Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλληλεγγύη για τους βιασμούς γυναικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 10 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Τι διαόλο..? Μόνο όταν με μπουζουριαζουν λειτουργούν όλα στην εντέλεια?
     
  2. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Κυκλοφορούσε με τέσσερις ταυτότητες και τρεις διαφορετικές ηλικίες , προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη κάνοντας προσπάθεια να φύγει στο εξωτερικό, να επισημάνω ότι θα έπρεπε να έχει απελαθεί αλλά κάπως , κάποιοι τον κάλυπταν . Να και η επίσημη απολογία του για την γυναικοκτόνια που διέπραξε:
    News247.gr: Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 20χρονος - 'Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και μαλώσαμε'.
    https://www.news247.gr/koinonia/gynaikoktonia-sto-peristeri-profylakisteos-o-20chronos.9720944.html

    Πάντως εγώ δεν είδα καμία διαμαρτυρία από αλληλέγγυους όπως σε παρόμοια περιστατικά!!!
     
  3. de7

    de7 s

    Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής, έμφυλης βίας, με τις δικαστικές αποφάσεις να εγείρουν προβληματισμό. Μια 26χρονη μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον θύτη της, όμως το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, καθώς εκείνος …ανέλαβε τη δέσμευση να πάρει τα πράγματά του και να αναζητήσει αλλού στέγη. «Μην τον πιστεύετε. Θα το ξανακάνει» φώναξε η 26χρονη κατά την απόφαση. «Να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για μένα. Θα με σκοτώσει», είπε στους δημοσιογράφους. Ο φόβος που εξέφρασε, κινητοποίησαν τον Εισαγγελέα, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έδωσε εντολή για τη φρούρηση του σπιτιού της, όπως αναφέρει το gegonota.news.

    Η νεαρή αποκάλυψε στο δικαστήριο όσα ζει εδώ και 8 χρόνια, με αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς από τον σύντροφό της. Η ίδια μάλιστα παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από προηγούμενο ξυλοδαρμό που επιβεβαιώνει όσα λέει. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει και ιατροδικαστική έκθεση από το Νοσοκομείο Βόλου, η οποία θα υποβληθεί σε νέο δικαστήριο το οποίο εκκρεμεί σε βάρος του 36χρονου και θα εκδικαστεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι η 26χρονη βρέθηκε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο, καθώς δεν είχε χρήματα, ούτε γνώριζε ότι έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη δωρεάν παράσταση δικηγόρου.Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά υποστήριξε ότι είναι εργαλείο της δουλειάς του και το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Τα δε χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης «προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε», είπε προκλητικά. Ο συνήγορος του 36χρονου, σε δήλωσή του, υποστήριξε ότι επρόκειτο για …συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν την απείλησε με κατσαβίδι. Είπε ακόμη πως από τη στιγμή που ενημερώθηκε η αστυνομία ο πελάτης του δεν έφυγε από το σπίτι και δέχθηκε τον έλεγχο και τη σύλληψη.

    https://thepressproject.gr/elefther...tha-kanete-reportaz-gia-mena-tha-me-skotosei/
     
  4. de7

    de7 s

    Το παλικάρι Μ/μάς έρχεται από τη λεβεντογέννα Κρήτη.
    Από τα Χανιά.
    Ο άντρακλας από τα Χανιά βίασε μια 19χρονη. Παραλίγο και θα την σκότωνε αν δεν έπαιρναν είδηση το περιστατικό δύο μετανάστες από το Πακιστάν οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία και έσωσαν το κορίτσι.

    Φυσικά η τοπική κοινωνία προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στους μετανάστες.
    Ο ανακριτής με τον εισαγγελέα όμως είχαν άλλη γνώμη και έτσι ο μοναδικός κατηγορούμενος είναι το Σηφαλιό απ το χωριό.

    https://agonaskritis.gr/ο-μηχανισμός-αθώωσης-ενός-βιαστή-και-π/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork
     
  5. de7

    de7 s

    Σε άλλα νέα, στην Καλαμάτα ο πρώην σύζυγος μάλλον δεν άντεξε την απόρριψη, την έστησε σε μια γωνία και έριξε χημικό υγρό στο πρόσωπο στο πρόσωπο της πρώην συζύγου του.
    Η γυναίκα νοσηλεύεται και ο "άντρας ο σωστός" κρατείται από την αστυνομία.

    https://www.ertnews.gr/eidiseis/ell...9chroni-sti-messini-nosileyetai-me-egkaymata/

    Στην Ιθάκη ένας άλλος μάγκας χτυπούσε την σύντροφο του (γιατί; γιατί είναι άντρας και μπορεί) έγινε αντιληπτός από λιμενικούς που τον μπουζούριασαν.

    https://www.google.com/amp/s/www.ef...akoma-mia-kakopoiisi-gynaikas-stin-ithaki?amp
     
