Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απιστία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Garfield, στις 17 Αυγούστου 2009.

1. markisios

markisios New Member

Απάντηση: Απιστία;

αναγκαιο κακο...  

2. Garfield

Garfield Regular Member

Η γυναίκα μου μού είχε ζητήσει να κάνει σεξ με τον φίλο της τον Μιχάλη από το γυμναστήριο. Εγώ φυσικά δεν της αρνήθηκα και έτσι τον είχε φέρει στο σπίτι και έκαναν σεξ στο σαλόνι στον καναπέ. Αφού βέβαια έβαλαν και ένα σεντόνι για να μην τον λερώσουν. Κρίμα θα ήταν!  

Εγώ δεν είχα λάβει μέρος, μόνο έβλεπα και τους φωτογράφιζα. Εχω ανεβάσει φωτογραφίες στην gallery:

Πρέπει να ομολογήσω πάντως ότι μού αρέσει να την βλέπω να κάνει έρωτα με άλλους άνδρες.

Περιμένω και τα δικά σας σχόλια.

3. DiDi

DiDi Regular Member

Να της πεις να βάζει προφυλακτικό, δε θέλει και πολύ μυαλό!!!

4. extreme32

extreme32 Regular Member

ε ρε να την δει κανενας φιλος του πεθερου σου
    οκ πλακα κανω. αμα απο εκει που δεν ειχε κανει τιποτα με κανεναν τωρα πηγε και με τον Μιχαλη απο το γυμναστηριο τοτε πατε μια χαρα. Η πλακα ειναι πως το ζητησε απο σενα να το κανει με το Μιχαλη. Οκ και αυτο καλο ακουγεται. Ζηλευω τωρα εγω... μη μου δινεις σημασια. Ομως ειδα το best of στις φωτογραφιες με τον κολλητο σου που δεν τις ειχα δει οταν τις εβαλες. Καλα ρε.... δεν εβγαλε τις καλτσες;;;; Απιστευτος. Και το ξερει οτι ολες οι γκομενες του φορουμ τον ειδαν να κανει σεξ με καλτσες;;;;

5. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

Τι να πώ Carfield.De gustipus non est desspioutatum.(Περί ορέξεως λόγως ουδής).

6. john_slave96

john_slave96 Contributor

Η γυναίκα σου ξέρει για τις φωτογραφίες; Οι εραστές της; Είναι πραγματικές οι φωτογραφίες;

7. extreme32

extreme32 Regular Member

Re: Απάντηση: Απιστία;

De gustipus colocithopitum ειναι το σωστο!!

8. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απιστία;

Τι κολοκυθόπιτες και μπουγάτσες λες τώρα? Μη κολάμε σε λεπομέρειες εδώ ο άνθρωπος έχει κάνει υπερπαραγωγή (Star wars και βάλε). Κοντινά πλάνα, γέφυρες, πανοραμικά!!!!!!!!!!!!!!.
    Πέρα της πλάκας καλά μας ξηγήθηκε ο Garfield. Άξιος.

9. kyklonas

kyklonas Regular Member

Εχω δει τις φωτογραφίες σου και με τι καμάρι τις επιδεικνύεις.
    Δεν φαίνεται ότι δυσκολέυτηκες να την πείσεις   σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θάλεγα. 
    Ελπίζω να γνωρίζει και εκείνη και ο "φίλος της" ότι οι φωτογραφίες τους σε όλες τις πόζες βρίσκονται εδώ. 

10. john_slave96

john_slave96 Contributor

Αυτό που λέτε είναι σημαντικό. Αυτή είναι και η δική μου απορία, η οποία δεν έχει απαντηθεί ακόμα. Το γνωρίζουν; Και είναι παραπάνω από έναν άντρα. Τι να πω;

11. Απάντηση: Απιστία;

Πείτε με στενόμυαλο αλλά εγω δεν θα το ανεχόμουνα...

Ασε που είμαι και ψιλοζηλιάρης.

Βέβαια αν ο άλλος γουστάρει εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Αλήθεια...Μήπως έχεις cock old fetish;

ολο και κερδίζει "θαυμαστές το "άθλημα"

12. inferno

inferno New Member

για την ακριβεια.. το σεξ δεν ειναι απιστια..οποταν αν ειναι απλα σεξ οκ δεν τρεχει και τιποτα.αρκει παντα να λαμβανονται οι απαραιτητες προφυλαξεις. αν ομως ειναι παραληλη σχεση εκει κολλαει το θεμα.αλλωστε στο απλο σεξ παντα υπαρχει περιθωριο για επεκταση της καταστασης μεταξυ και των τριων ενω σε παραληλη σχεση μονο ξεκατινιασμα μπορει να γινει