Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 9 Απριλίου 2012.

1. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Απάντηση: Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Μαλλον εκανα ενα μικρο εκφραστικο λαθος και καταλαβες το ακριβως αντιθετο. Στην δευτερη περιπτωση εννοω οτι το ατομο δεν ειναι καθολου μα καθολου "ανωμαλο" που πολυ ομορφα ειπε κι ο Περρης. Επρεπε να γραψω "γιατι δεν μπορει με καποιο αλλο τροπο να τον εχει", οποτε και "γινεται" ή καλυτερα αν προτιμας ομοιαζει με υ για να τον εχει.

2. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Απάντηση: Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Αχ αυτός ο γραπτός λόγος ποσό μπορεί να παραννοηθει μερικές φορές.Ευτυχώς τα βαζουμε όλα στη θέση τους στο πιτς φυτιλι 

3. nikosss_89

nikosss_89 New Member

Ισχύει ότι είναι αρκετά ψυχοφθόρο να μπαίνεις σε υ τριπακια, ενώ δεν είσαι υ, για τον οποιοδήποτε λόγο...Πόσο μπορεί να αντέξει κανεις ?? Ακόμα και αν η ανταμοιβή είναι να έχεις αυτόν που αγαπάς...Διερωτάσαι αν ο αλλος πέρα απο το να του αρέσει να σε υποτάσει, αν είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί σου?? Αν δηλαδή κάποια στιγμή σταματήσει να του αρέσει ? Θα αλλάξει παραστάσεις πολύ εύκολα και εσύ θα βγεις διπλά χαμένη...

Το υ δεν είναι περβ... Το υ ακουμπάει κυρίως στην ψυχή και μπορεί να σε μετατρέψει σε σκουπίδι. Για αυτό όπως είπε και ο MasterPerris, είναι για αυτούς που όντως θέλουν να γίνουν σκουπίδια, ή δεν μπορούν να μην είναι σκουπίδια...

Παρόλα αυτά σαν νέος, αγνοώ παντελώς αν μπορεί ένα κυριαρχικό άτομο να νιώσει έρωτα. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι το κατάλληλο νήμα για να απαντηθεί.

4. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

It's called being/becoming a true Woman.

Enjoy it while it lasts  

5. Noardos

Noardos Regular Member

Ανάλογα. Ανάγκη μικρή και μεγάλη δεν αναγνωρίζω. Είτε υπάρχει ανάγκη πχ για οξυγόνο, τροφή, υποταγή κτλ είτε δεν υπάρχει.
    Έστω ότι υπάρχει αυτή η ανάγκη αλλά δεν ήταν συνειδητοποιημένη μέχρι πρότινος, τότε έχει αρχίσει η γυναίκα να καταλαβαίνει τον εαυτό της, και αυτό είναι θετικό, ακόμα και αν δεν έγινε με τον πλέον δόκιμο τρόπο, αρκεί να μην έγινε λόγω παράφορου έρωτα.

Όταν όμως δεν υπάρχει ανάγκη και "μπαίνει" σε έναν δρόμο μου δεν θα έμπαινε για κανέναν άλλο λόγο πέραν του, να είναι κοντά σε αυτόν που επιθυμεί, τότε είναι λάθος κίνητρο.

1) υ μπορεί να είναι σε ένα role play, πιθανώς σε αυτήν την περίπτωση θα τα καταφέρει.
    2) υ μπορεί να είναι σε μια σχέση D/s, σε αυτήν την περίπτωση, το πιθανότερο είναι να μην καταφέρει να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της ως υ και να εγκαταλείψει.
    3) υ μπορεί να είναι σε μια σχέση M/s , εδώ θεωρώ βέβαιο πως δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της ως υ και θα εγκαταλείψει.

Στο 2 και 3, από την άλλη πλευρά, χρειάζεται και έναν Κ που σόι και καλά να θέλει να την "μετατρέψει" σε υ ενώ έχει καταλάβει πως δεν είναι ή έναν Κ που να μην ξέρει τι είναι αυτό που έχει στα χέρια του.

