Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterAndreas, στις 1 Ιουνίου 2011.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Δεν μπορώ να διαφωνήσω με όσα λες γιατί είναι όσα αντιπαραθέτει ο MasterAndreas είναι λίγα για να βγάλεις σωστό συμπέρασμα, ακόμη και για το τι ακριβώς ρωτάει.

    Επειδή όμως έκανε μια ερώτηση πάνω σε ένα σοβαρό θέμα όπως λες, θα πρέπει τουλάχιστον εγώ και εσύ και ο καθένας που θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό σε αυτό το νήμα, να του δώσουμε μια σοβαρή απάντηση/συμβουλή σε αυτό που νομίζουμε ότι ρωτάει ή να του ζητήσουμε να ρωτήσει πιο σωστά ή να μην απαντήσουμε.

    Εάν κριτικάρουμε τον ίδιο ή απαντάμε «παράτα την, καλύτερα και για τους δύο» χωρίς περαιτέρω αιτιολογία, απλά οδηγούμε ένα νήμα σε προσωπική αντιπαράθεση και χάνει τον συμβουλευτικό χαρακτήρα με τον οποίο ξεκίνησε.
     
  2. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Τα λεγομενα ( γραφομενα στην προκειμενη ) κρινονται ως σοβαρα η μη συμφωνα και με το ποιος τα γραφει η/και πως γραφονται αυτα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση τον ανθρωπο δεν τον ξερω, οποτε θα κρινω απο τον τροπο του.

    Αν δεν μπορει να σπαταλησει 5-10 λεπτα σε μια πιο ομορφα δομημενη ερωτηση, δινοντας μας ( μου, συγκεκριμενα ) να καταλαβουμε οτι προκειται για πραγματικο προβληματισμο και οχι αναζητηση της ευκολης λυσης απο "αυτους που ξερουν" ( χωρις να θεωρω τον εαυτο μου απαραιτητα εναν απο αυτους, τουλαχιστον οχι παντα ) τοτε και εγω δεν μπορω να αιτιολογησω περαιτερω την οποια απαντηση δωσω. Οποια απαντηση και να εδινα, θα ηταν το ιδιο και το αυτο καθως θα ηταν πραγματικα η γνωμη μου συμφωνα με τα δεδομενα που πηρα απτην ερωτηση.  


    Δεν εκανα κριτικη σε κανεναν. Δεν ξερω κανεναν, ουτε μιλαω προσωπικα για την περιπτωση του χρηστη αυτου. 1000 χρηστες να διατυπωναν μια ερωτηση με παρομοιο τροπο εκφρασης , θα απαντουσα 1000 φορες με τον ιδιο τροπο και γυρω απτο ιδιο πλαισιο ( απαντησης ). Οποτε δεν ειναι προσωπικο.  
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Πρωτα ο Κυριος κανει την αυτοκριτικη του και προσπαθει να βρει τι δεν πηγε καλα στην εκπαιδευση η μηπως βιαστηκε να ζητησει πραγματα που η υποτακτικη δεν ειχε φτασει σε σημειο αποδεχθει .
    Τοτε ο ιδιος θα καταλαβει ποιος ειναι ο σωστος τροπος αντιμετωπισης της "ανταρσιας"
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Μερικές φορές νομίζουμε ότι διατυπώνουμε σωστά μια ερώτηση την οποία την γεννάει μια πραγματική απορία, αλλά μόνο αυτό δεν κάνουμε.

    Στο συγκεκριμένο θέμα, και επειδή τις απαντήσεις/συμβουλές μας θα τις δούνε ενδεχόμενος και άλλα μέλη με παρόμοια απορία, νομίζω ότι, ότι λέμε θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το αιτιολογούμε. Εννοώ ότι εάν κάποιος μετά από καιρό ανοίξει αυτό το νήμα για να το διαβάσει γιατί τον ενδιαφέρει και δει απαντήσεις του τύπου «ναι πίεσε την ή τιμώρησε την περισσότερο» ή «όχι μην την πιέζεις» ή «παράτα την» έτσι απλά χωρίς να εξηγείτε το γιατί απλά θα χάσει τον χρόνο του διαβάζοντάς το.

