Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανταλλαγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος JohnPA, στις 21 Αυγούστου 2017.

1. Brigitte

Brigitte Contributor

Σε ποιον πλανήτη?

2. JohnPA

JohnPA Regular Member

Και όχι μόνο το πάρα γκα- - - - - -νε μου φαίνεται όταν πάρω τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις μου θα το αποσύρω

3. Ηλίας

Ηλίας Guest

Οι υπερβολές και από τη μία και από την άλλη μεριά είναι μεγάλες. Ούτε αποστείρωση, ούτε άγνοια κινδύνου, είναι η δική μου θέση. Και στο τέλος ο καθένας ενήλικος είναι και τις δικές του ευθύνες διαχειρίζεται.

4. espimain

espimain Contributor

Τώρα καλά τα λες.
    Οι υπερβολές πάντως είναι μόνο από την μία πλευρά.
    Κανένας δεν είπε οτι δεν πρέπει να προσέχουμε, αλλά όχι και ν' ανοίξουμε τις πύλες της κολάσεως για μια πίπα.

5. Sandra1984

Sandra1984 Goodbye

6. pilote

pilote Lost in thoughts...

Μπορεί να ειπώθηκαν κάποιες υπερβολές και να την <<πέσαμε>> λίγο στο παιδί αλλά είναι ένα σοβαρό θέμα και πολλές φορές μέσα από την υπερβολή βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.

7. libra

libra Regular Member

Αστους να λενε μωρε, εσυ να μη φοβασαι!!
    Δε μου ειπες ομως, τι κανεις;

8. garfield83

garfield83 Regular Member

Ε Γαλλος δεν ειμαι ουτε καν Γαλλικα δεν ξερω, αλλα και εγω στο στομα τελειωνω!Να κοιταξω μηπως κανα προπαππους λεγοταν Francois?!

9. thanasis

thanasis Contributor

Από τη μύτη του το βγάλατε του συμπέθερου, παλιοκατακουζήνες.

Υπάρχουν 2 δεσπόζουσες οπτικές πάνω στο θέμα: η πρώτη είναι οτι, (πόσο μάλλον) όταν κάποιος ασχολείται με ενήλικους μη-μονογαμικούς τρόπους σχετίζεσθαι και ειδικά περιστασιακό swapping με μη-μονιμα μέλη ενός σχήματος, το safeR sex είναι μια καλή ιδέα. Η άλλη οπτική είναι οτι ο μόνος τρόπος να είναι κανείς απόλυτα ασφαλής είναι το σεπτόν χερογλύκανον (ΤΜ).

Για μένα και οι 2 οπτικές είναι σωστές και βρίσκω την αλήθεια κάπου ενδιάμεσα στην προφύλαξη (και όχι αποστείρωΞη) και το risk-awareness (και όχι επιπολαιότητα).

10. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Άστα αυτά άτιμε @thanasis που έκρυψες ύπουλα και επιδέξια τη γαλλική σου καταγωγή και μας βρήκες απροετοίμαστους.

11. tithon

tithon Contributor

απαιτείται σχολαστικό πλύσιμο χεριών.

12. thanasis

thanasis Contributor

Και κάλυμμα της σινδόνης με λάτεξ παπλωματοθήκη.