Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απιστία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Garfield, στις 17 Αυγούστου 2009.

1. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: Απιστία;

Μοναδικό, όχι. Βασικό ναι. . Αλλιώς η ανία σε περιμένει στη γωνία. Το ίδιο και η φιλία.

2. Mesodo

Mesodo Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απιστία;

καλα το πρώτο πολλοί μίσησαν, το δευτερο όμως κατα το Mesodo ευαγγελειο ειναι απο τις συνθηκες χωρις την οποία δεν μπορεις να ζεις μαζί με έναν ανθρωπο για ευλογα (μεγαλα) χρονικά διαστήματα. Αρα νομίζω μόλις διαγράψαμε τη μία συνθήκη που χρειάζεσαι για να είσαι χαρούμενος με τον/ην συζυγό σου. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα ειναι μαχητά. Αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο οποτε ας μην τρολαρουμε χαλώντας το νημα

3. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Απιστία;

Γιατι δεν τα κάνεις με την γυναίκα σου όλα αυτα????
    Μη μου πεις δεν θέλει.. ειναι συντηρητική κλπ σχετικά.. γιατι αυτο θα σημαινει οτι εσυ (ως ο πιο "προχωρήμενος") δεν δουλεψες την σχέση σας ώστε να νιώσει ασφάλης κ να απελευθερωθει από ταμπου κ προκαταλήψεις..
    Τώρα θα μου πεις.. κ γιατι να κουραστείς να το κάνεις? εσυ είχες ότι ηθελες..

Αλήθεια την γυναίκα σου γιατί την παντρεύτηκες? λόγω έρωτα? λόγω εγκυμοσύνης? λόγω χρημάτων?

όσο για αυτο.. μη βάλεις το χέρι σου στην φωτιά.. δεν ειναι διόλου απίθανο να έχει ακριβως κατι αντιστοιχο με εσένα κ αυτή..
    δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ...είθισται...

Αυτό το λες τώρα εκ του ασφαλούς .. 

4. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

είμαι πιστή... σε όλους...

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Απιστία;

Στον καθένα ξεχωριστά; Πως γίνεται αυτό... 

6. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

σου συνιστώ να το δοκιμάσεις madlene   

7. Garfield

Garfield Regular Member

Απάντηση: Re: Απιστία;

Εχω σκοπό να το δρομολογήσω αυτό σύντομα...

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

Σε αυτό δεν έχεις κι άδικο...

Λόγω έρωτα!

Ειλικρινά δεν θα με πείραζε. Το αντίθετο μάλιστα. Σκέφτομαι να την ενθαρρύνω μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση.

8. Uranoos

Uranoos Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απιστία;

Θα συμφωνήσω...
    Η σωματική επικοινωνία είναι τόσο σημαντική οσο και η λεκτική...

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

+1 Ax... Να υπήρχε το μαγικό φιλτρο γι'αυτο!

9. blindfold

blindfold Contributor

καταρχάς εφόσον θέλουμε να λέμε ότι ξεχωρίζουμε συναίσθημα/αγάπη από την απλή καύλα/ερεθισμό τότε δεν θα έπρεπε να ενοχλεί το σύντροφο η "απιστία" αν βέβαια γίνετε με το ίδιο άτομο και για μεγάλη διάρκεια κάτι "παίζει" εδώ ...

μάλλον το ουσιαστικό το αίσθημα το έχεις με τη φίλη σου και απλά και οι δύο παντρευτίκατε με κάποιους που σας βόλευε ...

προσωπικά με έχω πιάσει να κοιτάζω και αλλού και να γίνετε και κάτι οπότε φαντάζομαι ότι από το σύντορφο θα γίνετε και πολλαπλάσια αυτό ... αλλά ξέρω με ποιά είμαι ή τουλάχιστον με ποιά θέλω να είμαι ,αν αυτό είναι αμοιβαίο οκ ,αλλά αν έχουμε κάποιο άλλο σταθερό δεσμό και ειδικά σε σχέσεις εξουσίας/υποταγής όπου τα συναισθηματά έχουν ανάγκη να είναι δυνάτα δεν γίνετε να τα μοιράζεις και αλλού τότε η σχέση είναι χαλαρή και απλά κάνετε κάτι καύλες δεν τις ζείτε .

υ.γ. πολυλογώ ,σκατά.

10. mprou

mprou Regular Member

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες αλλα ποτέ μη λες ποτέ, ειδικά σε τέτοια θέματα. Πάντα μα πάντα έρχεται απο εκεί που δεν το περιμένεις, Αυτές οι σιγουριές μας έχουν φάει.

Ήμουν και είμαι πιστός γιατί το έχω σαν αρχή να σέβομαι αυτήν που έχω δίπλα μου. Ευκαιρίες να απιστίσεις πάντα υπάρχουν άλλα μέχρι τώρα πάντα εχω πεί όχι. Σε περίπτωση που έκανε τίποτα το έτερον ήμισυ τοτε απλά θα έπαυε να ήταν έτερον ήμισυ και θα βλαστημούσα την ώρα και την στιγμή που ξόδεψα χρόνο μαζί της.

11. petalouda_73

petalouda_73 New Member

Ελευθερία παιδιά..δώστε στο ταίρι σας ελευθερία..τίποτα δεν είναι δικό μας..τίποτα δεν μάς ανήκει..έκτος απο τα υλικά αγαθά που τα αγοράζουμε..οι άνθρωποι μας χαρίζονται...για όσο θέλουν αυτοί...η ζωή είναι μικρή και σύντομη...πρέπει να ζούμε τις στιγμές μας...τι θα πει απιστία..;όταν γουστάρεις να κάνεις κάτι θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς..δική σου είναι η ζωή...

12. Mesodo

Mesodo Regular Member

βρε δίκιο έχεις πεταλούδα οι άνθρωποι μας χαρίζονται, είναι στην υλοποιηση της θεωρίας που οι περισσότεροι τα σκατώνουν...

κύριως στο κομμάτι που οι περισσότεροι προτιμουν τη δική τους ελευθερία και την ασφάλεια από τους άλλους . Με λίγα λόγια εσυ θελεις να τσιλιμπουρδίζεις, αλλα επειδη νιωθεις ανασφάλεια θέλεις ο άλλος να μην. Απο και μετα έχεις διαφορα πορίσματα....

καποιοι αποφασίζουν να μην το ρισκάρουν, οποτε κανεις δεν τσιμπα κανεναν ξενο.
    καποιοι αποφασίζουν με κάποιον τρόπο κρυφό ή φανερό , να τσιμπούν τους ξένους, αλλα να μην το θελουν για τους συντροφους τους.
    και καποιοι αποφασιζουν να δοκιμασουν την ελευθερία.

Καμία από τις τρεις κατηγορίες δεν είναι απαλλαγμενη απο προβλήματα ή μιζέριες.
    χοχοχο