Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 8 Ιανουαρίου 2012.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας

    Αυτο που με απασχολησε ειναι το εξης.Ειναι vanilla αναγκηη η επιθυμια να ειναι και συντροφος ο Κ? Δηλαδη η κυριαρχια περιλαμβανει και αυτο ή οχι? Ειναι ας πουμε παραλογο να το ζητας αυτο απο τον Κ σου?

     
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας




    Aν βίωνες ως γυναίκα μιά καθαρά vanilla σχέση, με την προυπόθεση ότι δεν έχεις τις ανάγκες μιας υποτακτικής, και η vanilla αυτή σχέση, περιοριζόταν σε καθαρά σεξουαλική ικανοποίηση χωρίς αισθήματα συντροφικότητας από τον έτερο, η απόψή μου είναι ότι δεν θα έμενες μαζί του.
    Την ερωτική σχέση όλοι την θέλουμε ολοκληρωμένη. Και άν δεν μπορούμε να την έχουμε ολοκληρωμένη,
    ενεργούμε ανάλογα .....(ο νοών νοείτο) ....

    Αν λοιπόν η κυριαρχία δεν περιλαμβάνει κατ ανάγκη και το "πακέτο" της συντροφικότητας, με τα όποια καλά αυτό περιλαμβάνει, θα ένοιωθες πληρότητα και ολοκλήρωση στην σχέση σου στο όνομα και μόνο της κυριαρχίας, εφόσον δεν καλύπτεσαι πλήρως ?
     
    Last edited: 9 Ιανουαρίου 2012
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας

    Την επιθυμία που εκφράζεις δεν τη βρίσκω διόλου παράλογη, αν και δεν μου πέφτει λόγος.
     
  4. Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας

    Προσωπικά θεωρώ πως ο άνθρωπος με τον οποίο σχετίζομαι ερωτικά είτε είναι αφέντης μου είτε είναι βανιλα είναι συντροφός μου και πολλά άλλα. Δεν διαχωρίζω μέσα μου τίποτα. Τα υπόλοιπα τα βλέπω ως ξεπέτες ή sessions με καθορισμένο χρόνο και ημερομηνία λήξης.
    Η συντροφικότητα δείχνεται με πολλούς τρόπους και όχι απραίτητα με το 24/7. Εκεί πλέον μιλάμε για συμβίωση.
    Αναρωτιέμαι κιόλας, πως θα μπορούσα να νοιώσω και να βιώσω την υποταγή από έναν άνθρωπο που δεν δείχνει να νοιάζεται, να ενδιαφέρεται, να με σέβεται, να με πονάει, να με νοιώθει. Που θα υποτασσόμουν;
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας

    Δεν αναφερω πουθενα αυτα που λες. Οτι δεν νοιαζεται, δεν σε ποναει, δεν σε σεβεται, δεν σε νοιωθει, δεν ενδιαφερεται κλπ., ουτε οτι ειναι γαμιας μονο και κανει sessions.
    Αν τα νοιωθει ολα αυτα και κατι παραπανω ακομα, αλλα δεν ειναι ερωτευμενος οπως εσυ και δεν επιθυμει να εχετε κοινωνικη συναναστροφη με αλλους και κοινωνικη ζωη σαν ζευγαρι και να συμπεριφερεται σαν συντροφος, αλλα επιθυμει να ειναι μονο Κυριαρχος,(που εκτος απο bdsm, γελατε,μιλατε πολυ,προβληματιζεστε παρεα) γιατι βρε αδερφε ειναι σε φαση που δεν θελει να ειναι συντροφος......τοτε αναρωτιεμαι τι γινεται
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας

    Αρα, δεν κρινεται ως vanilla και κακως ζητουμενη, η συντροφικοτητα απο εναν Κυριαρχο κατα την γνωμη σου.Χαιρομαι....αν και ουτε εμενα μου πεφτει λογος....χαχαχα!
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας


    Εγω προσωπικα οχι.Ειμαι υπερ του πακετου και στις bdsm σχεσεις.Γι αυτο ρωταω, με αναφορα την δικη μου αποψη, αν ειναι vanilla αναγκη και αν επιτρεπεται να ζητας απο εναν Κυριαρχο κατι τετοιο.
     
