Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αισθητικη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος woohoo, στις 5 Ιουλίου 2012.

1. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Αισθητικη

I am still waiting for it. 

2. CrOw_GirL

CrOw_GirL New Member

Δεν εχει να κανει μονο με την εννοια κτλπ.Αλλα οντως, οι περισσοτερες απο εμας, αυτο θελουμε.Αλλες λιγο, αλλες πολυ.Παντως σιγουρα υπαρχουν κ αλλοι τροποι για να το πεις κ να γινει επισης.    Ειδικα σε τετοια θεματα λειτουργουμε ενστικτωδως!

3. gaby

gaby Guest

Ναι, αλλά τι να κάνω η δόλια που δεν θεωρώ το γαμήσι βίαιη πράξη και λοιπά και λοιπά και γνωρίζω καλά ότι κάνει καλό στις γυναίκες;

Να (ξανα)τσακωθώ για αυτό το θέμα;

Όταν λες πιο κάτω,

εγώ τι να πω.

Νομίζω ότι αντιμετωπίζεις μια τεράστια αναστολή η οποία μπορεί να σου στερήσει μεγάλες απολαύσεις. Προτείνω να βάλεις προτεραιότητα να δεις το θέμα πιο απλά και πιο κοντινά, αν θες τη γνώμη μου. Το γαμήσι φαίνεται βίαιο και λοιπά από μακριά, όταν μετέχεις σε αυτό και όταν η άποψή σου διαμορφώνεται από αυτά που ξέρεις και όχι αυτά που συναισθάνθηκες τότε είναι άλλο και ενδεχομένως διόλου βίαιο.

Άλλωστε, η αισθητική είναι ακόμα πιο θολή να προσδιοριστεί από τη βία. Υπάρχουν συγγραφείς, λίγοι βέβαια, που η γυναίκα τους φαινόταν διόλου όμορφη, σε αντίθεση με τους νέους άντρες (π.χ. Μοντερλάν - Montherlant για όσους θέλουν να το googlάρουν), το αρχαίο κάλλος, το οποίο σημάδεψε την αισθητική) είχε ως πρωταγωνιστές άντρες ως επί το πλείστον, οπότε;

4. Uther

Uther Contributor

Μια ανάγνωση σε κάποιους απο τους φιλοσόφους που αναφερθήκαν στην έννοια της αισθητικής στην τέχνη ίσως σου υποδείξει πόσο υποκειμενικά
    μπορεί να είναι τα αντικειμενικά κριτήρια που θέτουμα για να αξιολογήσουμε κάτι ως όμορφο ή ως άσχημο.
    Ξεκίνα απο εδώ για να βρεις ποιός σε ενδιαφέρει περισσότερο
    για να αρχίσεις το διάβασμα.

https://en.wikipedia.org/wiki/Aesthetics

Η επιθυμία και η αισθητική είναι πράγματι διαχωρισμένα σε ορισμένα "ρεύματα"

Ο τρόπος που τοποθετήθηκες εσύ όμως, σημαίνει ότι εσύ θες να κάνεις σεξ μόνο με άσχημες γυναίκες; (απο όσο έχω καταλάβει είσαι straight, εξού και η αναφορά μου Μονο στις γυναίκες. Αν κάνω λάθος συμπεριέλαβε και τους άντρες ή όποιον/ ο,τι άλλο σου αρέσει)

5. woohoo

woohoo Regular Member

Εγω δεν ειπα οτι το βιαιο σεξ δεν μπορει να ειναι καλο για τις γυναικες. Ομως περιεχει βια, που ουτε αυτη ειναι κακη, αλλα δεν παυει να ειναι βια.

Οπως και να χει εγω ειλικρινα θελω να ακουσω την τοποθετηση σου.

