Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάγκη για υποταγή, sane or not?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος ἀστράρχη, στις 29 Οκτωβρίου 2016.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Κύριε Gουρούνι (πραγματικά ανυπομονούσα να το πω αυτό), γενικά στην λειτουργία μας ως μέλη μιας κοινωνίας υπάρχει κάτι σαν ιεραρχία, το κυριαρχικό είναι πάντα υποτακτικό του κυριαρχικότερου. Ο καθένας μας, άσχετα με το πόσο κυριαρχικό θεωρεί τον εαυτό του, έχει κάποιους/κάτι που πάντα τους βλέπει ως ανώτερη αρχή και τελεί υπό την κυριαρχία τους και τις εντολές τους. Το ποιοι ή τι είναι αυτοί/τό μπορεί να αλλάζει κάθε μισάωρο αλλά διαρκώς υπάρχει.

Γνωρίζω κάποια η οποία υπήρξε το καλύτερο παιδί για τον πατέρα της, η καλύτερη μαθήτρια για τους δασκάλους της, η καλύτερη φοιτήτρια για τους καθηγητές της, η καλύτερη υπάλληλος για το αφεντικό της. Και αυτό γιατί όποτε της ζήτησε να κάνει κάτι κάποιος που αυτή τον έβλεπε ως άρχουσα αρχή το έκανε με τον καλύτερο τρόπο που γινόταν αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες της. Ως σύζυγος καλού φίλου μου είναι ολοφάνερη, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, μία εσωτερική ανάγκη για έγκριση από τον σύζυγο της σχεδόν για οτιδήποτε αφορά την ζωή της, βασικά μία διάθεση να λειτουργεί με τρόπο που ξέρει ότι εγκρίνει ο σύζυγος της. Βάζοντας και την αγάπη της για spanking θεωρώ ότι είναι ασφαλές να ταξινομηθεί η σχέση τους ως bdsmική, άσχετα που και οι δύο ξέρουν για τον χώρο μας σχεδόν τίποτα πέρα από την ύπαρξη του.

Με άλλα λόγια αυτό που βλέπω εγώ είναι ένα άτομο που έχει σωστά τοποθετήσει τον εαυτό της στην αλυσίδα της κυριαρχίας-υποταγής, ένα άτομο με μεγάλη αυτοεκτίμηση και χαμηλό εγωισμό που αναζητά την αυτοπραγμάτωση(και όχι την εξάλειψη της), τις εσωτερικές ισορροπίες της και την εσωτερική της πλήρωση σε ένα καθεστώς καθοδήγησης και αποδοχής της λειτουργίας της από αυτόν/ους που αναγνωρίζει ως ανώτερους της και που φυσικά θα κλωτσήσει σε ότι πάει να της επιβληθεί και το λογίζει ως κατώτερο της . Η πιο ολοκληρωμένη υποτακτική για τις δικές μου θεωρήσεις, μια out of the box υποτακτική.

Για αυτό και αμφισβητώ την έννοια της γενίκευσης στο συμπέρασμα που απορρέει από τα λεγόμενα σου, ότι κυριαρχικός γεννιέσαι αλλά υποτακτικός καταντάς, εκτός και αν σου αρέσει το s/m.

Όσο αφορά καθαρά το s/m το οποίο εσύ γράφεις με κεφαλαίο M, προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού, σε αντίθεση με το D/s το M/s και το T/b γράφεται με πεζό s και πεζό m ακριβώς γιατί αφορά το καύλα exchange και δεν είναι προυπόθεση η ύπαρξη power exchange αν και επι το πλείστο συνυπάρχει. Ένας μόνο σαδιστής καυλώνει με την διαδικασία πρόκλησης πόνου και ένας μόνο μαζοχιστής με την απολαβή του πόνου and thats all. Τώρα αν τυχαίνει να σε καυλώνει και ο εξευτελισμός που απαιτεί πλαίσιο κ/υ και βάλεις τους ειδικούς να το ψάξουν μάλλον θα σου βρουν πολλά, πολύ περισσότερα από ότι αν καύλωνες μοναχά με τον πόνο. Και εσένα σε καυλώνει ο εξευτελισμός έτσι δεν είναι?

2. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Mister Gonal, διαβάζοντας την απάντησή σου ομολογουμένως μπερδεύτηκα. Ενώ χρησιμοποιείς το nick μου απαντάς σε κάποιον άλλο.

