Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανταλλαγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος JohnPA, στις 21 Αυγούστου 2017.

1. bus

bus

H φάση μοιάζει πιο πολύ μ' αυτό:

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Το party τελείωσε, πριν καν αρχίσει στο συγκεκριμένο νήμα. ^-^

3. libra

libra Regular Member

Χα! Δεν καταλαβες μαλλον!
    Τεσπα εισαι μικρο κ αμαθο!

4. μίλα μου για έρπητα, μίλα μου γι' απάτη

5. lotus

lotus Silence

Για την ταινία μιλάμε?  
    Όλα τα χρονικά πριν από αυτήν δεν παίζουν ρόλο?
    Πάντως εντελώς ενημερωτικά ήμουν πρόσφατα στη Γαλλία μην ανησυχείς  
    Έχω εικόνα του 2017, όπως έχω και χιούμορ...
    Αυτό δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι επειδή έχει καλή υποδομή η χώρα σε ιατρική κάλυψη ότι οι Γάλλοι δεν έχουν σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και ότι είναι όλοι τέλειοι στην πρόληψη διότι μόλις μας το αναίρεσες το θεματάκι της πρόληψης ως νηματοθέτης!!!

6. JohnPA

JohnPA Regular Member

Φίλε μου εγώ δεν έχω πάει στη Γαλλία έχει όμως μείνει και δουλέψει η σύντροφός μου 6 χρόνια εκεί ξέρεις ότι τα παιδιά δεν ξέρουν τι θα πει τερηδόνα δεν υπάρχει εκεί γιατί; δεν είναι θέμα υποδομών νοσοκομείων είναι παιδεία πρόληψη σχολείο και πολλά άλλα που τα ξέρεις και είμαι σίγουρος τα καταλαβαινεις. Τα νοσήματα αν έχουν να κάνουν 1 προς 1000 Γαλλία Ελλάδα ε τότε το ρισκάρω

7. lotus

lotus Silence

Για την παιδεία θα συμφωνήσω, για το θέμα του ρίσκου με βρίσκεις τελείως αντίθετη... είμαι γυναίκα παρεπιπτόντως  

8. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Παιδεία και υγεία έχει ο Γάλλος οδοντίατρος @JohnPA αλλά ήρθε στην Ελλάδα να πηδηχτεί χωρίς προφυλακτικό με Ελληνίδες που έχουν ΙΚΑ με φακελάκι όπως λες και τερηδόνα.

9. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Κι αν αυτό είναι το νόημα της ανταλλαγής?
    Να μας δινουν παιδεια κι εμεις να τους δινουμε τερηδονα?
    Ε?
    Το σκεφτήκατε αυτό?

10. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Εμ τι, καλύτερα να μείνει άνεργος ο Έρικ;

11. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Αρχίζει να πέφτει φως στην υπόθεση...
    Μπορεί να ξεσκεπασα άθελά μου ολόκληρη πλεκτάνη Γάλλων οδοντιάτρων...
    Μπορεί ο Γιάννης γι'αυτό να μας καλεί όλους να πάμε Χριστούγεννα στη Γαλλία...
    Θέλουν την τερηδόνα μας!   

12. JohnPA

JohnPA Regular Member

Συγγνώμη για το φίλε φίλη μου λοιπόν χαίρομαι που συμφωνούμε έστω στο 50 %των απόψεων μου