Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγένεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 25 Νοεμβρίου 2016.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τι πάστα;

2. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Επειδή δε μου αρέσει να αγνοώ ένα άτομο, που θα μου γράψει κάτι, δε θεωρώ δα και τόσο κόπο να απαντήσω με 2 γραμμές. Ομοίως και να μου απαντήσουν. Έτσι έχω μάθει.

3. Αμ και εσυ ρε παιδι μου! Γιατι δεν αλλαζεις status; Παιξτο λιγο γαμιας, πουλα κανενα παραμυθι βρε παιδι! Πες οτι εισαι εμπειρος Bdsmer! Πως ειναι στην αγορα εργασιας οπου θελουν εμπειρια ( για σερβιτορος π.χ ) ε ετσι και δω. Που ζεις; Εισαι απαραδεκτος και εσυ...

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν έχω πάρει απάντηση στην ερώτηση μου. Εάν δεν σου κάνει κόπο...

5. dimfetishman

Απλά εκτιμώ την κίνηση και αυτόν, που θα μου αφιερώσει λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό εννοώ και αυτό για μένα μετράει και δείχνει ευγένεια.

Δε λέω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε, άλλωστε για τίποτα δεν είμαστε υποχρεωμένοι, όμως προσωπικά το θεωρώ κίνηση σεβασμού, αν μη τι άλλο.

6. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Νομίζω ότι δεν αντιλαμβάνεστε ορισμένοι τον μέσο όρο που δέχεται οποιαδήποτε κοπέλα στη ζωή της σε μηνύματα από αγνώστους είτε εδω είτε αλλού. Θα έπρεπε στα σοβαρά θεωρείτε να απαντά σε όλους όσους την προσεγγίζουν;
    Καταλαβαίνετε πόσο κουραστικό και χρονοβόρο θα ήταν κάτι τέτοιο;
    Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να απαντάμε σε μηνύματα αγνώστων; Είναι σοβαρό κριτήριο τώρα αυτό;

7. Aπλα ξεχωριζεις τις μαλακιες απο τα ευγενικα μηνυματα. Τωρα εαν δεν απαντας ουτε στα ευγενικα, κλειστο το ριμαδι και πηγαινε διαβασε κανενα βιβλιο. Γενικα μιλαω.  

8. Seras Victoria

Τα λίγα δευτερόλεπτα μπορούν να γίνουν πάρα πολλά αν απαντάμε σε όλους. Εσύ το βλέπεις ως έστειλα εγώ ένα μήνυμα γιατί δεν απαντάει; Πόσο θα της πάρει;
    Έλα όμως που δεν είσαι μόνο εσύ.

9. dimfetishman

Προφανώς και δεν αναφέρομαι στην κάθε βλακεία, που μπορεί κάποιος να στείλει, αλλά σε ένα μήνυμα ολοκληρωμένο, με ευγένεια, καλή διατύπωση και διάθεση. Ο όγκος όντως μπορεί να μην είναι διαχειρίσιμος, σε αυτό έχεις δίκιο.

10. Seras Victoria

Γιατί να διαβάσω βιβλίο αφού κατά τη γνώμη σου πρέπει να ξεροσταλιάζω πάνω από το τσατ για ξεσκαρτάρισμα μηνυμάτων;

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αν δεν μου το επιτρέπει να συνομιλώ με άλλους, τότε τι; Παίζει και αυτό. Το να αποφεύγεις κάποιον ευγενικά είναι το σωστό, οκ με αυτό και πάλι θα επιλέξω με ποιον θα πω αυτές τις κουβέντες, σκέψου να απαντάγαμε σε όποιον μας στέλνει, άλλη δουλειά δεν θα είχαμε να κάνουμε και από την άλλη αν δεν απαντάς, στέλνουν @@@@@ ξέρεις, όχι και τόσο ευγενικά μνμ, οπότε τον/ην αγνοώ, μιλώ ορθά/κοφτά.

Δεν χρειάζεται να είμαστε καλοί με όλους, ρε πούστη μου.    

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Προτιμώ να μην απαντώ και να χαρακτηριστω αγενής γιατί δώσε θάρρος στο χωριατη να σου ανέβει στο κρεβάτι.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Είδες ευγένεια;!