    Όχι με το «Εάν κριτικάρουμε τον ίδιο» που πριν είπα δεν θα ήθελα να εννοηθεί ότι κριτικάρεις τον νηματοθέτη. Το είπα γιατί πολλές φορές έχω δει νήματα να ξεκινούν με μια σοβαρή ερώτηση στην οποία με ενδιαφέρει να δω την γνώμη και τοποθέτηση των μελών του forum και μετά από 5-10 απαντήσεις το νήμα να εξελίσσεται σε κριτική αυτού που έθεσε το ερώτημα και αυτό το θεωρώ άχρηστο.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Συμφωνώ απολύτως...
     
  6. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    Στα σημεια το χανουμε. Πανω κατω συμφωνουμε.

    Απλα, πιστευω πως ο,τι σπειρεις θα θερισεις.  

    Αιτιολογησα την απαντηση μου, στο ποστ περι φιλαρεσκειας. Δεν ειναι αναγκη το καθετι να ντυνεται με 15 λογους και αιτια, καμια φορα ειναι καλο να αφηνουμε και το μυαλο του εξωτερικου παρατηρητη να δουλευει και να βγαζει τα συμπερασματα απο μονο του.
     
  7. beltedgirl

    beltedgirl Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Στον χώρο μας πιστέυω πως οι Μάστερ δεν παίρνουν κεφάλια. Οι υποτακτικές δεν είναι ξανθά και άβουλα κοριτσάκια που περιμένουν σαν τηλεκατευθυνόμενα κάποιον Μάστερ για να τις κατευθύνει αλλά αντιθέτως οι περισσότερες του χώρου μας είναι πανέξυπνες και καταξιωμένες επαγγελματικά γυναίκες.
    Πρώτα απ όλα θα πρέπει ο εν λόγω Μάστερ να βρει τον λόγο για τον οποίο αρνείται η υποτακτική του να ενδώσει στις επιθυμίες του. Υπάρχουν βιώματα φοβίες ταμπού που δεν αποβάλλονται εύκολα ιδίως σε μεγάλες ηλικίες.
    Η φυγή για μένα προσωπικά είναι η λύση του μούφα Μάστερ ο οποίος απαξιεί να ασχοληθεί με την υποτακτική του. Και ας μην αναλύσουμε κι εδώ τον όρο Μάστερ αλλά ας αναφέρουμε ότι ένας Μάστερ φροντίζει πρώτα απ όλα για το καλό της υποτακτικής του και μετά κοιτάζει τον εαυτό του. Θεωρώ άκρως εγωιστική και απειλιτική την πρότασή του επειδή ''μετράει'' να την στείλει. Θα καταφέρει ίσως να ικανοποιήσει το εγώ του, αλλά πολύ φοβάμαι πως η κοπέλα θα βιώσει την αποστροφή στο θέμα με αποτέλεσμα να έχει άλλη μια κακή εμπειρία στην ζωή της. Κατά την δική μου ταπεινή άποψη δεν φερόμαστε έτσι σε ανθρώπους που σεβόμαστε κι εκτιμάμε.
    Ο άνθρωπος φίλε μου μετράει σαν σύνολο. Βάζετε κάτω τα προβλήματά σας και τα συζητάτε. Δεν ταιριάζεται? το διαλύετε? Ταιριάζετε? λύνετε τα προβλήματά σας,, διαλύετε τα συννεφάκια και προχωράτε μαζι.. Απλά τα πράγματα..
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2011
  8. Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Τι σημαίνει collective topping from the bottom?
     
  9. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Πιστευω οτι ψαχνουμε μια αντιμετωπιση σε λιγο αοριστη και γενικη ερωτηση!!!
    Αφου εχει αποδεχτει η Ζουζουνοτετοια να υπηρετει τον ''συγκεκριμενο'' Μαστερ,καθοριστικο ειναι αν η αρνηση της εχει να κανει με επιθυμιες του που ηταν γνωστες και ξεκαθαρες απο την αρχη,σε αντιθεση με το αν εχουμε να κανουμε με κατι καινουργιο και πρωτογνωρο ισως για αυτην.Αυτο ειναι και το βασικο που θα καθορισει την διαλεκτικη ,για την αυστηρη αντιμετωπιση της...!!!!! 
     
