Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν ήμουν....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος sorriso solare, στις 11 Μαρτίου 2009.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απάντηση: Αν ήμουν....

...ελπιζω να προσεχες να μην ησουν "αυτος" ο αλλος 

αν ημουν χρονος...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Durcet

Durcet In Loving Memory

Θα σταματούσα!

Αν ήμουν ένταση...

3. Uranoos

Uranoos Regular Member

...θα ήμουν ραδιοφώνου.

Αν ήσουν λευκή σελίδα...

4. Animator

Animator Regular Member

...θα ειχα γραμμενα κρυφα μηνυματα με αορατο μελανι.
    Αν ημουν too sexy, so sexy for my shirt...so sexy it hurts....

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. medousa70

medousa70 New Member

δεν θα ηθελε ποτε να φυγει

---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 15:25 ----------

αν ημουν..αγγελος στη γη...

6. kali crow

kali crow Guest

θα σου ριχνα πολυ ξυλο....(τιποτα προσωπικο,προς αποφυγην παρεξηγησεων)

αν ημουν σταγονα...

7. Animator

Animator Regular Member

..θα σε εγλειφα για να δροσιστω.
    Αν ημουν συμπυκνωση υλης bose-einstein και πλησιαζα σε μερικα εκατομμυριοστα της κλιμακας τους -273 βαθμους C (το απολυτο μηδεν στην θερμοκρασια)...

υ.γ. προφανως απανταω ετσι απο περιεργεια για το πως θα ειναι η επομενη απαντηση. Σορρυ αν φαινεται ενοχλητικο.  

8. kali crow

kali crow Guest

...τοτε δε θα ασχολουμουν μαζι σου....

αν ημουν φως....

υγ: Δημιουργία συμπύκνωσης κατά Bose-Einstein

Είναι γνωστό ότι τα αέρια όταν ψύχονται αρχικά υγροποιοιούνται και στη συνέχεια στερεοποιούνται. Όταν όμως αραιό αέριο μποζονίων (10-11 Torr) ψύχεται σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες (κάτω από 1μK), τότε δημιουργείται η συμπύκνωση Bose - Einstein που είναι μιά άλλη φάση της ύλης.
    Στην φάση αυτή, το μήκος κύματος κατά de Broglie των ατόμων λ=h/mu, λόγω της μικρής ταχύτητας των ατόμων γίνεται πάρα πολύ μικρό που υπερβαίνει το ενδοατομικό διάστημα. Έτσι έχουν όλα τα άτομα ενιαία κυματοσυνάρτηση.
    Επειδή τα άτομα είναι μποζόνια - που είναι εάν έχουν "spin" ίσο με 0, h/2p, 2(h/2p), 3(h/2p) κλπ, όπου h είναι η σταθερά του Planck - έχουν όλα καταρεύσει στην ίδια κβαντική κατάσταση. Αυτό δίνει στη συμπύκνωση πολλές ασυνήθιστες κβαντικές ιδιότητες.
    Τέτοια παραδείγματα συμπυκνώσεων που τα άτομα έχουν ενιαία κυματοσυνάρτηση είναι στα ζεύγη ατόμων Cooper της υπερρευστότητας και στα ζεύγη ηλεκτρονίων Cooper της υπεραγωγιμότητας. Για πρώτη φορά συσσωμάτωμα Bose-Einstein παρατηρήθηκε σε άτομα ρουβιδίου. Αφού με μικρή θέρμανση Rb εξαερωθούν μερικά άτομα του, στη συνέχεια επιβραδύνονται με την εφαρμογή δέσμης laser αντίθετης διεύθυνσης. Τα άτομα τότε αποκτούν ταχύτητες μερικών cm/s που αντιστοιχούν σε θερμοκρασία μερικών μΚ.
    Αν συγχρόνως παγιδεύσουμε τα άτομα του Rb σε μαγνητικό πεδίο τότε ακινητοποιούνται ακόμη περισσότερο (πρακτικά ακίνητα) και η θερμοκρασία ελαττώνεται σε 200nK.! Το πρώτο λοιπόν συσσωμάτομα είχε διαστάσεις 10μm και αποτελούνταν από 2000 άτομα που επέζησαν για 15 sec.
    Έκτοτε έγινε μελέτη και σε λίθιο. Σε θερμοκρασία 400 nK έγινε συμπύκνωση 105 ατόμων λιθίου σε <<σωμάτιο>> διαστάσεων μερικών μm.
    Ανάλογο φαινόμενο συμπυκνώσεως παρουσιάστηκε στις πυρηνικές αντιδράσεις κατά τις συγκρούσεις πρωτονίων με αντιπρωτόνια. Κατά την αντίδραση παράγονται δύο θετικά και δύο αρνητικά πιόνια, ως και μερικά ουδέτερα . Σ΄άνα διεθνές πείραμα, στο οποίο, μεταξύ των περίπου εκατό ερευνητών, συμμετέχουν και πολλοί Έλληνες παρατηρήθηκε περίσσεια ζευγών πιονίων του ιδίου προσήμου, η οποία οφείλεται σε συμπύκνωση Bose-Einstein.
    ( Bose-Einstein )

9. Animator

Animator Regular Member

...τοτε θα χρησιμοποιουσα εναν τετοιο συμπυκνωμα για να σε επιβραδυνω, να φτασεις στην καλυτερη την ταχυτητα μερικων m/s απο τα χιλιαδες που ειχες πριν ετσι ωστε να μπορεσω να σε μελετησω σε φυσιολογικες συνθηκες για τα ανθρωπινα αισθητηρια οργανα.
    Αν ημουν λιωμενη σοκολατα ...  

υ.γ. good answer even though it's google-d.  

10. DiDi

DiDi Regular Member

θα σε άπλωνα στο κορμί μου.. και θα κάναν πάρτυ όλα τα μυγάκια.. μιεχ μιεχ

Αν ήμουν βλαστός!

11. alnair

alnair Regular Member

...θα ήμουν Παναγιώτης. Ο Παναγιώτης Βλαστός.
    Αν ήμουν βλέμμα-καθρέφτης;

12. llazouli

llazouli Contributor

...βλέμμα αμείλικτο, βουβό, ακίνητο. Να είναι θηρίο ή πρόβατο..;
    Αν ήμουν μαύρη κι άραχλη;