως θα βλέπουμε το ένα πρόσωπο το άλλο πρόσωπο. Τώρα γνωρίζω μόνο ένα μέρος από την αλήθεια, αλλά τότε θα έχω πλήρη γνώση, όπως ακριβώς γνωρίζει και εμένα ο Θεός*. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη.
    *Μην αρχίσουμε θρησκευτική συζήτηση, ο όποιος Θεός για τον καθέναν και την καθεμία...
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    @gaby

    το βίντεο το είδα, δεν μπορώ να πω ότι απάντησε σε κάτι την ερώτηση που είχα θέσει. Αν έχεις όρεξη να μου δείξεις αυτο που δεν βλέπω, εδώ είμαι και με όρεξη για συζήτηση.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Λέει ότι η αγάπη ξέρει να περιμένει, να υπομένει, να ελπίζει, ότι είναι δόσιμο ολοκληρωτικό. Δεν αλλάζει το τι είσαι, αν είσαι Κ ή μ ή ψ ή ω, αλλάζει το πως νιώθεις ως προς αυτό. Αν λοιπόν είσαι Κ στη ζωή της υ, με το να την αγαπάς δεν γίνεσαι ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο ούτε αλλιώτικο Κ.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω με το βίντεο της brenda και να σε ευχαριστήσω για την διευκρίνιση.
     
  8. Elune

    Elune Priceless

    Φυσικά και υπάρχει αγάπη! Η σχέση μου με την υπό μου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Ναι, την αγαπώ! Μαλιστα, την αγαπώ ακόμα περισσότερο όταν βλέπω πάνω της τα σημάδια που της έχω κάνει με το δοξάρι  
     
  9. Την αγάπη την σταθμίζεται σε λέξεις; σκέψεις; Συναισθήματα; Πόνο; Ισορροπία προσωπικοτήτων; Συμπόσιο μιας απλουστευμενης γεύσης; Παράξενα σημάδια αφήνει η αγάπη αυτό το νιώθω και ύστερα τόσες ερωτήσεις γιατί αμφιβάλλω για όλα.. Άραγε η αγάπη είναι η αμφιβολία του έρωτα; Της Ζωής; Είναι αυταπάτη; Είναι όσα είπε η καθαρευουσιάνα Μπρέντα; Δύσκολα θα σκιαγραφήσω μια φιγούρα! Κύκλοι και σχήματα στο χαρτί ενσαρκώνουν δράκους μιας παμπάλαιας ιστορίας του Αδάμ και της Εύας (στον πούτσο μου ανέβα).. Η λογική ψιθυρίζει πως υπάρχει αγάπη και τεχνικές αλλοτινής φαντασίας.. Το συναίσθημα επικροτεί την νομοτέλεια της ψυχής διασφαλίζοντας στο έπακρο σχέση αγάπης τεχνικών άλλης φύσης ( της δικής μας δηλαδή αλλά λιγάκι πικάντικης).. Το καθήκον βηματοδοτεί ίσως παρακείμενα ξόρκια μεταξύ σύνδεσης αγαπούλα με κυριαρχούλα.. Ωστόσο όλα είναι θέμα φιλοσοφικών απολήξεων.. Εκείνων που γέρνουν από τον πύργο της Πίζας γιατί συνάντησαν μια ερώτηση.. Μερέντα θα συμφωνήσω απόλυτα με την ευθυμία των σεισμικών δονήσεων που προκαλεί η καταλαγιασμένη γραφή σου.. Την αγάπη την έχεις κερδίσει δίχως να φαίνεσαι άρρηκτα συνδεδεμένη.. Απόψε φλυαρώ με τα του κλασσικού μαραθωνίου εκείνου που καταναλήγει σε πληθωρικές σκέψεις δίχως ταμπού.. Αγάπη λοιπόν είναι σταυρόλεξα ανάποδα λόγια που κρεμάστηκαν από σκέψεις.. Καθώς σμίλευαν στιγμές και δάκρυα από ένα χέρι πιασμένο με κολάρο και μαστίγιο..
     
  10. ...Σε Βλέπω και σε ποθώ, με καύλωνεις, σε θέλω, είσαι όμορφη. Αγαπάω την εικόνα σου..
    Νιώθω καλά που σε αγαπώ, γεμίζεις το κενό μου...
    Μου δίνεις, σου δίνω. Ωραία είναι αυτή η εμπορική συναλλαγή...
    Φοβάμαι μην σε χάσω...και τότε τι θα κάνω...; Κενό και πάλι...
    Γιατί δεν μου έστειλες μήνυμα; Που ήσουν; Με ποιον ήσουν; Αφού σ αγαπάω...
    Θέλω να κάνεις ότι σου λέω, θέλω να ικανοποιείς τις ανάγκες μου, θέλω να σε εκπαίδευσω, θέλω να με ακούς γιατί ότι λέω είναι σωστό, θέλω να γίνεις σαν και εμένα, θέλω υπακοή...γιατί σ αγαπάω βρε χαζό...
     
  11. vanillaki

    vanillaki Regular Member

    ό,τι δίνεις παίρνεις
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η αγάπη είναι τρόπος ζωής, ακόμα κι αν σφάξεις τον άλλονα στο γόνα...

    Ο έρωτας είναι ένα πράμα που μπορεί να κινητοποιήσει και κινητοποιεί όλωνε τα ερεθίσματα της πάρτης τους και ρισετάρει τη ματιά μας...

    Αι διαφόρων ειδών, ύφους και χαρακτήρα σχέσεις είναι ένα από τα πεδία άσκησης των παραπάνωνε...

    Το βουδουσουμού είναι ένα μέσον και εργαλείον που έχει να κάνει με τον καθένα προσωπικά για τα δυο πρώτα...

    Για το βουδουσουμού υπάρχουν περιγραφές γύρω - γύρω όλοι, αλλά ζουμί νάδα...

    Κολυμπάτε, κολυμπάτε στη θάλασσα του βουδουσουμού, αν σας αρέζει, διγιότι αν βρέξετε κώλο,
    πού ξες, μπορεί και να φάτε και ψάρι. Αλλιώς μπουρμπουλήθρες και μπάι μπαί Γλαρέντζα...