Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 9 Απριλίου 2012.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Λαλιστατη επι παντος επιστητου......ατοπη εντελως η παρατηρηση.
    Μιας και δεν γραφω πολυ ουτε και συμμετεχω σε καμμια εκδηλωση και συζητηση ακομα και διαδικτυακη.....μαλλον με μπερδευετε με καποια αλλη.
    Τωρα τα υπολοιπα περι καψουρας.....ατοπα επισης.
    Δεν ανηκουν ολοι ενα νημα για να εκθεσουν τον προσωπικο τους προβληματισμο.
    Αν και εχω ζησει κατι παρομοιο.
    Θα σας συμβουλευα λοιπον να ειστε πιο φειδωλος οταν εκφραζεστε και πιο ευγενικος......αν παλι δεν το ξερετε να σας βοηθησουμε να το μαθετε.Ειμαστε καλοι ανθρωποι οι πιο πολλοι εδω και αρκετα αλτρουιστες.
    Α, και κατι ακομα.Μην ασχολειστε με νηματα που δεν σας ενδιαφερουν.....εγω αυτο κανω παντα.
    Συγνωμη αν φαινομαι επιθετικη.
    Πραγματικα δεν ειχα σκοπο ουτε να σας θιξω ουτε να εκτεθω.
    Αλλα κι εσεις αγαπητε το τραβηξατε λιγο.
    Καλο μεσημερι

Last edited: 12 Απριλίου 2012
  2. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Απάντηση: Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Όταν είναι χαλαρά τα όρια και οχι αυστηρά όπως στην περίπτωση σου δε βλέπω γιατί κολλάς..

Αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις αν είναι ο έρωτας πιο δυνατός ή η καταπίεση που αισθάνεσαι μέσα σου.

3. Astrovroxi

μμμμμμμ.....σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν ειναι η περιπτωση μου.
    Συζητηση κανουμε για κατι που γινεται πολυ συχνα στις σχεσεις

4. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

οποιανού περίπτωση τελοςπάντων

Η elfcat το διευκρινίζει πολύ σωστά..

5. Astrovroxi

Κι εγω συμφωνω μαζι της.
    Και γενικα δεν ειμαι κατα του να δοκιμαζεις πραγματα για χαρη καποιου που αγαπας.
    Το εχω κανει.
    Καποια τα απολαυσα πολυ, καποια οχι.
    Δεν συμφωνω ομως να γινει κανεις ερμαιο στις αναγκες και τις επιθυμιες καποιου χωρις να μοιραζεται αυτη την αναγκη και ο ιδιος.
    Μονο και μονο για να κρατησει το ετερον ημισυ.
    Ειναι ψυχοφθορο και καποια στιγμη θα "σπασει".

6. Iagos

Iagos Contributor

7. gaby

gaby Guest

Astrovroxi μου,

στα πολύ δύσκολα μ έχωσες...

Για να μιλήσω συγκεκριμένα, θα ήθελα να έχω εικόνα για το τί εννοούν αυτοί οι δύο άνθρωποι όταν λένε Κυριαρχία, υποταγή, BDSM και τότε είναι που δεν θα μιλούσα διόλου, από αβεβαιότητα μήπως πω κάτι που θα τους αποπροσανατόλιζε.

Εμένα αυτό που με ένοιαζε πάντα - και έχω κάνει σκληρότατες επιλογές γι αυτό - ήταν να μην πάρω κανέναν άλλο στο λαιμό μου, άθελά μου υπαινισσόμενη, έστω, πράγματα που δεν μπορούσα να δώσω ή δεν με ενδιέφερε να δώσω. Γι αυτό επιμένω στην καθαρότητα των εννοιών και των καταστάσεων και όχι από σχολαστικότητα. Δεν με νοιάζει διόλου αν "όλοι είμαστε και λίγο περβ", που δεν το πιστεύω, αν "όλοι έχουμε τη σαδιστική και τη μαζοχιστική πλευρά μας" που επίσης δεν το πιστεύω, με νοιάζει το τι δεν είμαι, ειδικά όταν είναι να προστατέψω άλλους από το να τους πάρω στο λαιμό μου.

