Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναμνήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Δεκεμβρίου 2010.

1. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

@Ice on fire η μετάφραση είναι λα βας κι ρι γι αυτό ήταν εύκολο να βάλεις το τυρί στο τέλος  

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Σε πληροφορω μια εβδομαδα εκανα να κοιμηθω και ειχα κλεισει ολες μου τις κουκλες στη ντουλαπα  

3. lexy

lexy .ti.va.

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Πέταξα μια κούκλα με πορσελάνινο κεφαλάκι που μου είχε χαρίσει η νονά μου εξαιτίας της ταινίας!!
    Παρεξήγηση μεταααααααα...

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

7. Νηρηίς

Νηρηίς Guest

Οι αδελφές μου,η μητέρα κι εγώ,ανεβήκαμε εύθυμες τα απότομα σκαλοπάτια των τριών ορόφων της πλατείας του Αγίου Πέτρου όπου εκείνος διέμενε.Με τη σονάτα μου του Μπετόβεν,με συνοδεία βιολιού και βιολοντσέλου στο χέρι,μπήκα σαν ένα κοριτσάκι που πάει πρώτη μέρα στο σχολείο.Εκείνος στάθηκε πολύ καλός κι όσο ευγενικός μπορούσε.Ύστερα απο μερικές φράσεις περι ανέμων και υδάτων,με τοποθέτησε μπρος στο πιάνο,κι άρχισα αμέσως.'Eπαιζα θαρρετά και τραγουδούσα τη συνοδεία του βιολιού και του βιολοντσέλου.Ενθουσιάστηκε τόσο,που μου υποσχέθηκε να ρχεται κάθε μέρα στο ξενοδοχείο μας.Κρατησε το λόγο του.Μα αντι να μένει μιαν ώρα,ύστερα απο το μεσημέρι,καθόταν τέσσερις και πέντε..Δεν κουραζόταν ποτέ να μου ανασηκώνει ή να μου κυρτώνει τα δάχτυλα,που ήμουν συνηθισμένη να κρατώ ίσα και τεντωμένα όταν τα σήκωνα.Θα πρέπει να ήταν πολύ ευχαριστημένος μαζί μου επειδή δεκαέξι μέρες συνέχεια δεν έλειψε ούτε μια φορά.
    Δεν αισθανόμασταν την πείνα πριν απ τις πέντε το απόγευμα.Η καλή μητέρα νήστευε κι αυτή μαζί μας.Οι άνθρωποι όμως του ξενοδοχείου,ήταν αγανακτισμένοι.
    Δεκαοχτώ μέρες που μείναμε στη Βιέννη,απασχοληθήκανε χωρίς διακοπή.Η θεία Μίνα με τις τέσσερις ξαδέλφες μας,οργάνωσαν πολλές εκδρομές στο Πράτερ,στο Αουγκάρντεν,στο Λουστγκαρντεν,στο Ντορνμπαχ.Και παντου κάτι τσιμπούσαμε.Πηγαίναμε στο θέατρο.Τα βράδυα χορεύαμε.Και γυρίζοντας στο ξενοδοχείο,παίρναμε το παγωτό μας στο Γκράμπεν,γελούσαμε,αστειευόμασταν.Στις εφτά το πρωί ήμασταν κιόλας σηκωμένες,ντυμένες κι έτοιμες για δράση.Αχ,αυτή ήταν ζωή!Τη νύχτα κάναμε ασκήσεις στο πιάνο! Οι γείτονες,απελπισμένοι το έβαζαν στα πόδια..

Last edited by a moderator: 24 Νοεμβρίου 2015
  8. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

μα καλα, σκεφτηκα

μετα, ειδα στο προφιλ 18 ετων, και ηρεμησα