Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αμφιβολίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 18 Ιουλίου 2020.

1. Expert ετών 94, από πέρσι δεν καλοθυμάται ποιός-ά είναι ...

2. espimain

espimain Contributor

Νομίζω ότι το σχόλιο σου εμπίπτει στο φαινόμενο.
    Μήπως να το ψάξεις και πάλι;
    Ίσως για καλό και για κακό να διαβάσεις για το ξανά για το φαινόμενο όσο έχεις περιθώριο να διαγράψεις το σχόλιο;
    Γιατί αν περάσουν κάποιες ώρες δεν θα μπορείς.
    Δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω αλλά κάτι δε κατάλαβες καλά μάλλον.
    Μπορώ φυσικά να σου το πω και με ΠΜ και να σβήσουμε τα εδώ σχόλια αν θέλεις.

3. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Με 2 ωρες καθημερινη ενασχοληση με ενα αντικειμενο (θεωρητικξ, πρακτικη, διερευνητικη, πειραματικη κλπ) ζρειαζεααι κοντα στα 13 χρονια.
    Με 1 ωρα τη μερα, 25 χρονια.
    Αν ο κανονας των 10.000 ωρων ειναι γενικης ισχυος και αρχισεις μετα τα 60, θα συμβει και αυτο....

4. E. Dantes

Η προθεση σου δεν αφορα εμενα.
    Αν εχω κανω κατι τοσο λαθος, με αφορα στο βαθμο που με ενδιαφερει.
    Αν το λαθος μου θετει εν αμφιβολω ολη μου την ικανοτητα να σχολιασω στο θεμα, ευτυχως υπαρζει και το μαγικο κουμπι ignore.
    Σι γιου αραουντ.

5. Άρα είτε ξεκινάνε ανήλικοι για το Νομπέλ, έστω το IG, είτε οι ώρες "πτήσης", θυσία στον Βάαλ του Αλτσχάημερ ...

6. espimain

espimain Contributor

Θα νοιώθατε προσβεβλημένος αν αυτό που ετοίμασα να σας γράψω σε προσωπικό μήνυμα το έγραφα δημόσια; Διαβεβαιώνοντας σας ότι έχω καλή και όχι κακή πρόθεση και αυτή είναι το να σας προστατέψω;
    Για το φαινόμενο θα γράψω.
    Επιμένετε ότι έχετε δίκιο;
    Δεν έχετε καμία αμφιβολία;
    Εγώ παρόλο που το διάβασα πολλές φορές έχω κάποια αμφιβολία για την αντίληψη μου.
    Να το γράψω;

7. E. Dantes

Ουδεπορρωθεν ισχυριστηκα οτι δεν εκανα/κανω λαθος.
    Πραξε κατα συνειδηση.
    Αποδομησε και στυλιτευσε οτι νομιζεις, για οποιον λογο σε κινητοποιει να το κανεις.
    Ευχαριστω για την προσφορα προστασιας, αλλα αφενος δεν ζρειαζεται να προστατευτω απο τα δικα μου λαθη, αφετερου δεν θα με θιξει ο ενδεχομενο να μεινουν εδω καρφωμενα στον αιωνα τον απαντα τα οποια λαθη μου προς χλευη των επερχομενων γενεων.
    Αλλωστε λενε πως τα λαθη πληρωνονται, οποτε ευκαιρια να ξερδισω και κατι.

8. espimain

espimain Contributor

Το φαινόμενο έχει να κάνει με το ότι αν ρωτήσεις πολλούς πραγματικά έξυπνους (ειδικούς) και πολλούς πραγματικά ανόητους (άσχετους), αν πιστεύουν ότι είναι έξυπνοι,(αν κατέχουν ένα θέμα) βάσει μιας κλίμακας, οι πραγματικά έξυπνοι (ειδικοί) συνήθως κατατάσσουν τον εαυτό τους κάπου στην μέση, ενώ οι ανόητοι (άσχετοι) κατατάσσουν τον εαυτό τους στην ανώτατη κλίμακα και είναι αδύνατον να τους επηρεάσεις την γνώμη, γιατί το πιστεύουν πραγματικά.
    Ένα πολύ γνωστό παράδειγμα που χρησιμοποιείται στην εξήγηση του φαινομένου είναι ένα πραγματικό περιστατικό.
    Ένας ληστής στην Αμερική διάβασε για την «συμπαθητική μελάνη» (αν γράψεις με πένα και χυμό λεμονιού το κείμενο μένει αόρατο μέχρι να πλησιάσεις το χαρτί σε φλόγα, οπότε εμφανίζεται).
    Ο ληστής λοιπόν πασάλειψε το πρόσωπο του με λεμόνι και πήγε να κάνει μια ληστεία, θεωρώντας ότι είναι αόρατος, Όταν τον συλλάβανε στάθηκε αδύνατον να πιστέψει ότι φαινόταν το πρόσωπο του, αφού το είχε πασαλείψει με χυμό λεμονιού.
    Πιστεύεις ότι στο σχόλιο σου έχει σχέση με αυτό που σου γράφω
    Μετά από αυτό που έγραψα πιστεύεις ότι πρέπει να μείνουν τα σχόλια μας ή να σβηστούν.

Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2020
  9. E. Dantes

Εχω ηδη απαντησει.
    Αν ζοριζεσαι πολυ, κανε report.
    Καλο ΣΚ.

10. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Επανήλθα όπως σας υποσχέθηκα!
    Το πότε αντιλαμβάνεται κανείς πως ο χ στόχος που έχει θέσει παύει να είναι εφικτός είναι τεράστιο θέμα. Καποιοι πνίγονται κι ακόμη δεν έχουν καταλάβει τι φταίει.
    Εγώ προσωπικά αλλάζω στόχους και χωρίς να αναγκαστώ να φτάσω στο σημείο να δω πως δεν είναι εφικτοί. Σε κάθε μου επιλογή και κάθε στόχο θέτω κάποιες προυποθέσεις που δεν έχουν σημασία επί του παρόντος. Μέσα σε αυτές μία είναι καθοριστικής σημασίας για την αλλαγή στόχου. Το να πάψει η προσδοκία για την επίτευξη να μου δίνει χαρά. Δε με πτοούν προσπάθεια, κούραση, αγώνας και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί αλλά αν φτάσει στο σημείο να στερεί την χαρά μου καμία προσπάθεια δεν έχει σημασία από εκεί και πέρα.
    Δεν είναι πάντως απαραίτητο να μην είναι ρεαλιστικός ο στόχος για να στραβώσει ή να μην πετύχει. Εξάλλου όλα είναι δρόμος  

11. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Αυτό που εχω εισπράξει από το σύνολο της απάντησης είναι πως δε μιλάτε για αλλαγή στόχου άλλα για κατάργηση, λόγω ίσως ξεθωριάσματος επιθυμίας ή μεταβολής των θέλω.
    Δεκτό και σεβαστό. Στο παιχνίδι είναι κι αυτό.
    Εγω αναφέρομαι στην περίπτωση μη μεταβολής των θέλω

12. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Για αλλαγή μιλάω. Θέτω νέο στόχο είτε σημαίνει ολοκλήρωσα τον προηγούμενο και θέτω τον επόμενο είτε σημαίνει παράτησα τον προηγούμενο και έθεσα νέο.
    Στην περίπτωση μη μεταβολής των θέλω στην οποία αναφέρεστε όλα καλά αρκεί η μη μεταβολή να μη φτάσει στο σημείο να αποτελέσει τροχοπέδη.