Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανδρες μονοι, γυναικες μονες....τι φταιει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 27 Ιανουαρίου 2012.

1. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Ανδρες μονοι, γυναικες μονες....τι φταιει?

Δεν σε καταλαβαίνω. Αν μπορείς εξήγησε.

2. GRD

GRD Great Red Dragon

Έκρινες αυθαίρετη τη πρότασή μου... και απάντησα με την αυθαίρετη δική σου  

Γενικώς περί ορέξεως κολοκυθόπιττα (ή άλλη)...   Απλά σύμφωνα με τη λογική της αποδυνάμωσης του άνδρα... και της δύναμης στη γυναίκα... θα έπρεπε να ΜΗΝ έχετε θέμα να βρείτε Κ γυναίκες   ΤεςΠα... μην διαλύσουμε το topic του κόσμου... με άσχετο θέμα  

Ανδρ(ε)ας

3. perfect_number

perfect_number Regular Member

Ας συγκρινει καποιος τη σεξουαλικη και προσωπικη ζωη ενος "εναλλακτικου" σεξουαλικου οντος προ και μετα ιντερνετ.

Το ιντερνετ ειναι ενα εργαλειο..που μπορεις να το χρησιμοποιησεις αποτελεσματικα για να βρεις βελονα στ'αχυρα ή να ψαξεις σε αχυρα σε ακτινα χιλιομετρων.
    + η ανωνυμια που σου επιτρεπει να περιγραψεις τα θελω σου σε οποιον ενδιαφερθει.

Αυτη η συζητηση μου θυμιζει μια αλλη που ειχα κανει με εναν μαζοχακο 60χρονο που απολαμβανε να καθαριζει σπιτια αντρων και να τους ικανοποιει σεξουαλικα.Επρεπε να περιμενει να φτασει στα 50 για να χρησιμοποιησει το ιντερνετ για να ζησει αυτο που θελει.Μου ειχε πει οτι μεχρι εκεινη την ηλικια δε θυμοταν να ειχε φυγει απο τη συναντηση του με καποιον και να νιωθει ικανοποιημενος..(τραγικο)

Αν μιλαμε ομως για "παραδοσιακη" σεξουαλικοτητα,θυμαμαι επισης παντα τους φιλους μου εγκλωβισμενους σε σχεσεις μονο και μονο επειδη ο μικρος τους κοινωνικος κυκλος δεν περιελαμβανε καποια κοπελα που θα τους ενθουσιαζε,και φιλες με τις αντρικες τους επαφες να εχουν διαλειμματα ετων μεταξυ τους για τον ιδιο λογο.
    +ειχα διαβασει ενα αρθρο για μια μελετη για την επικοινωνια των φυλων στο ιντερνετ η οποια εδειχνε πως το φαινομενο των ξεχωριστων αντρικων και γυναικειων κλικων που παρατηρησες γυρω σου,δεν ισχυει τοσο στον εικονικο κοσμο.

Προσωπικα ποτε δε με ενδιεφερε το παιχνιδι των ενηλικων που λεγεται φλερτ.
    Τα υπονοουμενα,τα προσχηματα,η προβολη του σεξυ,το μικρο θεατρο και ο αυτοσκοπος του να κανω τον αλλο να με δεχτει αφαιρει για μενα ο,τι φυσικο.Ισως απο την αλλη το κανω λαθος..ή μου το εχουν κανει λαθος.Αλλα δεν εχω καμια ορεξη να ανακαλυψω αν ισχυει κατι απο τα δυο..

Last edited: 27 Μαρτίου 2012
  4. PhoenixN

PhoenixN New Member

Αυτό το παιχνίδι είναι κάτι που εγώ προσωπικά το απολαμβάνω, όταν είναι το ψεύτικο και η σκέψη του "άντε να φύγει ο μ*****ς" τότε είναι εκνευριστικό, αν πηγαίνει κάπου όμως είναι πραγματικά ωραίο.

5. Emiris

Emiris Regular Member

Αγαπητέ συνφορουμίτη το φλερτ δεν είναι παιχνίδι ενηλίκων. Μια χαρά φλερτάρουν και οι έφηβοι.
    Γενικά ο όρος της «ενηλικίωσης» είναι νομικίστικος και ουδεμία πραγματική αξία έχει για τη φύση και τον άνθρωπο. Για παράδειγμα, όταν κοιτάς μία κοπέλα για να δεις αν σου αρέσει, είναι τελείως αδιάφορο για τη λίμπιντο εκείνη τη στιγμή αν είναι 17χρονη ή 19χρονη.

