Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αθωώνονται για ομαδικό βιασμό αλλοδαπής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Babylon, στις 15 Απριλίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. atasai

atasai Regular Member

Θάλεια, προφανώς και υπάρχει έγκλημα και χωρίς μάρτυρες και στοιχεία. Καταδίκη δεν μπορεί να υπάρξει.

http://www.iospress.gr/ios1998/ios19980208a.htm

http://archive.enet.gr/online/online_text?dt=23/12/2004&c=112&id=7752960

Υπενθυμίζω ότι στη συγκεκριμένη δίκη στην Πάτρα, το δικαστήριο θεώρησε σοβαρή υπεράσπιση ότι ο μπάτσος έκανε fisting με το δαχτυλίδι του μαζί μάλιστα, αφού του είπε όχι (και ο ίδιος αποδέχεται ότι του έλεγε όχι) γιατί έτσι είναι οι άντρες... αν τους πεις όχι, καψώνουν.

Παρεπιπτόντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί δεν έγινε ντου στα σπίτια των κατηγορουμένων να δούμε μήπως είχαν καπότες και βιβλία για το κάμα σούτρα; lol

Και για να θυμηθούμε τις αξιέπαινες και εγκυρότατες δίκες της 17ν, να βρούμε και κάνα μάρτυρα να πει ότι θυμάται τους καστανομάτηδες κατηγορούμενους από τα πρασινογάλανα μάτια τους.

Ντροπή μας, να μη δεχόμαστε ό,τι αποφασίσουν τα δικαστήρια!

2. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Αθωώνονται για ομαδικό βιασμό αλλοδαπής

θλιβομαι ειλικρινα οταν οταν βλεπω να προσβαλονται και να υβριζονται οι θεσμοι

θλιβομαι διοτι οι πολιτες εχασαν το σεβασμο τους προς αυτους

και η λαϊκη σοφια λεει: μονος καυγας δεν γινεται

3. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Αθωώνονται για ομαδικό βιασμό αλλοδαπής

Οι θεσμοί, δηλαδή, ή καλύτερα τα άτομα που τους αντιπροσωπεύουν, οφείλουν να μένουν στο απυρόβλητο; Οι όποιες αποφάσεις των θεσμών οφείλουν να γίνονται σεβαστές, χωρίς να υπάρχει κριτική απέναντί τους; Για τη γενικευμένη, είναι αλήθεια, δυσπιστία φταίνε οι πολίτες ή οι πράξεις των "αρχόντων";

Ξέρω κι εγώ μια λαϊκή παροιμία: δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά  

4. thaleia

thaleia Contributor

Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν

Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας

γι αυτο θλιβομαι

Last edited: 15 Απριλίου 2010
  5. Elysium

Elysium Contributor

Στη σύγχρονη ανθελληνική και σοσιαλιστική Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ, του ΔΝΤ και των απολύσεων…

6. Babylon

Babylon Regular Member

Re: Απάντηση: Αθωώνονται για ομαδικό βιασμό αλλοδαπής

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το μόνο που φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι το μέγεθος της μαλακίας των Ελλήνων που τόσο χρόνια ανοίγουν τα σύνορα χωρίς να ελέγχουν ποιός μπαίνει και βγαίνει απ'τη χώρα και ο κρατικός μηχανισμός που δεν έχει προβλέψει καμμία υποδομή για όλους αυτούς τους μετανάστες. Φυσικό είναι χωρίς κανέναν έλεγχο να μπαίνουν και άνθρωποι "νομοταγείς" και εγκληματίες.

Αυτά που θα γίνουν τώρα όμως με την κρίση, αυτή την άνοδο της εγκληματικότητας δεν θα την έχουμε ξαναδεί. Και ποιός φταίει; Οι Έλληνικές μας κυβερνήσεις που δεν είχαν καταλάβει οτι όταν φτάσεις έναν λαό σε τέτοια κατάσταση, που η ζωή κάποιων ανθρώπων καταλήγει να είναι τόσο άθλια για αυτούς που πια δεν την έχει σε τίποτα και θα κλέψει και θα σκοτώσει, Ελληνας ή αλλοδαπός.

Ξύπνα. Οι δικοί μας οι Ελληνάρες μας τα φάγανε και βρισκόμαστε σε αυτά τα χάλια.

Δεν θα είχαμε μάθει κάτι γιατί οι δράστες θα είχαν μπει στην φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες.

Δεν χρειάζεται να πούνε κάτι για αυτά τα αίσχη, τα λές εσύ και οι άλλοι σαν και εσένα.

Σοβαρά; Εγώ μια φορά στη ζωή μου παραλίγο να πέσω θύμα βιασμού και ο "δράστης" ήταν Ελληνότατος.

7. danos

danos Regular Member

Η συγκατοίκηση στη Ελλάδα με αλλοδαπούς για μένα είναι πόλεμος
    Καθαρά
    Πόλεμος δεν είναι να πεθάνεις εσύ για την πατρίδα σου, αλλά ο άλλος ο καργιόλης για τη δικιά του
    ΤΕΛΟΣ

8. Nesaea

Nesaea Guest

Και εγω μεταναστρια ειμουνα στην Αγγλια για 11 χρονια καρδια μου. Τι επρεπε να κανουν οι Αγγλοι; Να με φανε λαχανο; Η να με πεταξουν εξω; Να μην με δεχονται στα νοσοκομεια τους; Να μην μου αποδιδουν δικαιοσυνη; Να μην αναγνωριζουν τα δικαιωματα μου ως ανθρωπο;  

Μετα απο 11 χρονια βρεθηκαν καποιοι Αγγλοι γειτονες μου που με βρισανε επειδη ειμουνα ξενη. Ξερεις πως ενιωσα; Χωρις πατριδα τελειως ομως...

9. danos

danos Regular Member

Τους αλήτες σε στέρησαν από εμάς 11 χρόνια 
    Τους μισώ:mad2:
    Υγ. εσένα σε δέχτηκαν να πας ενώ εμάς δεν μας ρώτησε κανένας αν τους θέλουμε εδώ , ήρθαν με το έτσι θέλω, και έγιναν και νόμιμοι στο τέλος  
    Άντε να μην πω τίποτα χοντρό τώρα:rant:

10. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Για να καθαριζουν τα σπιτια μας,να οργωνουν τα χωραφια μας,να μαζευουν τη σοδεια μας ομως....ειναι καλοι ετσι;

11. Elysium

Elysium Contributor

Είναι, γιʼ αυτούς που θέλουν να εκμεταλλεύονται πεινασμένους ανθρώπους πληρώνοντάς τους με μισό ευρώ το μήνα.
    Προφανώς όμως δεν εκμεταλλευόμαστε όλοι μας λαθρομετανάστες. Ούτε και όλοι οι λαθρομετανάστες ασχολούνται μόνο αυτές τις δουλειές αλλά και με... άλλες.

12. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Βεβαιως.Στοχος λοιπον πρεπει να ειναι η παραβατικοτητα,η εγληματικοτητα,οπουδηπατε και αν προερχεται,και,για να το παω και λιγο παρακατω,και οι αιτιες που την προκαλουν, οχι οι λαθρομεταναστες γενικως και αοριστως ...

Thread Status:
Not open for further replies.