Αν το φύσει ή θέσει υποτακτικό άτομο πρέπει να μετατραπεί σε κάτι που δεν είναι προκειμένου να ικανοποιήσει τον Έτερο, έχω τη γνώμη ότι είναι θέμα του Κυρίαρχου να κρίνει μέχρι πού μπορεί να πάει το υποτακτικό αυτό άτομο, τι μπορεί να του δώσει και αν μπορεί τελικά να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του. Σε κάθε περίπτωση, τώρα που το σκέπτομαι, είναι θέμα του Κυρίαρχου η υποτακτικομετρική.

Άλλωστε, γιατί να μη συζητείται και εντός lifestyle. Γίνεται μια pain slut service slave; Για παράδειγμα. Πολύ αμφιβάλλω.

Από τούτο εδώ,
    ειλικρινά, σχεδόν δεν βγάζω νόημα!

Το προς εξέταση αποτέλεσμα, αποδυνάμωση χαρακτήρα και φθορά ψυχής, ...εχμ... αλλιώς το λένε στο χωριό μου, τώρα που το σκέπτομαι   δεν βλέπω να έχει καμία σχέση με τα περί καταπίεσης για να αντέξει και να υποστεί για χάρη άλλου.

Για μένα όχι, στην περίπτωση αυτή το πολύ πολύ να κουραστεί κάπως ψυχικά το υποτακτικό άτομο, μέχρι να αποχωρήσει με τον έναν τρόπο ή τον άλλο από την κατάσταση αυτή ή να την ακυρώσει έστω και μερικά μέσα του ή να συγκρουστεί μαζί της, εν τέλει. Ή αντί να κουραστεί να θυματοποιηθεί ή να θυμώσει.

"Αποδυνάμωση χαρακτήρα και φθορά ψυχής", λέω εγώ τώρα, μπορεί να πάθε το θέσει υποτακτικό άτομο αν έλκεται σε BDSMίζουσες κατά τη γνώμη του καταστάσεις από τη χαρακτηριστική νοστιμάδα που έχει ο συνδυασμός των kinks με τον έλεγχο που αποδέχεται και το αποκαλεί αυτό "έρωτα". Ούτε έρωτας είναι, ούτε υποταγή, μαστουρόκαβλα μοιάζει να είναι.
    Το πιστοποιητικό γέννησής μου γράφει "σήμερα, τάδε ημερομηνία, στο τάδε μαιευτήριο που βρίσκεται στο μέρος αυτό εγεννήθη θήλυ ζων", περί υποταγής δεν λέει λέξη και με έχει αφήσει να βολοδέρνω επί χρόνια. Έχω αναρωτηθεί αν τυχόν ο μαζοχισμός μου είναι αυθυποβολή και μόνο ακόμα και σε διάλειμμα από μαστίγωμα!

Πέρα από την πλάκα πάντως, περί αντίδρασης και αντίστασης υποτακτικών στη στέρηση της ελευθερίας τους έχουμε άρθρα, περί άρνησης δεν είμαι σίγουρη. Ασφαλώς και δεν είναι λιβάδι ανθόσπαρτο ο δρόμος του υποτακτικού ατόμου ως την υποταγή του. Εγώ ήταν φορές που ένιωθα να κατακαίγομαι, φορές που ένιωθα να συντρίβομαι και φορές που ένιωθα πολύ έντονο άγχος. Δεν νομίζω ότι φθάρηκα πάντως ψυχικά, το αντίθετο, ούτε ότι αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου, ίσα ίσα που με εξισορρόπησε αυτό που βγήκε στην επιφάνεια.
    Το βρίσκω μάλλον ακαδημαϊκό ερώτημα, εγώ αν είχα τέτοια θέματα θα τα φόρτωνα στους ώμους Του  

8. Astrovroxi

Last edited: 13 Απριλίου 2012
  9. redrum

redrum New Member

εδω ο εντουαρντ αλλαξε για την μπελα ρε μωρο μου, κι εγινε βαμπιρ βετζυ για την καψουρα του..

θα κολλησουμε εμεις να γινουμε σαμπς για ΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ και τα μυαλα στα καγκελα?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαζι σου!!!!  

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Προσωπικά θα τα δοκίμαζα όλα για τον έρωτα.. κυριολεκτικά όλα

και το έχω κάνει μια φορά.. με το αζημίωτο

μόνο αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις

ακόμη κι αν ξέρεις πως δεν θα σε βγάλει σε καλό.. πρέπει να το ζήσεις.. ΖΗΣΕ ΤΟ

12. Emiris

Emiris Regular Member

Είναι και αυτό μία μορφή «βανίλο-υποτακτικής».

Last edited: 18 Απριλίου 2012