Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αισθητικη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος woohoo, στις 5 Ιουλίου 2012.

1. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Αισθητικη

Οι λεσβίες πάντως δεν κάνουμε αυτά που βλέπετε στις τσόντες
    καθώς οι τσόντες αυτές ειναι φτιαγμένες
    για να αρέσουν σε αντρικά μάτια.

2. woohoo

woohoo Regular Member

Μια προσπαθεια να ονομασω κατι ως το πρεπον η αποδεκτο κυριως επειδη αρεσει σε εμενα.

3. woohoo

woohoo Regular Member

Κοιτα οσον αφορα αυτο το νημα που ανοιξα εγω ο ιδιος ειμαι μπερδεμενος σε ενα βαθμο. Πιθανον να υπαρχει και σωστο η λαθος.

Ειναι αδυνατο καποιος με την οπτικη που εξηγησα να βιασει μια γυναικα. Ισως ενα ισοδυναμο ερωτημα γιατι υπερισχυει το ενστικτο και οχι η λογικη που λεει οτι σεβεσαι το ωραιο. Και πως ξερουμε οτι η σεξουαλικη βια δεν εχει σχεση με την βια γενικοτερα. Οτι δηλαδη αυτα τα ενστικτα ειναι που ξεκινουν και πολεμικες συραξεις.

Δεν ξερω. Μπορει να λεω μπουρδες. Για αυτο και στο πρωτο ποστ πανω πανω λεω αυτο που λεω.

4. Kristen

Kristen Regular Member

Σωστη σωστη...
    Εκτος κι αν εχει προσβαση σε τσοντες που προοριζονται προς τερψη λεσβιων, οποτε αλλαζει το πραγμα.

5. Kristen

Kristen Regular Member

Εχω εναν γνωστο που δεν μου λει τι κανει ακριβως στο κρεβατι αλλα μου εχει εξομολογηθει οτι οταν ειναι ερωτευμενος δεν θελει να κανει σεξ με την κοπελα του για να μην την βλαψει.
    Ξερω οτι υπαρχουν γυναικες, λεσβιες, που δεν ανεχονται καθολου την διεισδυση ουτε με δαχτυλο και τους αρεσει μονο το τρυφερο σεξ.
    Αποψη μου ειναι οτι ολα αυτα ειναι σωστα. Ο καθενας βλεπει το σεξ οπως μπορει, αλλος σαν πολεμο κι αλλος ως μια ρομαντικη τρυφερη πραξη. Δεν πιστευω οτι καποιος κανει λαθος. Ειναι διαφορετικες οπτικες γωνιες.

6. woohoo

woohoo Regular Member

Οταν πηγαινα σχολειο μερικοι φιλοι μου μου ελεγαν το εξης.

- Τα κοριτσια εχουν το <<follow your heart>>. Εμεις εχουμε το <<follow your dick>>. Ασε την πουτσα να σου δειξει ποια θελεις να γαμησεις.

Αυτο που δεν μου αρεσει αισθητικα, που και το συνηθεστερο που βλεπεις στις τσονες, ειναι ενας ''αντρακλας'' που σκεφτεται με το πεος του και το μονο που αντιλαμβανεται ειναι η ορεξη του να γαμησει.

Last edited: 13 Ιουλίου 2012
  7. gaby

gaby Guest

Αυτό που έβλεπα στις τσόντες ήταν δύο θύματα, ένα γαμών και ένα γαμούμενο, που είχαν πετάξει στον Καιάδα του καταναλωτισμού την απόλαυσή τους και το μόνο που αντιλαμβάνονταν ήταν πότε θα πληρωθούν για να συνεχίσουν να επιβιώνουν.

@ woohoo,

θυμάμαι τι έλεγαν στα σχολεία και αυτό - νομίζω - δεν είναι τίποτα μπροστά στο τι λέγεται στον στρατό.

Όμως, από μια ηλικία και πάνω όλοι καταλαβαίνουν ότι αν θέλουν να γαμήσουν καλά και όχι τυχαία, ούτε για μια φορά μόνο, πρέπει κάπως να συνεννοηθούν με το άτομο που τους δείχνει η στύση τους ή η καρδιά τους ή οτιδήποτε άλλο. Αν δεν το καταλάβουν αυτό, και έχω δει άτομα που εμένα την μεσόκοπη με προσεγγίζουν με λογικές που είχα να αντιμετωπίσω απ τα δεκαοχτώ, τότε δεν γαμάνε. Απλούστατο;

8. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

οταν κατι ειναι δικο σου χανει τον σεβασμο και ισως και τον φοβο του αγνωστου. ολα αυτα ειναι στην σεξουαλικη φυση και δεν συνεπαγεται και ελειψη σεβασμου στην προσωπικοτητα του άλλου. Μάλλον κακοπεσες

9. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Μιας και μιλήσατε για ... τσόντες, μούρθε στο μυαλό ένα όμορφο τραγουδάκι, που με τη σειρά του με πάει σε μια γλυκειά μακρινή στο παρελθόν εφηβεία :

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Tommakos

Tommakos Mich interessiert kein gleichgewicht

Καταρχάς φίλε μου θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση στα πράγματα που χαρακτήρισες ως "υψηλής αισθητικής". Τα πράγματα αυτά είναι στη πραγματικότητα αντικείμενα μεγάλης αξίας. Είναι δηλαδή ακριβά και κατεπέκτασην δύσκολο να αποκτηθούν. Αυτός είναι και ο λόγος που οι κάτοχοί τους τούς φέρονται με ιδιαίτερη φροντίδα. Τώρα, όσον αφορά το θέμα των γυναικών δε μιλάμε για αντικείμενα αλλά για ανθρώπους. Δεν έχει καμία σημασία ποια λέξη θα χρησιμοποιήσεις για να περιγράψεις τη διαδικασία αλλά ο τρόπος που θα τη πραγματώσεις. Όταν ψάχνεις το νόημα των λέξεων χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Και η λέξη γαμήσι και το αν την χρησιμοποιήσεις είναι καθαρά θέμα αισθητικής αλλά της δική σου αισθητική και του χαρακτήρα σου. Και προσωπικά δεν το βρίσκω ανάρμοστο να χρησιμοποιείς τη λέξη. Άνθρωποι γαμάνε και γαμιούνται κάθε μέρα χωρίς να έχει σημασία γιατί το κάνουν και πως το αποκαλούν. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις αλλά χυδαία μυαλά.

11. ΤΟ σεξ ειναι ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ειναι η πιο εγωιστικη! και ταυτοχρονα η πιο ομορφη πραξη!