Οχι, δεν θελω ασχημες γυναικες. Απλα οταν βλεπω ενα ωραιο γυναικειο σωμα, θελω να ειμαι τρυφερος μαζι του. Οπως επισης και ενα tuxedo οπως ειπα, θα το αντιμετωπιζα με ιδιαιτερη φροντιδα ακριβως επειδη ειναι αισθητικα ωραιο. Απλως επειδη το τελευταιο θα το εκανε και ο καθε αντρας, ρωτω γιατι αυτη η εξαιρεση προς τις γυναικες.

Last edited: 8 Ιουλίου 2012
  6. woohoo

woohoo Regular Member

Εχω επισης να ρωτησω ποιο το νοημα αυτων των ορμων την στιγμη που χρησιμοποιουνται τοσο πολυ τα προφυλακτικα?

Παντως εγω ξεκινωντας το νημα, δεν προσπαθουσα να ονομασω το γαμησι ως κατι κακο. Εαν νομιζεις οτι εννοηθηκε κατι τετοιο. Γενικα δεν θελω να κανω συνδικαλισμο της λιμπιντο.

7. Libertin

Libertin Regular Member

Γιατί για αυτό προορίζεται!  

8. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Ελα ντε, αν είναι δυνατόν να γαμάς ενα όμορφο γυναικείο κορμί, α πα πα πα, με τίποτα...
    woohoo, αστους αυτους τους αγριάνθρωπους να γαμάνε βιαία σαν τα ζωα τις γυναίκες δεν ξέρουν τι κάνουν, καθάρματα είναι.., αν σου κάτσει εσένα καμία γυναίκα, βάλτην στην γυάλα και πρόσεχε την σαν τα μάτια σου μην την ακουμπήσει κανένας, φυσικά ούτε εσυ και προς Θεού, μην την γαμήσεις γιατί είναι βιαία πράξη προς τα θηλυκά.... και τα καλά παλικάρια σαν εσένα δεν κάνουν βιαίες πράξεις στα θηλυκά...,ντάξει...;

Ένας τσέντελμαν αντρας δεν γαμάει ποτέ μια γυναίκα, το πολύ πολύ να γλύψει καμιά μπότα, τίποτα άλλο....,ετσι δεν είναι, φίλτατε woohoo;  

Last edited: 9 Ιουλίου 2012
  9. woohoo

woohoo Regular Member

Περρη το εχω πει οτι δεν θελω να κανω συνδικαλισμο της λιμπιντο.

Εαν οι γυναικες θελουν γαμησι, ας ερθουν σε σενα. Σε μενα δεν προκειται να το βρουν. Για μενα το να τραβας μια γυναικα απο τα μαλλια και να την γαμας ειναι σαν να εχεις την μονα λιζα και να της πετας σαλιωμενα χαρτακια με στυλο - φυσοκαλαμο.

10. gaby

gaby Guest

Εγώ δε νομίζω ότι το σεξ από μόνο του περιέχει βία.

Υπάρχουν άντρες (και γυναίκες) που συμβαίνει να έχουν βία μέσα τους και τη βγάζουν στο σεξ, στην καλύτερη, υπάρχουν άλλοι, όχι λίγοι, που δεν έχουν τη βία μέσα τους για να βγάλουν στο σεξ και συμβαίνει να κάνουν υπέροχο σεξ, υπάρχουν τέλος και εκείνοι που αν και έχουν βία στην ψυχή τους δεν την βγάζουν στο σεξ.

Λίμπιντο. Ενόρμηση. Eros - thanatos.

Ποιος κάνει "συνδικαλισμό της λίμπιντο" τώρα;  

Γιατί να την τραβήξεις απ τα μαλλιά για να τη γαμήσεις; Στις σπηλιές εδώ στη γειτονιά μου δεν γίνονται έτσι τα πράγματα, πια.

