Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν μπορούσες να αφήσεις ένα σημείωμα στον νεώτερο εαυτό σου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sweet_release, στις 9 Ιανουαρίου 2016.

1. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

προσδόκιμο, μαγική λέξη,
    πχ πας να παρκάρεις και το προσδόκιμο είναι πως θα βρείς σε κοντινή απόσταση  

2. bluesky

bluesky Regular Member

Χαλάρωσε και μη ψάχνεις συνέχεια το αρνητικο σε ότι έχεις, για να επιβεβαιώνεις τους φόβους σου.
    Όσο πιο ήρεμη είσαι, τόσο πιο εύκολα μπορείς να αντιμετωπίσεις καταστάσεις.
    Αφέσου και απόλαυσε το...

3. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

Έχε πάντα στην τσάντα σου δυο καινούρια καλσόν διαφορετικού χρώματος...

4. karamel

karamel Don't bother! I won't.

Ναι θα ήταν πολύ απλό: τα έκανες όλα λάθος..πλήρωσε τα τώρα you bitch!!

5. Elune

Elune Priceless

Ποτέ μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Πρέπει να το κερδίζεις κάθε μέρα. Εγώ έκανα το λάθος να αφήσω την πόρτα μισάνοιχτη και μπήκε κλέφτης.

Προσπάθησε να κλέψει, αλλά στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια. Οσο και αν τα ανακάταψε, το μόνο που κατάφερε ήταν να τα ξαναφτιάξω από την αρχή.

Πιο στέραια. Πιο δυνατά. Πιο όμορφα. Με ιδανικό τρόπο. Οπως δεν το είχα κάνει ποτέ, ίσως επειδή βαριόμουν. Ισως επειδή δεν έδινα την αξία που χρειαζόταν.

Να σαι καλά, κλέφτη. Χάρη σε σένα ξανάχτισα τα πάντα από την αρχή. Σε γερά θεμέλεια. Γιατί να ξέρεις, οι προθέσεις έχουν διαφορά από τις πράξεις και οι πράξεις δείχνουν ότι οι νικητές είναι αυτοί που χαμογελουν στο τέλος. Αυτοί που στέκονται όρθιοι. Και αυτός που στέκεται όρθιος στην περίπτωσή μας είμαι εγώ.

Εσύ μάλλον θα ζήσεις με τις αναμνήσεις. Αναμνήσεις και τον πόνο ότι έχασες.

6. να αποφεύγεις τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις εξαρχής αδιέξοδες.

7. Annalysia

Annalysia velut luna

Δεν ευθύνεσαι για τα πάντα. Δε μπορείς να σώσεις τον κόσμο, ούτε καν τους αγαπημένους σου καμιά φορά.

Η γνώμη των άλλων είναι συνήθως παντελώς ασήμαντη.

Μην προσπαθείς να χωρέσεις αυτό που σου συμβαίνει στη θεωρία που έχεις στο μυαλό σου.

Ζήσε στο παρόν χωρίς άγχος για τη μελλοντική εξέλιξη. Αυτό που φαίνεται τώρα να θες διακαώς:

1. αναδιαμορφώνεται

2. έρχεται η στιγμή που το αποκτάς -και χαίρεσαι, αν το ήθελες ακόμα, ή σου είναι αδιάφορο αν είχαν στο μεταξύ μεταβληθεί οι επιθυμίες σου-, οπότε καλό θα ήταν να έχεις απολαύσει τη μέχρι τότε διαδρομή.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, μαθαίνεις.

8. Mag365

Mag365 New Member

Εγώ ίσως έστελνα το "σημείωμα" στον εαυτό μου λίγο αργότερα.... Προς το παρόν το έχω...

9. Apocryphos

Apocryphos Γένεσις 4:9-15

Να μην εμπιστεύεσαι ποτέ κανέναν.

Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν γίνει παραδόπιστοι και υστερόβουλοι, με αποτέλεσμα αυτός/αυτή που ανοίγεται ψυχικά/συναισθηματικά, στο τέλος της ημέρας είναι ο/η πληγωμένος/πληγωμένη.

Κάνουμε υπεργενίκευση; Και βέβαια όχι. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Η τάση της εποχής ωστόσο διανθίζεται από το δηθενισμό και το εγωϊστικό γονίδιο, με αποτέλεσμα να βγαίνει ως κακιούλα στην πλειονότητα του κόσμου.

10. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

Αλήθεια τώρα, ΠΟΣΑ passwords θυμάσαι όντως απ'εξω;
    (Αθάνατο τεφτέρι, που με σώζεις πάντα!)

11. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

(Στον κατά πολύ νεώτερο εαυτό μου) Ξεκίνα γυμναστική νωρίτερα! Α, και φάε ό,τι (-όχι όσο-) γουστάρεις, μετά δεν θα σε παίρνει. Επίσης καλά κάνεις και δεν πίνεις, μην ανησυχείς, τα ξίδια έρχονται αργότερα.

12. Ekostas

Ekostas New Member

Πέτα από το παράθυρο όλους τους τοξικους. Κανένας δεν σ αγαπάει πιο πολύ από σένα