Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγαπάμε το αντίθετο φύλο..τόσο απλά!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elena_gr, στις 22 Αυγούστου 2015.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

συγκινηθηκα....

2. Αν αγαπήσω κάποια; Θέλω να την Πονέσω (=Λατρέψω)!

Υ.Γ.: Το γαμήσι δεν είναι απαραίτητο. Clear pain, is enough...

3. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Εύγε

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μουσικό διάλειμμα.

Last edited by a moderator: 22 Αυγούστου 2015
  5. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

ξυνίλα? 

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

7. elfcat

elfcat . Contributor

Μια ερώτηση προς όλους.
    Τα δυο νήματα που αναρτήθηκαν απο τον @Tenebra_Silente και @Seirios_79, αν και οι τίτλοι διαφέρουν, εχουν ως κοινό περιεχόμενο ο,τι αυτοι θεωρούν "στραβά" των γυναικών. Τα σουρνουν στο γυναικείο φύλο, η σε αυτο που αυτοι θεωρούν παθογένεια του...
    Γιατι αυτα τα νήματα θεωρούνται ως αντίθετα; Και οχι όμοια; Ας με διαφωτίσει κάποιος. Και μην μου αρχίσετε τΙποτε περι διαφοράς συγγραφικού ύφους;

8. voluptas

voluptas Regular Member

Γιατί ''τα σούρνουν''; Τη γνώμη τους λένε.

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Θα σας απαντήσω εγώ σαν ένας από τους "δράστες". Γιατί δεν λέτε, ν' αφήσετε το "θέμα" να κλείσει? Μάλλον σας αρέσει ο τζέρτζελος.
    Και το ξαναγράφω κι εδώ. Αν το να κάνεις παρατήρηση, είναι "σούρσιμο". Τα "έσουρα" και μάλιστα αισχρά.
    Και αν δεν είχα ακουμπήσει αυτό το νήμα μέχρι τώρα. Ήταν γιατί δεν ήθελα να υπάρξει η παραμικρή υπόνοια, ότι "κατάπια" το δικό μου.
    Γιατί δεν το "κατάπια". Τώρα αν το δικό μου το διαβάζατε δίχως "κουρτίνες" στα μάτια.
    Ίσως και να μην το παρερμηνεύατε.
    Εγώ σ' αυτό το νήμα και συγχωρείστε με, δεν συνεχίζω την κουβέντα.
    Γιατί είναι άσχετη με το θέμα του.
    Και αν δεν με αναφέρατε, δεν θα έγραφα τίποτε.  

Last edited: 22 Αυγούστου 2015
  10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Άνοιξα αυτο το νήμα με αφορμή τα δύο που ανέφερα στην αρχή. Δεν με απασχολούν τα προσωπικά του καθενός. Έκανα μια διαπίστωση ότι υπάρχει μια ψεύτικη εμπάθεια στο αντίθετο φύλο και κυρίως απο την πλευρά των γυναικών. Το ερώτημα μου είναι γιατί;

11. voluptas

voluptas Regular Member

Eπιπλέον, ποια είναι η ερώτησή σου τελικά;

Γιατί δύο άλλα thread, διαφορετικά με το παρόν, θεωρούνται ως αντίθετα ενώ κατά μία άλλη γνώμη δεν είναι αντίθετα; Και το ρωτάς σε διαφορετικό thread;

Συγγνώμη για το ύφος, μπορεί να φαίνεται ανακριτικό αλλά δεν είναι, απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς.  

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μη με κάνετε να ξεστομίσω, τι ήθελα και μίλαγα, ( κρατάω λιβανιστήρι )

Παιδάκια, τσκ... τσκ, έχουν απωθημένα, τσουβαλιάζουν-γενικεύουν, απο γοη τευ μένα είναι, Δ Ε Ν είμαστε στη μετεφηβική φάση, όμως, ''φάγανε μία ή πολλές φλόμπα/ες στην ζωή τους και λόγω ρομαντισμού το πήρανε κατάκαρδα, I don't care if you're sad, get out there, suck it up and deal with it!
    Άλλο κριτική και σχολιασμός πραγματικότητας και άλλο κλάψα.

Με κάθε ειλικρίνεια, ''αγαπώ'' λίγο περισσότερο τα αγόρια από τα κορίτσια.