Επίσης αυτό το «μικρό θέατρο» που αναφέρεις είναι εμφανές σε όλη την κοινωνική εκδήλωση του ατόμου, και ίσως να εκλείπει κιόλας παντελώς σε μερικούς ακριβώς τη στιγμή που φλερτάρουν. Εκεί, λόγω του πόθου, τα πράγματα γίνονται πολλές φορές τόσο σημαντικά, που από το στρες χάνεις όποια υποκριτική ικανότητα η προσωπικότητα έχει αναπτύξει και γίνεσαι περισσότερο «πραγματικός» από όσο θα έπρεπε, μπερδεύοντας λόγια, λέγοντας μ@λ@κίες και γενικά μη μπορώντας να ελέγξεις τη συμπεριφορά σου.

Αυτό που μου έχει κάνει πολλές φορές μεγάλη εντύπωση είναι πόσο ασήμαντα είναι όλα αυτά. Ενώ τρέμεις ότι αρκεί μία λάθος λέξη για να σε κάνει να χάσεις τις ελπίδες σου να δεχτεί πχ να βγείτε, τελικά πολλές φορές τυχαίνει να παίρνεις θετική απάντηση ενώ τα έκανες και τα είπες όλα λάθος, και άλλες φορές, δυστυχώς οι περισσότερες, να παίρνεις αρνητική απάντηση ενώ τα είπες και τα έκανες όλα σωστά.
    Αυτό δείχνει ότι τελικά δεν κρίνει τα λόγια σου τόσο πολύ και ούτε την προσωπικότητά σου. Είναι τις περισσότερες φορές απλά και μόνο θέμα σαρκικής έλξης και αποδοχής.

Όποιος καταλαβαίνει ιταλικά θα ευχαριστηθεί τους στίχους αυτού του τραγουδιού πιστεύω:

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Alexkat

Alexkat Contributor

Όχι μόνο ....

Είναι και θέμα πόσο της λείπει η ερωτική συντροφικότητα και το sex ...

7. captain

captain Regular Member

φταίνε πολλά όμως κυρίως πιστεύω η απαίτησης της εποχής και η δικές μας απαίτησής στο τέλειο  

8. perfect_number

perfect_number Regular Member

Κατι πρεπει να κανουμε για το οτι παιρνεις τις εκφρασεις μου κυριολεκτικα..δε ξερω,ενα κρυφο κωδικα,κατι..   Κριμα τοση δακτυλογραφηση απο τη μερια σου..

Για σενα το λεω,εμενα χαρα μου που ασχολεισαι:innocent:

9. Necrotik

Necrotik Dead Member

Θα έλεγα πως κρίνει τον αέρα σου, την εντύπωση που της δίνεται για σένα.

10. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

νομίζω ότι συνειδητά ή ασυναίσθητα, κρίνει και τις "δυνατότητες" και την "συμβατότητα"

11. Emiris

Emiris Regular Member

Σωστά Φεγγαράκι.
    Αυτό το «δυνατότητες» το εξηγείς λίγο παραπάνω αν έχεις όρεξη;
    Ποιες δυνατότητες εννοείς; Δυνατότητες τις σχέσης που ξεκινάει να προχωρήσει;
    Δυνατότητες του επίδοξου να σε κάνει «ευτυχισμένη»;
    Μήπως πιο υλικές δυνατότητες εννοείς;

12. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

ευχαρίστως  

για μένα το φλερτ είναι σαν το trailer μίας ταινίας. Σε κάνει να θέλεις να δεις την ταινία ή όχι (ή οποιαδήποτε παραλλαγή επιθυμεί ο καθένας τύπου θα την δω αλλά σε dvd / θερινό σινεμά κλπ). Δεν σε τραβάει πάντα απαραίτητα το ίδιο πράγμα στο trailer, μπορεί να είναι το καστ, μπορεί να είναι η πλοκή, μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά αν σε κάνει να θέλεις να δεις την ταινία, κάτι σου έχει κάνει "κουκου". Αυτό το "κουκου" είναι που ονομάζω "δυνατότητες".

απαντά την ερώτησή σου αγαπητέ Emiri;

cm
    ΥΓ. φυσικά η αναλογία δεν είναι τυχαία, γιατί και τζούφια ταινία μπορεί να σου βγει μετά από φανταστικό trailer, αλλά και απίστευτη ταινία μπορεί να προκύψει από trailer που δεν σου έκανε παρά μόνο ελάχιστα "κουκου", γιατί ως γνωστόν, οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι πάντα απαραίτητα οι πιο σωστές...