  6. de7

    de7 s

    Ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για την άμεση απομάκρυνση της ίδιας και του παιδιού της, ώστε να μην κινδυνεύσουν περαιτέρω
    Η 26χρονη γυναίκα, η οποία δέχθηκε επίθεση με κατσαβίδι από τον σύντροφό της στον Βόλο, βρίσκεται πλέον σε ασφαλή χώρο. Για την παροχή προστασίας φέρεται ότι παρενέβη η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα.
    Η κοπέλα είχε ζητήσει προστασία, όταν έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκαζε σε φυλάκιση ενός έτους και δύο μηνών τον σύντροφό της, αλλά με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης. Ο 36χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος αφού δεσμεύτηκε στους δικαστές ότι δεν θα ενοχλήσει ξανά την 26χρονη και ότι θα κάνει τα νόμιμα, ώστε να μπορεί να βλέπει το 5χρονο παιδί του.
    «Να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για μένα. Θα με σκοτώσει», φώναζε η γυναίκα απευθυνόμενη προς την πλευρά των δημοσιογράφων κατά την έξοδό της από το δικαστήριο.

    Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της υφυπουργού, όταν η Μαρία Συρεγγέλα ενημερώθηκε για το περιστατικό, επικοινώνησε με τη γυναίκα, κατευθύνοντάς την για τις δυνατότητες που έχει και δίνοντάς τις όλες τις πληροφορίες για τις δομές που υπάρχουν και μπορούν να την στηρίξουν.
    Επίσης, με τη συγκατάθεση της 26χρονης, αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για την άμεση απομάκρυνση της ίδιας και του παιδιού της, ώστε να μην κινδυνεύσουν περαιτέρω.

    https://www.efsyn.gr/ellada/koinoni...ypirxe-thyma-endooikogeneiakis-bias-ston-bolo
     
  7. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Όταν σε πολλές χώρες υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις , τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι όταν οι πολίτες των χωρών αυτών πάνε κάπου αλλού δεν θα συνεχίσουν την "παράδοση" και τα συνεπακόλουθα αυτής;;;;
    LiFO: Τρόμος για τον υμένα: Στο Ιράν οι γυναίκες εξαναγκάζονται σε τεστ παρθενίας και παίρνουν πιστοποιητικά.
    https://www.lifo.gr/now/world/o-tro...ynaikes-exanagkazontai-se-test-parthenias-kai
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    ηλεκτρονικά ή έντυπα;
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    ηλέκτρου πέρι, και υμάς γαρ, δήλα δη, ο μύθος πέπεικεν.

    είναι χειρότερες από ανθρωποκτονίες γιατί αφορούν σε ανώτερα όντα απ τους ανθρώπους. κάποια γουρούνια είναι πιό ίσα απ τ' άλλα.


    έχων χειραγωγηθεί ήδη απ τον μύθο σας διαφεύγει, δήθεν, οτι η "γυναικοκτονία" είναι βαρύτερο έγκλημα της ανθρωποκτονίας γιατί η ανθρωποκτονία αφορά σε πλέμπα.

    σας φαίνεται συνωμοσία των δημοσιογράφων η δραματοποίηση του γεγονότος οτι οι άνθρωποι αλληλοφονεύονται, ενώ είναι πασίγνωστο οτι δεν υπάρχουν συνωμοσίες, πλην μιας, της συνωμοσίας των ανδρών εναντίον των γυναικών. άντε βαρυά και των πρωτοκόλλων της σιων.  

    δεν φαίνεται να διαφέρετε απ τους φεμινιστές στην κατάποση του μύθου.
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2022
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Τρικυμίες στο κρανίο
    Έχεις μέσα σου πολλές
    Σαν της θάλασσας το κύμα
    Σε χτυπάνε οι εμμονές.
     
  11. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Όταν κάποιοι/ες θεωρούν πως το "αγωνιστικό λαϊκό δίκιο" είναι υπεράνω όλων:
    Ικαριακή Ραδιοφωνία: Συναυλία Θανάση Παπακωνσταντίνου στην Ικαρία : Δολοφονία χαρακτήρα μετά μουσικής.
    https://www.ikariaki.gr/synavlia-th...in-ikaria-dolofonia-charaktira-meta-mousikis/
     
  12. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Γιατί μας "ενδιαφέρει" ο Μανωλιός και ο Σηφαλιός αλλά κάπου αλλού που τα δικαιώματα της γυναίκας είναι άγνωστη λέξη δεν λέμε κουβέντα!!!!!
    Πρώτο Θέμα: Οι Ταλιμπάν διέλυσαν πορεία γυναικών που ζητούσαν «ψωμί, δουλειά και ελευθερία».
    https://www.protothema.gr/world/art...-psomi-douleia-kai-eleutheria/?utm_source=rss