Όμως ας τα πάρουμε ένα ένα. Το s/M αναφέρεται σε σχέση με πλαίσιο slave Mistress είναι τα αρχικά των λέξεων. Δεν υπάρχει ψήγμα εντυπωσιασμού, προτιμώ όμως όταν αναφέρομαι σε λέξη που χαρακτηρίζει την Γυναίκα Κ αυτή να είναι με κεφαλαίο.

Το αν με καυλώνει ο εξευτελισμός και πόσα ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω από που το εξάγεις από την προηγούμενη τοποθέτηση μου και τι σχέση έχει αυτό, πάντως θα μπορούσες εύκολα να το συμπεράνεις χωρίς να αναρωτιέσαι από τις ουκ ολίγες φωτογραφίες που έχω ανεβάσει σε θέματα όπως τα femdom art/gif αλλά και από τις προσωπικές μου ιστορίες που έχω μοιραστεί με όλους σας κατά καιρό.

Τώρα πάμε στο συμπέρασμα σου,

Για αυτό και αμφισβητώ την έννοια της γενίκευσης στο συμπέρασμα που απορρέει από τα λεγόμενα σου, ότι κυριαρχικός γεννιέσαι αλλά υποτακτικός καταντάς, εκτός και αν σου αρέσει το s/m.

Δεν υπάρχει πουθενά τέτοια γενίκευση στη τοποθέτηση μου, θα σου πρότεινα δε, να δεις ξανά την αρχική μου τοποθέτηση, όχι μόνο την διευκρίνηση,που γράφω αρκετές φορές την έκφραση ''για εμένα''.

Τέλος είναι τόσο άτακτη η συμπερισματολογία σου γύρω από αυτό που έγραψα που με κάνει εντόνως να αμφισβητώ τα συμπεράσματα σου απο την σχέση του φιλικού σου ζευγαριού που περιγράφεις. Να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει κιόλας τι κάνουν οι φίλοι σου, πόσω μάλλον αν είναι υπαρκτό το ζευγάρι ή όχι. Γιατί όπως έγραψες ζουν εκτός bdsm καθότι δε το γνωρίζουν, οπότε είναι εκτός της σφαίρας του bdsm όσο κι εσύ θες να το τοποθετείς εντός.

Εκτός σχέσεων bdsm δεν βάζω κάποια αρχικά για να μη γίνει μπέρδεμα, δεν αναγνωρίζω την αλυσίδα κυριαρχίας υποταγής που αναφέρεις.

Τέλος, όταν ικανοποιείς μία ανάγκη, πραγματοποιείς την εξάλειψη της. Πεινάς, τρώς, χορταίνεις. Εξάλειψη της ανάγκης για πείνα, μέχρι να ξαναγουργουρήσει  

Last edited: 29 Οκτωβρίου 2016
  3. AuroraBorealis

Mister AuroraBorealis (ex Cyclacur) είναι το σωστό. Gonal όπως και οποιοδήποτε άλλο σκεύασμα της Serono δεν υπήρχε περίπτωση να διαλέξω για nick. Σχετικά με το ποστ μου, δεν χρησιμοποιώ μόνο το nick σου, κάνω και quote την γνώμη σου οπότε definitely αναφέρομαι σε σένα. Τώρα βέβαια αν ονομάζεις το M/s s/M το βρίσκω λογικό να υπάρξουν τέτοιου είδους παρεξηγήσεις και να είναι εκτός θέματος και ένα μεγάλο μέρος της απάντησης μου. Είναι δική σου εφεύρεση το s/M ή μπορεί να το διαβάσει κανείς και αλλού και μου έχει διαφύγει? Ρωτάω γιατί θα με ενδιέφερε να μη έχω λάθος συμπεράσματα για αυτά που γράφεις.

Αναφέρομαι σε αυτή "Η υποταγη ομως αναγκη με την καμια. Αν η επιθυμια της υποταγης γινεται αναγκη τον λογο πρεπει να τον εχουν οι ειδικοι." την γενίκευση.

Μπορείς να αμφισβητήσεις ότι θέλεις και για την ύπαρξη του συγκεκριμένου ζευγαριού στο τραπέζι μπορώ να ρίξω μονάχα τον λόγο μου, τίποτα άλλο δεν υπάρχει. Σχετικά με το αν είναι ή όχι bdsm έγραψα ότι στην ουσία το ασκούν χωρίς να γνωρίζουν ότι λέγεται έτσι.