  10. zou

    zou

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    σωστος!!


    υ.γ. το ζουζουνελ απο που προεκυψε?
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    δεν θα σου δωσω λυση-απαντηση ... αλλα θα σου πω εκδοχες απο προσωπικη εμπειρια ....
    Στις σχεσεις μου ειμαι παρα πολυ δωτικος αλλα και ταυτοχρονα εγωιστης με συμπεριφορα 15χρονου .... αυτο με κανει απο την μια να δειχνω αναντικαταστατος μα απο την αλλη να σκαω γαιδαρο στον κατηφορο .. το αγαπημενο μου οπλο στην ανυπακοη και την γκρινια ειναι να εχω παντα μια βαλιτσα με τα ρουχα μου διπλα στην εξωπορτα για να θυμιζει οτι μια λεξη της παραπανω αρκει για να με κανει να την παρω και να φυγω ... το εχω κανει πολλες φορες ..... και ποτε μα ποτε δεν απετυχε ως συστημα ....

    ομως .....

    σημερα , κοιτωντας πισω ... θυμαμαι πως αρκουσε μοναχα να ακουμπησω τα χειλει μου στον λαιμο της ή τρυφερα να χαιδεψωπισω απο τον καρπο της ή ψηλα στην πλατη της και γινοτανε μουσκεμα αμεσως ... λιμνη .....
    μετα απο μερικες "εγωιστικες" ανοησιουλες μου , του στυλ παιρνω το καπελακι μου και φευγω ... το μουνι της ηθελε 2,5 ωρες γλυψιμο για να γινει υγρο ....

    οι σχεσεις δεν μοιαζουν με το ταβλι που ολα παιζονται στο ζαρι και καποια ελαχιστα στην εμπειρια ...
    οι σχεσεις μοιαζουν πολυ με το σκακι ... διοτι η καθε σου κινηση δεν ειναι αυτοτελεις , αλλα ενα ντομινο συναισθηματων και αντιδρασεων . Μπορεις να κερδισεις πολλα σημαντικα πιονια του αντιπαλου ομως εκεινος ισως να προβλεπει σε ενα μοναχα που στην σωστη θεση να σε απειλησει ολεθρια ...

    για την επιτευξη σωστων επιλογων μεσα στην σχεση , δεν το εναποθετεις στην τυχη και την εμπειρια (τι εμαθες απο τις προηγουμενες) , αλλα απο την ικανοτητα σου να δεις μπροστα ... να δεις τα αποτελεσματα των επιλογων ΠΡΙΝ τα κανεις .. και να τα αξιολογησεις συμφωνα με την ικανοτητα και τις συνηθιες του συμπαικτη σου ....

    η σωστη λοιπον ερωτηση που πρεπει να κανεις , δεν ειναι μεχρι που θα πρεπει να σε υπακουει .... αλλα ποσο ανυπακουη μπορει να γινει η επιθυμια της , στο να σου δινεται ακαταπαυστα και καθολικα .
     
  12. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    ''Οποιος αγαπαει (εκ)παιδευει'' ελεγε η συγχωρεμενη γιαγια και δεν ειχε αδικο.
    Πως να το κανουμε, αλλη χαρη και βαρος εχει το ''Τσακισου και ελα σε μιση ωρα .... .......'' οταν το γουσταρεις πραγματικα.
    Ευφραινεις καρδιαν με τα μεγαλοπρεπη χαστουκια,ενα για καθε λεπτο αργοποριας οταν ειναι αποτελεσμα και συναισθηματικης φορτισης,παρα να τιμωρεις για να τιμωρησεις ενω στη πραγματικοτητα αδιαφορεις.
     
    Last edited: 2 Ιουνίου 2011