  8. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας

    Anastasia, την ανάγκη για υποταγή ή κυριαρχία δεν μπορώ να την εξηγήσω με λόγια γιατι είναι
    ενα συναισθημα. Πως να εξηγήσεις με λογια τη χαρά , το φόβο κτλ. Μόνο αν το ζήσεις μπορείς
    να καταλάβεις .( Παίξε με τον σύντροφό σου κανένα παιχνιδάκι).Και πάλι ανάμεσα σε άτομα υποτακτικά υπάρχει διαφορετική αντίληψη αυτής της ανάγκης και πόσο είναι απαραίτητη για τον καθένα. Όσο για τη συντροφικότητα εχει να κάνει πάλι με τον παράγοντα άνθρωπο και όχι με το
    είδος της σχέσης (vanilla ή bdsm)
     
  9. Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας


    Ένας άνθρωπος που κάνει όλα αυτά δεν μπορεί να μη θεωρείται και σύντροφος όμως κατά τη δική μου άποψη. Το να μην είναι ερωτευμένος είναι άλλο καπέλο.
    Αυτό που αναφέρεις όμως με προβληματίζει. Τι θα πει να μην έχουμε κοινωνική συναναστροφή και κοινωνική ζωή με άλλους; Αυτό μου κάνει υποκριτικό τελείως και φυσικα δεν καταλαβαίνω επ'ουδενί πως μπορεί κάποιος/α να τον αισθάνεται ως Κύριο-Αφέντη. Είναι σα να ντρέπεται για μένα. Όχι, δεν μπορώ να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν τέτοιον άνθρωπο. Περισσότερο σαν ένα play το βλέπω όλο αυτό που περιγράφεις άντε και με λίγη κουβεντούλα για εναλλαγή.
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας


    Δεν ξερω πως λεγεται ουτε πως ειναι για να στο επιβεβαιωσω......ισως υπερεβαλλα λιγο για να εκφρασω αυτο που ειχα στο μυαλο μου.
    Παντως μιλαω για εναν Κυριαρχο που δεν ειναι ερωτευμενος και δεν επιθυμει να ειναι συντροφος και δεν εχει κοινωνικη συναναστροφη μαζι σου σαν ζευγαρι, αλλα ειναι περισσοτερο πολυ καλος φιλος και ειναι αψογος ως Κυριαρχος.
    Μαλλον τωρα το εξεφρασα σωστοτερα.
    Τι κανεις με καποιον τετοιο? Και ειναι ξαναλεω πρεπον να εκφρασεις την αναγκη σου για συντροφικοτητα ή ειναι πολυ vanilla αναγκη? Φυσιολογικα μια υποτακτικης ψυχολογιας γυναικα με συνειδητοποιημενες αναγκες, δεν θα πρεπε να ειναι ικανοποιημενη με εναν αψογο κυριαρχο που την νοιαζεται, σεβεται, εκτιμα,συμπαθει και ικανοποιει την αναγκη της για υποταγη, αλλα δεν ειναι ερωτευμενος μαζι της οπως αυτη? Αυτο δεν αποζητα μονο μια υποτακτικη γυναικα? Γιατι τοσο καιρο εδω, αυτο διαβαζω. Οτι αυτη ειναι η βασικη και πρωταρχικη αναγκη και ολα τ αλλα δεν ειναι και πολυ απαραιτητα (ερωτας,συντροφικοτητα κλπ)
     
  11. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας


    Γιατί μωρε σε προβληματίζει αν μια υ έχει vanilla ανάγκες??? . Δεν μιλάμε για καλοπρογραμματισμένα ρομποτάκια, μιλάμε για ανθρώπους με ανάγκες και ανασφάλειες που έχουν
    δικαίωμα να τις καλύψουν απο κάποιον.

    Με αγάπη.
     
  12. SadisticUsage

    SadisticUsage Regular Member

    Απάντηση: Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας

    Είναι διαφορετικό να μην υπάρχει καθόλου κοινωνική συναναστροφή και αυτή να περιορίζεται σε φιλικό στυλ.

    Επίσης το να εκφράσεις την ανάγκη για συντροφικότητα είναι λογικό. Όλοι χρειαζόμαστε και ψάχνουμε έναν σύντροφο. Το αν θα μείνεις σε μία σχέση η οποία δεν σου καλύπτει αυτή την ανάγκη είναι διαφορετικό θέμα.

    ΥΓ: Προσωπικά δεν θα έμενα.