Θεωρώ ότι δεν θα αντέξει ή θα αντέξει αυτά που της αρέσουν, την ερεθίζουν και την ικανοποιούν άμεσα, για τα υπόλοιπα "τρεχάτε ποδαράκια μου" εν όψη πανωλεθρίας.
    Θα είναι σαν μια χύτρα που βράζει και περιμένει να ανοίξει η βαλβίδα ασφαλείας για να μην εκραγεί, έλα ντε που η βαλβίδα είναι χαλασμένη και δεν θα ανοίξει.
    Το πως νοιώθουν και οι "γεννημένοι" υ κάποιες στιγμές, μπορούμε να το δούμε σε ένα άλλο νήμα, εν συντομία ναι υπάρχουν και σε αυτούς δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές αλλά εκεί λειτουργεί και η βαλβίδα λειτουργίας και η βαλβίδα ασφαλείας.

Last edited: 11 Απριλίου 2012
  6. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

οπότε εσύ μιλάς για την κατηγορία ξέρω πως δεν ειμαι υ και συνειδητά επιλέγω να γίνω γιατί αυτό θέλει ο άλλος απο εμένα?

7. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

με κάποιον γενικά δεν είναι έρωτας
    με κάποιον συγκεκριμένα, μπορεί και να είναι έρωτας

επίσης ποια η διαφορά της καψούρας απο τον έρωτα αφού χεράκι χεράκι φεύγουν και τα δυο με το πέρας του χρόνου μαζί με την υποταγή?

8. Iagos

Iagos Contributor

Λαλίστατη επί παντός επιστητού Astrovroxi κατανοώ την καψούρα σου. Και ποιός άλλωστε δεν την έχει ζήσει στην εφηβεία του.
    Στην ωριμότητα όμως μένει να αναρωτηθεί κανείς το εξής: αν η καψούρα σου σού δήλωνε πως σε θέλει Αφέντρα του θα άλλαζες για μείνεις κοντά σε εκείνον που επιθυμείς; Αν ναι τότε η καψούρα σου κυριαρχεί και σε κάνει ότι θέλει αν όχι τότε τούρλωσε τον κώλο σου και χαρούμενα κάτσε να τις φας ως συνειδήτο υποτακτικό που γνωρίζει την θέση του.

Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουμε όσοι ασχολούμαστε με το ερωτημά σου να θεωρήσουμε πως έσυ η ίδια υποτιμάς την νοημοσύνη σου.

9. elfcat

elfcat . Contributor

H καψούρα είναι πάντα ένα ρηχό και περιστασιακό συναίσθημα, ο έρωτας μπορεί να είναι βαθύς και διαρκής και έχει την δυνατότητα της μετεξέλιξης σε ερωτική αγάπη.

Η ανάγκη να ανήκουμε σε κάποιον, τον όποιον ή σε συγκεκριμένο δεν είναι από μόνη της έρωτας. Γι αυτό βλέπω ανθρώπους που επειδή πρέπει ντε και καλά να είναι κάπου, συνήθως ενδύονται τον έρωτα ή την υποταγή στα μέρη μας. Αλλά δεν μπορώ να τους "κατηγορήσω" γιατί η ανάγκη του ανήκειν είναι ισχυρότατη στο ανθρώπινο είδος.

10. Iagos

Iagos Contributor

Όλο το παραπάνω είναι ασύντακτο και δεν βγάζει νόημα. Σε παρακαλώ γίνε πιο κατανοητή.

Last edited: 11 Απριλίου 2012
  11. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Μια χαρά νόημα βγάζει. Φυσικά χρειάζεται να το διαβάσεις πρώτα.

12. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Την εχω ηδη αναφερει μεσες ακρες.....κατηγορια κινκυ,περβ,μ αρεσει κατι απο το bdsm αλλα οχι συνειδητοποιημενη υποτακτικη με αναγκες υποταγης και υπακοης......ετσι θα την ελεγα την κατηγορια αυτη.