Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποπλάνηση, Τώρα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 24 Φεβρουαρίου 2018.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

ΟΚ, σεβαστό. Ευχαριστώ για την κριτική  

2. open_mind

open_mind Regular Member

Όντας αγοροκόριτσο από μικρή, σίγουρα όχι στον βαθμό της ηρωίδας, να θέλω να δείρω τους πάντες,
    μπρορώ να πω πως υπήρχαν σημεία που ταυτίστηκα!
    Μου άρεσε πάρα πολύ, χάρηκα που το δεύτερο μέρος ήρθε γρήγορα και περιμένω την συνέχεια!!!!  

3. -Volt-

-Volt- Contributor

Η συνέχεια ενός πολύ ευχάριστου χρονογραφήματος.

Dark_Explorer, μήπως είσαι λίγο άδικη προκαταβολικά; Ο οποιοσδήποτε συγγραφέας μπορεί να προσεγγίσει τον τρόπο που βλέπει ένας άλλος άνθρωπος, να σκεφτεί ως ένας άλλος άνθρωπος, όχι όμως ο άντρας να σκεφτεί ως γυναίκα, ούτε η γυναίκα ως άντρας. Υπάρχουν σημεία που ταυτιζόμαστε με καταστάσεις λόγω της ανθρώπινης φύσης μας και όχι ως φύλα. Είμαι σίγουρος πως μπορείς να σκεφτείς άντρες συγγραφείς που έχουν ντυθεί με επιτυχία γυναικείους χαρακτήρες, σκέψου όμως αν πρώτα ένιωσες την ταύτιση λόγω είδους ή λόγω φύλου. Αν το σκεφτείς αυτό ίσως δεις κι εσύ με μια νέα οπτική βιβλία που ήδη έχεις διαβάσει και ταινίες που ήδη έχεις δει.

4. Arioch

Οποιαδήποτε κριτική, εφόσον δεν εμπίπτει στην κατηγορία του ad hominem είναι καλοδεχούμενη.

Έξω από τα πλαίσια του ad hominem δεν υπάρχει δίκαιη/άδικη κριτική, υπάρχει η ματιά του ασκούντος την κριτική, όπως βλέπει τον κόσμο από τα δικά του μάτια.

Just my 0.02$

Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2018
  5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Δεν πιστεύω σε ανδρικό και γυναικείο τρόπο σκέψης.
    Βρίσκω παρωχημένο το μοντελάκι του "αγοροκόριτσου" (ακόμα δεν καταλαβαίνω και την έννοια του όρου καθότι δεν αντιλαμβάνομαι τους έμφυλους διαχωρισμούς συμπεριφοράς) όπου βρίσκει ένα παλικάρι να την βάλει εν τέλει "στη θέση της" και να ανακαλύψει τη γυναικεία της φύση και την "θηλυκότητά" της.

Εκτός κι αν η εν λόγω αποπλάνηση αφορά γυναίκα υποτακτικής προδιάθεσης που και πάλι, εν μέρει, θα σταθώ σκεπτικιστικά.

Υποσημείωση: Εντούτοις, αν γουσταρωκαύλωσες με την τσαχπινοπεριγραφή της ιστορίας, με τσ'υγείες σου αλλά μακρυά από το μετερίζι μου.

6. Arioch

Γνώμη μου είναι πως δεν μπορείς να κάνεις "υ" ή "b" κάποιον άνθρωπο που δεν έχει αυτή την προδιάθεση. Θα μπορούσες ίσως να εκμεταλλευτείς τον έρωτά του αλλά αυτό δεν είναι σχέση D/s είναι κακοποίηση και πάλι δεν θα ήταν "υ" ή "b", θα ήταν το θύμα σου.

Όχι, η ιστορία μου δεν έχει θύματα. Ό,τι συμβεί θα συμβεί επειδή το θέλουν και οι δύο.

Αυτό ήθελα να το ξεκαθαρίσω και από εκεί και πέρα θα πω την ιστορία όπως την έχω στο μυαλό μου με σκοπό τόσο να διασκεδάσω εγώ γράφοντάς τη, όσο και υπόλοιποι, ή τουλάχιστον όσοι αρέσκονται στη γραφή μου, διαβάζοντάς τη.

7. Sandra1984

Sandra1984 Goodbye

Θέλουμε τη συνέχεια!
    Πράξη Γ'

8. Dark_Explorer

Δεν έχει σχέση ειρμού η παραπάνω τοποθέτηση με το παρακάτω quotάρισμα, μηδέ ως έναυσμα.

9. Arioch

@Dark_Explorer
    Ίσως να μη το διατύπωσα σωστά. Δεν έχει σημασία, η παρατήρησή σου καταγράφηκε στα πρακτικά. Και πάλι σε ευχαριστώ για την κριτική.

10. Dark_Explorer

Ευχαριστώ σε.
    Καλή συνέχεια.

Και περαστικά με τη μέση. Παθούσα αλλά όχι μαθούσα δυστυχώς  

11. dark-light

dark-light Regular Member

Στο τριτο κουδούνι.

12. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Πολύ sweet κείμενα, μου αρέσουν και περιμένω τη συνέχεια πριν αποπειραθώ σε κριτική.
    Επίσης είναι ενδιαφέρουσα η διαφοροποίηση του στυλ γραφής από το προηγούμενο κείμενο με τις διαφορικές εξισώσεις αλλά αναγνωρίζω ένα προσωπικό ύφος και στα δύο.
    Well done and keep it up!