Η πείνα δεν είναι ανάγκη είναι αίσθηση την οποία την δημιουργεί η ανάγκη για τροφή η οποία είναι μία ανάγκη διαρκής, παύει μόνο με τον θάνατο.
    Ανάγκη για πείνα δεν υπάρχει, γουργούρισμα υπάρχει ωστόσο.

4. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Mr Gonal βαριεμαι τα μαλα τις επεξηγησεις επιπεδου δημοτικου. Καλη συνεχεια.

5. AuroraBorealis

Μίστερ Gουρούνι αδυνατώ να δω που χρειάζεται να δώσεις επεξηγήσεις δημοτικού, όπως βλέπεις σε αυτόν τον μικρό μας διάλογο εγώ είμαι αυτός που το κάνω αυτό και όπως πολύ σωστά αναφέρεις, είναι κάπως κουραστικό.

Καλή συνέχεια επίσης Μίστερ Gουρούνι.

6. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Το ιδιο λεμε. Καλη σου συνεχεια.

7. gaby

gaby Guest

@kinsha no onna

ο ειδικός, ακόμα και αν πήγαινε σε αυτόν το υ για τον συγκεκριμένο λόγο, δεν θα ασχολείτο, πιστεύω, και το υ θα έδινε τζάμπα τα ωραία του λεφτά. Όταν υπάρχει ένταση επιθυμίας για υποταγή ή ανάγκη ή όπως θέλετε πεστε το, το υ να βρίσκει Κ, όχι ειδικό, αυτό έχω να πω και αυτό έχω κάνει στη ζωή μου. Αυτή η επιλογή μου έχει δώσει απολαύσεις, ανακούφιση της ανάγκης για υποταγή και άρα ισορροπία και έχω κάνει την οικονομία μου σε ευρώ  

8. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Το νήμα το άνοιξα με αφορμή το σχόλιο του γουρουνιού και αυτό επειδή κάπως με "σόκαρε" σαν άποψη απο άτομο που είναι εδώ και ζει ή έχει ζήσει σε ασύμμετρες σχέσεις. Προσωπικά δεν έχω τέτοιες ανησυχίες, πιο πολύ γιατί είμαι της άποψης ότι αφού μου συμβαίνει το αποδέχομαι και το ζω με ο,τι κόστος τωρινό ή μελλοντικό. Αν ακόμα αναρωτιόμουν, προσωπικά, για το αν χρειάζομαι ειδικό..πέραν του ότι δεν θα είχα κάνει ούτε τα μισά βήματα μέσα στη σχέση απο αυτά που έχω κάνει, θα έπρεπε να γυρίσω "πίσω" να λύσω αυτό!

9. Το ποσο "sane" ειναι η αναγκη για υποταγη, εξαρταται [κατα την ταπεινη μου αποψη] απο εναν κυριως παραγοντα... Την ενταση αυτης της αναγκης. Εαν γινει ψυχωση ή εμμονη ιδεα, τοτε υπαρχει θεμα...

10. tithon

tithon Contributor

στα θηλαστικά η προσαρμογή είναι παράγοντας επιβίωσης. δεν το χει προσέξει κανένας;
    ο διμορφισμός επιτάχυνε την εξέλιξη, μπορεί και να τερμάτισαν πρώτα.

11. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

@kinsha no onna πιο σοκαριστικο,για μενα, ειναι η αναγνωριση της επιθυμισς ικανοποιησης του "εθισμου" που αναφερεις παρα η οποια αποψη. Το Εγω του υ, ποσο ισχυρο κεφαλαιο.

12. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Κοίτα @Guruni δεν μπορώ καν να απαντήσω και να δεχτώ ή να διαφωνήσω με το αν σχετίζεται με το "εγώ", απο την στιγμή που δεν καταλαβαίνω τι θα πει 'αναγνώριση επιθυμίας ικανοποίησης του εθισμού, που έγραψα εγώ ως εθισμός στην υποταγή μου (με απλά λόγια, εθισμος στο να είμαι καλό για το Αφεντικό μου, ειδικά όχι γενικά)

Όσο για το Εγώ του υ, όντως τεράστιο και ενδιαφέρον και πρέπει να υπάρχουν και άπειρα νήματα πάνω σε αυτό για να διαβάσουμε όσοι ενδιαφερόμαστε.

Καλημέρα