Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανηκεις εκει που ο εγωισμος σου εχει μεγεθος...0

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 1 Δεκεμβρίου 2014.

1. Joachim

Joachim Guest

Επειδή με τον εαυτό μας,θα ζήσουμε Αιώνια..(είτε έστω,για κάποια χρόνια)
    Βonus αναγκαία συνθήκη ωστε ν αγαπάς τον εαυτό σου για χρόνια,είναι να μάθεις ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι απο τους κατάλληλους ανθρώπους,ωστε να μην καταλήξεις ν αγαπας μόνο τον εαυτό σου.

2. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

Ειμαι αρκετα εγωιστρια, ισως γιατι εχω "δουλεψει" πολυ με τον εαυτο μου σε σημειο που η αυτοεκτιμηση μου να ειναι σε υψηλα επιπεδα.
    Στις σχεσεις μου προσπαθω πολυ να μετριασω τον εγωισμο μου. Δεν το καταφερνω παντα και αυτο ισως να μου προκαλει επιπλεον εμποδια. Οσο πιο πολυ αγαπω τον αλλο, τοσο λιγοτερο εγωιστρια ειμαι. Ελα ομως που ειμαι και αντιδραστικο του κερατα?! Εκει χανω ολο το παιχνιδι..μαζι με το δικιο μου πολλες φορες..  

3. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ο εγωισμός γενικά είναι βασικό συστατικό στις μέρες μας. Όλοι μας έχουμε και οι περισσότεροι αρνούμαστε να το παραδεχτούμε κιόλας. Κοινώς εθελοτυφλούμε.
    Προσωπικά στον μόνο τομέα που δεν έχω ίχνος εγωισμού είναι στον έρωτα. Από τα πιο όμορφα συναισθήματα. Μέσα σε ένα πλήθος ανθρώπων εσύ ΄ξεχωρίζεις (κατά καιρούς) τον έναν. Για ποιόν λόγο να μην δείξεις στον άλλον ότι σου αρέσει, ότι θέλεις να τον γνωρίσεις, ότι τον σκέφτεσαι ή ότι τον ποθείς;
    Ακόμη και αν το φας το κεφάλι σου αξίζρει τον κόπο το ταξίδι..

4. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Ανηκω σε μενα και στα ονειρα μου...

5. κατα κυριο λογο ανοικουμε στον εαυτο μας.... εμεις καθοριζουμε που θα ανηκουμε πως θα ανηκουμε και μεχρι ποτε θα ανοικουμε.....

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Έχει καιρό που ένα υ (όχι δικό μου) αναφερόταν στο "εγώ" και το "μου" πάντοτε μέσα σε εισαγωγικά όταν μιλούσαμε. Σκέφτηκα πόσο καλή δουλειά είχε κάνει μαζί με το Κ διότι με έπεισε ότι δεν ήταν απλώς μια τυπολατρεία συν του ότι είχε δοκιμαστεί στον χρόνο.