Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αιτία στέρησης κυριαρχίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Kitten, στις 27 Ιανουαρίου 2021.

1. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Καταρχάς να πω ότι λυπάμαι που είσαι σε αναστάτωση και το περνάς αυτό.
    Δεύτερον, *με κάθε πρόθεση να ανακαλέσω αν προκύψουν παρακάτω πληροφορίες* αυτό το "εισαι πολύ καλό υ και δεν μπορώ να σε τιμωρήσω και άρα βανιλα" εμένα προσωπικά μου ακούγεται για μπαρμπούτσαλα.

2. Kitten

Kitten We monsters are necessary to nature also.

Οτιδήποτε είναι σε μια σχέση Κ/υ και τελικά να φτάσει και στο δεύτερο

3. Kitten

Και μένα αυτό με θυμωσε πιο πολύ απο όλα γιατι εγω ερωτώ μήπως φταιω κάπου ή δεν κάνω και ακούω κάνεις αν αμφισβήτητα αλλα δεν κάνεις κατι λάθος δεν αντιμιλας δεν βρίσκω λόγο για να σου κανω κατι 

4. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Ναι,αλλά ήταν ήδη αργά.

5. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Μια συμβουλή: δεν ωφελεί κανέναν να γίνει το θέμα λαϊκό δικαστήριο.
    Ρωτήστε τον ίδιο. Θα σας δώσει εξηγήσεις αν θέλει.

6. Kitten

Δεν θέλω κάτι τέτοιο θέλω να δω αν οι εξηγήσεις που ειναι αυτές (δεν υπάρχουν άλλες) φαίνονται περίεργες και σε άλλους ή μονο σε μένα τελικά. Πως κάποιος να αλλάζει τόσο πολύ

7. tithon

tithon Contributor

δεν υπάρχει «εξήγηση» γιά το «δεν θέλω (άλλη) ενασχόληση μαζί σου».

8. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Μπορουσε καλλιστα να μη σου δωσει καμια εξηγηση.
    Αν ωστοσο εδωσε καποια εξηγηση που δεν σου φαινεται ικανοποιητικη ή πληρης, δεν υπαρχει τροπος να παρεις πληρεστερη. Ουτε απο τον ιδιο, αν δεν θελει, ούτε απο εικασίες (ευλογες η μη) απο τη "βοηθεια του κοινου", που δεν ξερει ουτε συτόν ουτε εσενα ουτε τα μεταξυ σας

9. Kitten

Καλύτερα φεύγω γιατί δεν θέλω άλλη ενασχόληση μαζι σου χωρίς εξήγηση, απο το μενω και μετατρέπω την σχέση σε κάτι άλλο γιατί δεν μου βγαίνει οτι εκπαίδευσα, οτι έχτισα και κτλ

10. Kitten

Οκ σωστό.

11. tithon

tithon Contributor

το «καλύτερα» αφορά σε προτιμήσεις ενός εκάστου. έχω μιά γνώμη σχετικά, αλλά δεν φαντάζομαι να ενδιαφέρει κανέναν.

12. sapfw

sapfw out of order Contributor

νιώθω πως με το παραπάνω αυτοαναιρείται, κυρίως μέσα σου, και εκεί είναι η πηγή του προβληματισμού σου