Ξέρεις με πόσα πράγματα πασαλείβουν τη Μόνα Λίζα κάθε τόσο για να συνεχίσει να είναι η Μόνα Λίζα; Πόσες παρεμβάσεις της γίνονται; Και έχει κλαπεί, νομίζω, μια δυο φορές και έχει σκιστεί ο καμβάς της και πολλά άλλα και όμως παραμένει η Μόνα Λίζα και ακόμα και αν της πέταγες σαλιωμένα χαρτάκια, πώς σου 'ρθε αυτό τώρα; πάλι η Μόνα Λίζα θα ήταν. Δεν εξαρτάται από σένα τι είναι η Μόνα Λίζα, δεν την προσδιορίζεις εσύ, είναι ένα αντικείμενο μακράν και πέρα της δικής σου αντίληψης γι αυτό.

Και μετά, πόσο μονοδιάστατο είναι να βλέπεις το κατ΄εσένα φαίνεσθαι στη γυναίκα γενικώς και να παρακάμπτεις την επιθυμία της;

@ MasterPerris,

λέω εγώ τώρα, δεν είναι οι υποτακτικές γυναίκες που κρύβουν μέσα τους μια Αφέντρα, όπως μας λέτε, είναι μερικά υποτακτικά παιδιά που θα ήταν απίστευτα σκληροί Αφέντες αν τυχόν τους προέκυπτε. "Στο βάθρο σου και ακίνητη, Κυρά μου, θα κουνηθείς όταν σου θα πω εγώ!" Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές... 

@ woohoo,

ξέρεις, πολλοί Κυρίαρχοι άντρες προσέχουν πάρα πάρα πολύ να μη βρεθούν με "θρησκόληπτη" υποτακτική που τους έχει στο βάθρο και τους προσκυνάει μεν, τους σέβεται απίστευτα πολύ, τους υπακούει και λοιπά, αλλά για να τους κάτσει, υγρή και ιδρωμένη, μπα δεν γίνεται, γιατί; Γιατί αυτές οι υποτακτικές δεν αντέχουν αυτήν ειδικά τη βία, όπως την έχουν φανταστεί.

Κλείνοντας, παραπέμπω στον στοίχο του Εμπειρίκου, Μέγας Ανατολικός: "Μην ψάχνετε τον Παράδεισο στον ουρανό, ο Παράδεισος είναι ανάμεσα στα σκέλια σας", δώσε βάση.

11. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

με βρίσκεις σύμφωνη στην αντιμετώπισή σου όσον αφορά τα άψυχα αντικείμενα γιατί φυσικά η βία που μπορεί να τους επιβληθεί απλά τα καταστρέφει (και είναι τεράστιο θέμα το τι θεωρεί ο καθένας "βία" πάνω σε άψυχα αντικείμενα...σκέφτομαι υπέροχα αυτοκίνητα βαμμένα τραγικά χρώματα π.χ.).

Όμως για μένα, η ομορφιά ενός κορμιού έγκειται *και* στο ότι/πώς αντιδρά, απαντά, επικοινωνεί στα ερεθίσματα που λαμβάνει.

Και στο σχόλιό σου, θα ήθελα να προσθέσω κάποιες παραμέτρους:

υπάρχουν κορμιά που ομορφαίνουν, τόσο στα μάτια του χειριστή όσο και στα μάτια του αποδέκτη, όταν τα χειρίζονται με συγκεκριμένο τρόπο

υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βγάλουν τρυφερότητα μέσα από "βία" στο κρεβάτι - μπορεί να είναι σε κώδικα "γνωστό/αποδεκτό" από όλους, μπορεί να είναι σε κώδικα αποκλειστικά γνωστό από το ζευγάρι

και επειδή βρισκόμαστε στον χώρο που βρισκόμαστε που για πολλούς η έκφραση π.χ. μίας D/s σχέσης στο κρεβάτι περνάει μέσα από βία, να θυμίσω πως υπάρχει και η έννοια του after care που, για όσους (ή όταν) το χρειάζονται, δρα σαν βάλσαμο σωματικά και ψυχικά και επαναφέρει μία ισορροπία αν έχει προηγηθεί κάτι έντονο/ βίαιο.

12. Alexkat

Alexkat Contributor

Και τότε τι ζητάς εσύ από τις γυναίκες ..?